Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

Pt mamicile care mai alapteaza am o intrebare.Voi ce program de masa aveti?Ca eu ma straduiesc inca sa i-au 3 mese sau cel putin 2 pe zi pt lapte DARRRRR nu ma mai suport cu tona asta in plus si ma gandesc sa reduc mancarea.La mine infometarea merge la slabit cu brio.Apropo de asta Anka se vad efecte la leg-magic?EU iar am facut pauza la el.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

eu inca alaptez...si inca sunt grasa cei drept...mananc mult mai mult ca deobiocei, nu stiu, parca organizmul imi cere....nu mai zic de dulciuri...
Si ma gandesc si eu sa mai reduc din mancare dar nu stiu cum sa fac ca sunt fff rea de foame!Parca numai la mancare imi sta gandul
Oricum, sunt convinsa ca dupa ce nu voi mai alapta voi bea doar apa plata cu lamaie si voi da jos kilele!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a
Eu tot nu inteleg ce anume se intampla la tine, sotul este sau nu este de partea ta? Ca nu mai inteleg.

Nici eu nu mai stiu, crede-ma. Si nu il mai inteleg chiar deloc. Am vb acuma cu cineva si ar mai fi o cale, dar foarte greu de rezolvat. Si pt asta trebuie sa ma documentez foarte foarte bine. Asa ca s-a zis cu invatatul meu. Daca vedeti ca nu mai intru sa stiti ca nu am timp nici sa respir.
[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am revenit...

ILEANNA ma bucur ca n-am vb aiurea despre alergii. cat despre capul tau intre picioare...cat despre castravetele care e dovleac...mai baga o data capul intre picioare. asa preventiv. ca deja o luasera papilele mele gustative razna. si nu intelegeam neam combinatia.
Cat despre filosofie...hmmm. Citit...hmmmm ma gandesc ca azi de ex, iar am fost exclusiv gospodina pana la ora asta. si nu am mai pus mana si pe carti. doamne ...devin anal fa beata! si am o lista obligatorie...acum-ai facut sa ma simt...Iaca am bagat si io capul intre picioare.

MAITREYI apreciez, cum sa nu apreciez!daca merge numai cu amenintari cu picioarele si capul...Glumesc!

NARCI uite si pentru astazi.

THE_ANDREEA deci inca un pepenash in clubul no tooth!bun asa.

ILE iar pusee??/manca-le-ar mama!

CRIS ce mai zici si tu maica...cu nasterea asta la cantacuzino...Bai da oare tara asta chiar e a numanui? oare se va mai remedia ceva???ever?

MCOCA sper sa fii pe faza si cu mine cand oi avea [robleme cu respiratul la bebe, apropo de pomada de la farmacie.

stati sa trimit sa nu-l pierd. revin

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui a.cicel

Ni s-a respins recursul.

Andreea Denisa Ioana 29.06.08 si Bianca Maria 30.07.06

Imi pare rau,sper totusi sa rez problemele si sa mereti mai departe.pupici blondutelor

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

andreea daca te putem ajuta cumva...da de stire
mina hai mai rezista un picut cu mancarica si lasa productia de lapte sa functioneze
ruxu' si noi suntem fara dinti...na...e drept ca suntem si mai mici un picut (aa....si nici punct alb sub gingie parca nu mai vad)
pupici la trupa

Oana

de Raul

Mergi la inceput

ANNABABY ai sa razi dar si io tot oac oac ii cant !!!
de fapt io ii cant in orice pozitie!Adik si la baie si la masa si cand ne jucam...asta e. plus ca ii inventez tot fwlul de versuri ca daca io le uit pe alea originale...na...de la neuron...
Si prin urmare...acum cand tzipa...parca e un cantec. am sa incerc sa pun filmuletz. tot promit , sa vad cand ma tin d cuvant. Eu nu cred ca e de rau. e atmosfera mai vesela.(for now, anyway)

BUJO m-am mai linistit cu cearcanele. si cu dintii, ofcors.

CAPRI m-amlinistit si cu petel. adik la noi dispareau in maxim 20 de minute. plus ca de cand nu ii mai dau cereale de la milupa, nu mai are. cred ca aveau gluten totusi. pr cutia de pe net scria mare fara gluten, pe cutia de la marmacie nu scria nici mare nici mic. io stiu...Acum sper sa nu mai faca. daca face...fuga la teste.

MAITREYI cu ochii nush ce sa zic. noi usntem mici inca. dar are aceeasi culare- caprui f inchis- ca atunci cand l-am nascut.

TRULI-LULI pertinenta intrebare! abia astept sa ajung la zi cu cititul sa vad ce ti s-a raspuns cu eucaliptu'.

Edit: am citit si m-am lamurit. deci VICKY, fii pe faza candoi avea nevoie te scol si din somn. ca e prea greu de retinut pt neuronu meu. si vb lu SOR#MIA, am tot notat eu pe ici pe colo ce mai csrieti, da nu mai gasesc beletele!

GALLYB

TECKY din cate s evede treaba...nu prea avm de ce s an aplangem ca nu avem dintisor...asa ca...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Misha, ma bucur ca e mai bine Ralucutza!!!

Ruxi, si tu cu oac, oac??!?!!!!

Oana...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

BOTI bagat la cap si cu fieru si cu dintii.

Edit:uite dom'le ca s-a prins cineva in sfarsit! am mai explicat asta mai demult da nu cred ca m-a citit cineva. schimbarea vone din urmatoarele...rezoane: unu'- mai poate citi vreun pepenash si sa nu fiu prea sadika..."ca finca" e clara trimiterea la ceva horror, doi- pai cum sa plagiez io autoru necunoscut si anonim??? nu tre sa fiu orijinala? trei- trebuia sa stimulez si io oleak imaginatia omului, nu?

ia maii ngriziti-ne cu de astea de mezelarii!poate nu mai cumparam nik si dau atsia faliment. eu m agandesc asa, in tembeluinea mea ca ar trebui sa depun a si astia vreun juraman, vreun mic hipocrat ceva . ma refer la cei care lucreaza in industria alimentara. serios. pai cum sa imbolnavesti omu cu buna stiinta asa???

auzi, da ce mai visati si voi mai! oricum mai bine decat ce am visat io azi-noapte, un accident de masina. bfrrrrr. SOR#MIA are visuri tari rau de tot. o mancau sobolanii azi- noapte! Ups, crek nu trebuia sa divulg...

IRLANDEZIOOO!!!! vezi fata ca nu e departe de normalitate fii'ta! io zic ca papa bine, mai, totusi.
OOKA si VICKY da ce program organizat de papa. Io...nu reusesc. ma refer la san. tot la 2-3 ore i dau sa suga, ca deh1 e mai bun decat laptele praf. si nici macar nu stiu cat papa, dar se pare ca merge inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

dia sper, dar poate nu ar fi rau sa notezi ... cu programul, al tau e mai mic

lady, eu nu cred in faza cu mancatul si laptele. eu dupa ce am nascut si am ajuns acasa, eram asa de obo ca mancam un ioaurt pe zi ... acum manac micul dejun la pranz, adica o cana de lapte cu biscuiti si seara cu sotzul, un gratar si o salata in gen. Mai am 2 kg de dat jos, dar nu cred ca le pierd pana nu termin de alaptat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

Pt mamicile care mai alapteaza am o intrebare.Voi ce program de masa aveti?Ca eu ma straduiesc inca sa i-au 3 mese sau cel putin 2 pe zi pt lapte DARRRRR nu ma mai suport cu tona asta in plus si ma gandesc sa reduc mancarea.La mine infometarea merge la slabit cu brio.Apropo de asta Anka se vad efecte la leg-magic?EU iar am facut pauza la el.

Dav are 5 luni si o saptamana, cred ca 80% din mancarea zilnica o reprezinta sanul. Eu ii dau sa manance culcata, asa mi s-a parut super ok de la inceput (am facut ceza) si el mananca f bine. Cnad adoarme, doar ma sustrag de langa el si gata.
El se scoala de 2 ori/noapte sa suga, cate 10-15 min, iar ziua are doar o masa diversificata. Uneori ii mai dua o masa de cereale seara, dar in principiu mananca doar fructele dimineata.
Nici nu ma chinui mai mult, pt ca la Yvo mi-am facut niste nervi, degeaba. Cat o vrea sa manace o sa manance, dar acum nu ma mai grabesc, are timp o viata sa manance. Eu nu am auzit de adulti sa suga (ma rog ... nu va ganditi la prostii)

aaa si ziceai de grasa ... si io sunt in top ... bai, visez numai dulcirui si imi imaginez si gustul ... sunt culmea, nu cred ca am mancat in viata mea mai multe dulciuri ca in prioadele de alatpat

apropos de mezeluri, stiam eu ca nu am zis de unul dintre favorite: la angst, desi nu e produsul lor (in alta parte eu nu am gasit) au o rulada de pui afumata; e bestiala si e pui 100%, e si scumpa, cred ca e 35-40 lei/kg, dar e buna si sigur e din carne si neinjectata.

a.cicel cred ca iti trebuie o floare acum, sa te mai ajute! Cred ca iti este greu, nici nu stiu ce sa zic. Probabil ca sotului tau ii este greu si baiatul fiind tot copilul lui.

apropos de alergii eu am una, la iaurt sau la branza de vaci sau telemea, oricum numai ce este super natural ... asa detectez eu cat de naturale sunt lactatele; cred ca la ceva din zer sau naiba stie, ca am baut si zer si nu am avut nimic ... cert e ca ceva ma alergizeaza; ma fac si simt ca imi ia fata foc ... si ma tine cam juma de ora, depinde cat am mancat

soacra-mea e alergica la par de caine (desi in tinerete a avut caine), si cand stam la ea cu cainele mai mult de juma de ora incepe si stranuta si ii curge nasul ...

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput