Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hmmm...ciudat mecanismu' cu supozitor care ajunge in nas eu insa nu i-as baga copilului meu eucalipt in fund...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara! De mult timp tot vreau sa scriu, dar nu aveam nici un chef din cauza celor petrecute. Nu comentez, pacat ca se destrama familia noastra virtuala...

DIARUX nu-ti face griji cu dintisorii, o sa apara cand nici n-o sa te astepti.

ANKALURA si eu pana acum verificam prin internet banking, problema e ca luna trecuta banii erau pe card si prin internet banking cand am verificat nu erau, pentru ca extrasele de cont nu se reactualizeaza automat ci la o perioada de timp. Eu am la BT. Poate depinde de banca.
Eu azi am verificat cardul si banii erau acolo, deci nu stiu pe ce data au intrat.

Am citit si despre ingerasi, c-am multi...Sa-i aibe Doamne Doamne in paza si pe parinti sa-i intareasca. Azi am fost socata mai toata ziua si de cate ori imi strangeam fetita in brate, ma gandeam cat suntem de fericiti ca o avem.

Am vazut si noi poze cu: Sara de Carisma, Casian de Andreea, Denisa si Bianca, Matei si Stefan , Maria Andreea de Flori, Anais de NArci, Alexandra de Maitreyi, Denisa si Bianca, David si Yvonne de Iriss, David de Rontzy, Bumpi,Serban de Serbanica, Ilinca de Caprioara...Scumpi pepenasi avem.

A.CICEL m-am gandit azi la tine, bafta multa pt maine.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multe lunite sarbatoririlor incepand cu ziua de 15 ianuarie pana azi. Sunt restanta la asta, sper sa ma iertati.

La multi ani si pt Serenity!!! Si felicitari pt iepuras.

DMA 2007 cand am intrebat pediatra si eu ce iaurt sa folosesc mi-a zis de Tnuva cu incredere, sau astea romanesti gen: Napolact, Covalact si sa nu-i dau Danone sau Brenac. Acum nu stiu ce sa cred...Eu oricum o sa-i fac tot de casa.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna seara fetelor!Multumim de urari!
Serban a fost un mirit nu a vrut sa doarma de loc asa c ape la 12 l-am scos afara si am stat cu el pina la 15 cind am venit in casa am papat 150 ml de pireu de morcov,conopida si cartof si am baut 125 de suc de morcov si para.Dar nu stiu cum am sa trec noaptea sper ca bine ca inca o noapte de nesomn ma impusc.Miine nu intram ca plecam la Anina la sora mea ,abeea astept ca imi este dor de ea.
LA MULTI ANI PT ALEGRA CLARA !sI PT AL MEU BAIETEL.
Imi pare rau pt bb dus la ingeri stiu prin ce trece biata femeie.DD sa aibe grija de ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ralucai i-a trecut raceala!
Mitzi ai 3 baieti superbi,sa-ti traiasca!
a.cicel ce nedreptate!Iti tin pumnii sa fie totul bine maine!
Diarux nici Ralu nu are nici un dintisor.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Uffff...abia mi-am adormit copcilu...ii iese si al 2-lea dintisor de jos...si tare marait si agitatsi nesuferit a fost azi...nu mi-a dormit decat o juma de ora toata ziua..comparativ cu ieri..cand a dormit aproape 4 ore...maine ne ducem la Dna. Doftor...ar fii trebuit sapt viitoare cand facem 5 luni..dar nah...

Multumesc mult pt urari si felicitari...desi sincer nu as fii vrut sa-i iasa asa devreme...da nah..ce pot sa fac

Oricum, nu cred k mai dureaza mult si o i-a dea'busilea prin casa...nu are stare deloc...

Am citit si eu articolul cu produsele noastre mult iubite...si se mai mira cum de mortalitatea creste de la an la an...poi uite...
si ca sa va zic ceva legat de treaba asta, maicamea lucreaza la o fabrica de mezeluri...si ce credeti k pun ei in crenvustii de pui? sorici de porc Lasand la o parte faptul ca si anume carnea se recicleaza mai rau ca hartia, plasticu si aluminiu

Am vazut si eu poze cu pepenasi..ce dulci sunt in costume de mosi...eu am avut atatea pe cap k nici nu am apucat sa-i iau....dapoi sa fac poze...

Voi cum si cu ce ati inceput diversificarea?

sunt prin zona...Pupix

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Serenity, diversificarea am inceput-o cu calm si cu piure de morcov. Adica un morcov facut la abur, amestecat cu apa fiarta si racita, ca sa fie mai diluat un pic si dat cu lingurita. Sfaturi nu am sa iti dau, doar ca morcovul pateaza tare, probabil ca o sa te scuipe da aia e, inchizi ochii ca e al tau. Bafta!

Stiti cum se imperecheaza aricii?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Denisa ia mai zi de mezeluri!! Ca eu mai am prostul obicei sa mananc desi stiu ca sunt catastrofale.
Eu am inceput diversificarea tot cu piure de morcovel. Si apoi cate 1 leguma noua la 3 zile: cartof, conopida, broccoli, dovlecel. Pe unele mi le-a scuipat instant. Si apoi am bagat fructe (mar, para, banana - tot piure). Acum o sa bag carnita si saptamana viitoare iaurtzel.
O sa te distrezi ca nu stie sa pape cu lingurita, adica da sa faca miscarea de la supt si iti arunca mancarea afara din gura. Sunt haiosi rau!!

ooka ia baga aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

ehehe, nu zic, da tu cum crezi?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ooka Mersi mult Se inteapa si anume femela in fese?
Eu am incepu cu suculet de morcov...am aflat deja k pateaza rau cate 30 ml..si apoi amestecat cu 30 ml de suc de mandarina...chestia e ca eu i-am dat si mar cu biscuite si i-am mai bagat si cate putin bicuite in laptic..desi doctora nu mi-a zis...oi fii gresit oare? Si vroiam sa mai stiu ce sa-i mai dau...k e tare mancacios..nu refuza nimic..

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput