Pepenasi de iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
auch...si acum ce se mai poate face? |
Sa ma arunc de la balcon, sa il dau in judecata pentru pensie alimentara sau sa imi iau copiii si sa plec cat vad cu ochiii, nu stiu unde. Nu vrea nici sa facem contestatie in anulare. Oricum, pt asta tb sa vedem motivarea.
Si mai tb sa platim si avocatul. Nu mai pot. A venit acasa, ne-am certat una buna si acuma a plecat. Nu stiu unde s-a dus. Sper macar sa o aducape Bianca de la camin la ora 4.
M&M spune:
Asa, Mihaita a papat , iar acum doarme...
Iza, felicitari pentru ma-ma!!! nici Mihaita nu mananca legume, am icnercat toate combinatiile posibile, am pus chiar mar copt cu morcov, nu a vrut !!! In schimb laptic ar manca intr-una...
Gini,
Da, au fost niste momente magice atunci, toata odiseea mi-a placut si m-a facut sa devin si mai dependenta de DC
Anka, spor la treaba!! Mi-a placut ideea gradinitei cu "SOTRTZUL"; uite ca motiveaza copiii sa se duca la gradi.
Denisa,
bine c anu patit nimic Raducu..
Maitretyi, io nu stiu sa raspund la intrebare 
Andreea(cicel) imi pare rau. Offf!!! poate totusi se mai poate face ceva, poate te ajuta fetele care lucreaza in domeniu...
Vazut pozici cu Ioana"batwoman"!!!
Ce bine sta in fundulet si ce tort delicios are
!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Mitzi76 spune:
A.cicel, imi pare rau pentru tine si fetite! Sper sa gasesti putere sa treci de hopul asta!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Serenity90 spune:
Andreea imi pare foarte rau pentru tine...si imi imaginez cat poti sa suferi...uite eu nu ma inteleg extraordinar cu fat-Frumos..si stiti asta f bine...si totusi nu ma vad fara el...
Sper sa fie bine si sa ai puterea sa mergi mai departe si sa fiti fericite...te pup
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ladymina77 spune:
A.cicel,nu e lasa doborata,fetitele tale nu trebuie sa te simta trista. Ce nedreapta e viata asta uneori.
Cris,ms,am verificat=o acum si nu are nici limbuta incarcata si nici pliu,sper sa recupereze repede ce a dat jos.Pupicim mancaciosul de fructe,la legume compensam noi ca fructele nu prea ne plac.Oare dc nu ai reusit sa pui poze?De fapt am patit si eu odata,nu reuseam sub nici o forma pana am incercat cu internet explorer.
Flo,multumim
.Ce fac flacaii?Sper ca sunteti sanatosi.
Dia,mie mi-au venit azi banii.Nu stiu ce s-a intamplat cu cei de pe card pt nici Codruta nu i-a primit desi voua va intrau mai repede.Ce scaun de masa ii iei si de unde?Ca vrem si noi azi sau maine sa luam.
Maitrey,felicitari pt kilograme si progrese.De la cat timp ai introdus oul si branzica?
Pt mamicile care mai alapteaza am o intrebare.Voi ce program de masa aveti?Ca eu ma straduiesc inca sa i-au 3 mese sau cel putin 2 pe zi pt lapte DARRRRR nu ma mai suport cu tona asta in plus si ma gandesc sa reduc mancarea.La mine infometarea merge la slabit cu brio.Apropo de asta Anka se vad efecte la leg-magic?EU iar am facut pauza la el.
Va las sa termin o salata orientala cu carnaciori pt junior si apoi fug la tuns si vopsit sa mai schimb macar la "etaj" ceva daca la parter e jale:(((
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Tecky spune:
Salutare!
Ma bucur din tot sufletul ca odiseea noastra a depasit toate neintelegerile,suntem o odisee unita.
Pica ce scumpel e Sebi.
Cristina sunt foarte multumita de Ralu pt ca pe langa faptul ca i-a trecut raceala a inceput sa aiba pofta de mancare,a mancat un castron plin cu supa azi.
Mitzi tin pumnii sa gasiti o solutie sa-i placa baiatului la gradinita.
Kamelya eu i-am dat Ralucai pt tuse Ambroxol,antibiotic Ospamox si i-am facut aerosol cu flixotide si dr a zis dupa 3 zile de tratament sa schimbam Ambroxolul cu Fluimicil pliculete.Lui Ralu i-a mers bine cu tratamentul.
Anna foarte frumos scaunelul de masa al Ioanei si ea este o scumpica.
Tin pumnii sa-i placa carnita.
ladymina stai linistita ca si Ralu cat a fost racita a slabit 250g,nu manca mai deloc.
Boti ce ochi superbi are Nancy.

a.cicel imi pare rau ca nu vi s-a acceptat recursul.Cata nedreptate in tara asta.
Va pup,fug sa ma pregatesc ca iesim in oras cu niste prieteni sa sarbatorim ca prietena mea este gravida
a.cicel spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor, dar..acum nimic nu mai are rost. Asta e.
Va
pe toate
ladymina77 spune:
Tecky,multumesc de raspuns,e nasoala treaba cand nu mananca si slabesc saracutii de ei.Trecem noi si peste astea.Distractie placuta!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ana_a spune:
Andreea, imi pare rau ca a iesit asa! Eu sper ca pana la urm asa fie bine si sa te linistesti si tu.Eu tot nu inteleg ce anume se intampla la tine, sotul este sau nu este de partea ta? Ca nu mai inteleg. Oricum, sper sa se termine totul cu bine si sa scapi de acest stres.
anka tot am vrut sa-ti spun legat de ziua de nastere si party. Eu la Stefan i-am tinut anul trecut petrecere la baby party cu o parte din colegii de gradinita in vacanta. El a ales cu ce copii vrea si eu am sunat mamicile si le-am anuntat cu cateva zile inainte. Din 10 copii doar o singura fetita na putut sa vina ca era dusa la munte.Dar la Stefan alta a fost problema. Faptul ca lui nu i-au cantat TOTI colegii "La multi ani" iar el sa stea cocotat in picioare pe scaunel sau ceva de genul...
Iar cu sortuletul mi se pare super!
Mitzi, la Stefan daca cumva ii spun ca am sa o intreb pe doamna de ce nu vrea el sa mearga imediat da inapoi, ca merge, numai sa nu o intreb ceva pe doamna
cred ca stie ca nu are nici un motiv serios.
La noi mesele sunt inca vraiste si am impresia ca Matei vrea sa-si scoata o masa de lapte si eu nu m-am prins. Ar trebui sa-i bag deja a doua masa diversificata dar nu stiu cum sa fac...sa-i dau tot legume? Ca el fructe nu vrea...oricum, mai incerc ![]()
Azi a servit 3 varfuri de lingurita de mar cu branza dupa care si-a facut greata...
Am fost afara, un aer tare placut de primavara! 9 grade si soare, sper sa mai tina cateva zile asa. Eu una abia astept primavara insa tare ma tem ca o astept cam prea devreme
totusi suntem inca in ianuarie....
care zicea de cuvintele legate intre ele? ca si eu sunt in aceeasi situatie, uneori apuc sa dau vizualizare sa corectez...alteori nu mai apuc...va descurcati voi cu cititul
!
Denisa...mi se face pielea de gaina cand citesc despre mezeluri bleahhh...bei, da de salamul ala uscat crud ce stii?![]()
Eu chiar azi am cumparat sunculita taraneasca care o cumpar deobicei, insa este ditamai daraba de carne, nu-i nimic tocat asa ca ma gandesc sa stau linistita
Ah.....si erau niste crenvusti in vitrina aratau tare bine cica - vita+porc - dar dupa ce citisem aici mi-am luat gandul de la ei si am luat o pastrama de pui...sa vedem cum o fi ca nu am mai luat de mult asa ceva
si sa auzim de bine!
Va doresc o zi buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam