Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ana, merci de laude . Am intrat sa vaz si eu pozele noi si am constatat ca nu mai aveam album , asa ca l-am refacut. L-a sters cineva, cred ca din greseala.

Cristina, .

Vazut azi-noapte pozicile noi cu pepenasi superbi . Nu nominalizez, sa nu uit pe cineva, dar am vazut TOT ce era nou, de cand nu mai intrasem .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am spalat copilul, ne-am jucat in cadita cu ratustele, am fleoscait cu apa pe jos, ne-am masat si uleit si acum nani am impresia ca decand a facut 7 luni, chiar din ziua aia, s-a schimbat foarte mult. a descoperit noi tonalitati, sta in 4 labute si se bataie fata-spate, e dulce tare Multumesc Doamne!

azi am tinut-o de sub burtica si de sub genunchi si am facut roaba era asa de incantataca mergea doar in maini.

so...din peripetiile unei mame studente :
- am reusit si mi-am echivalat vreo 7 obiecte de la medicina la tehnica dentara
- am vb la telefon cu o profa de la o materie la care am fost la 2 stagii si a zis ca nu e nicio problema, ma primeste in examen si fara sa refac stagiile (care by the way costa 300 mii ora )
- am vb si cu alta profa de la alta materie la care nu prea am fost si a spus ca nu tre sa recuperez cu plata ci sa vin duminica in garda si gata

- mai am sa o conving pe inca o profa maine si poate refac si scap si cu bani in buzunar

din ciclul " numai copilul meu etc" vin si eu cu o intrebare numai copilului meu nu i s-a definitivat culoarea ochilor? in marea majoritatea a timpului sunt gri, cand e lumina sunt albastri inchis sicand e mai intunecat sunt caprui. mentionez ca ai mei sunt caprui-negri si a lui tat-su albastri-azurii

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Maitreyi, nici lui MIhaita nu i -sa definitivat culoarea ochisorilor. La lumina zilei, camd se uita la soiare sau la bec sunt albastrii, seara capata o tenta veerzuie...eu si sotul avem ochii verde-caprui, de fapt ai sotului sunt mai mult verzi...ce de-a lucruri stie sa faca Alexandra!!!

Mihaita , ca niciodata a adormit de la 6.00. l care de obicei se culca la 9.00 seara, acuma doarme...Acum sunt curioasa daca doarme pana maine dimineata sau s-o mai trezi sa pape...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anka, deci au venit banii!!!...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

LA MULTE LUNITE ALLEGRA CARA SI SERBAN PETRU!!

Noi azi am fost taaare maraite, nu stiu parca nu-i place pe spate, isi tot ridica burta si se impingea cu picioarele...Nici fructele de dimineata nu le-a vrut, abia a mancat cateva linguri, in schimb a papat legumele.

Mie inca nu mi-a intrat pe card nici alocatia nici indemnizatia!!! Is leftera si vreu sa-i iau un scaunel de masa! Cat mai asteptam oare!!!!???? Luna trecuta mi-au intrat in 20, iar in noiembrie in 12!!!

Eu nu am gasit tragedia micutului Andrei, in schimb tot la fetele de ian-feb. am gasit alta, bebe nascut mort prin cezariana, in decembrie !!

Andreea doamne ce sistem juridic avem!! Si ce oameni rai si razbunatori pot exista!!! Sper sa invingeti pana la urama, eu sunt revoltata de mizeria prin care trebuie sa treceti!!

Ana ce m-am distrat cu Stefan si Matei "diversificat"!! Tare dulci tre' sa fie!

Anka mama da' ce aventuri la banca!! Naspa rau...felicitari totusi pt. achizitii!

Vicky imi pare rau ca va chinuiti cu dintisorii!!

Vai Cristina ce povestesti tu acolo despre spital!! Uraaat, ce oameni!!!

kamelya voua cine v-a recomandat pivalone? Ca si noi suntem mucoase si nu mai scapam...

maitreyi felicitari pt. echivalari! Bafta in continuare!

Fug la maraita mea!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

intru pe fuga...

intrebare: de unde ati luat in ultimul timp cartof dulce???????/ca eu nu gasesc............

pt fetele care intrebau de iaurt din comert: eu am intrebat-o pe dr mea cu ce sa-i fac iautul(reteta aia pe care v-am scris-o) si a zis cu brenac

si probabil tot cu lapte brenac o sa-i fac si branzica!

a dat careva galbenus de prepelita?

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

DMA, Brenac e lapte de vaca? Daca da, de ce ii faci tu iaurt? Eu ii fac la Maya, ca am decis sa nu ii dau deocamdata lapte de vaca, si ii fac cu lapte praf...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Kamelia, exista la farmacie niste supozitoare cu eucalipt oentru bb, care desfunda fbine. Daca nu, o pamada cu care sa il ungi pe piept. Sanatate multa.

Si eu sunt interesata de tinerea nasucului desfundat pe timpul noptii dar nu stiu daca am inteles bine. Sunt supozitoare de bagat in fundulet care desfunda nasucul? Cum mamaliga lui ajunge eucaliptul de la fund la nas ca parca invers era circuitul. Scuze daca aberez dar sunt chiar curioasa.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cami, da, ai citit bine :))) e vorba de supo de bagat in fund. Nu stiu care e mecanismul, dar sunt Foarte eficace. Se numesc TROPHIRES nourrissons. POmada se numeste PRANABEBE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumesc Vicky, ma indoiesc ca voi gasi asa ceva la noi, cel putin nu sub denumirile astea. dar o sa dau o cautare poate gasesc ceva asemanator.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput