Pepenasi de iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
ankalaura spune:
MITZ - la noi functioneaza chestia cu lapticul. Flacaul tau e la o gradi de stat? Ei, eu daca ii zic ca nu mai primeste lapticul si cornul daca nu se duce, in secunda urmatoare e in picioare.
Ca si Andreea, uneori o mai tin acasa, ori stiu eu ca e prea obosita daca s-a culcat tarziu, ori e altceva, de ex azi e ragusita,... Deci nu o oblig 100%.
Pe de alta parte, in anii trecuti, nu comenta nici pic, pentru ca o ambalam, o aruncam in masina si pe cai nene, ca n-avea de ales. Poate am avut noroc ca in anii trecuti nu a avut faze de-astea cu ne-mers la gradi.
Inca o chestie care merge incredibil de bine, e treaba cu sortzul. Aici au sortz. Chestie care mi se parea depasita, comunista, etc. Evident ca dincolo nu numai ca mergeau imbracati cum vroiau, cu machiaje/ jucarii in buzunare, etc... (erau gradi private)
Ei aici au sortz.
Mai frate, NIMIC, dar NI-MIC nu echivaleaza SORZTUL!
Nu si-l scoate pe cap ca sa nu il sifoneze.
Mamiii, sa nu uiti sa imi speli si sa imi calci sortzul pentru maine.
Asa ca daca vreau sa mearga la gradi, ii zic ca nu ne mai trebuie sortzul daca nu vrea sa se duca, si eu il dau la alt copil.
In secunda doi e echipata si cu rucsacul in spate
Cu mancatul - nu intentionez sa fiu vreo "cobe", asa ca va doresc din suflet sa nu manance copiii cremvusti de la 2 ani incolo, ori chiar mai devreme
Sau branza topita, care e o alta nenorocire.
Noi am fost ieri la doctor, nu am facut nici un vaccin, ma rog, no need sa ma mai apuce nervii pe sistem, aia e, il facem saptamana viitoare...
Cifrele indica 7800 g / 71 cm la 6 luni si 3 saptamani.
Hai va pup ca am trebi cu tona
Gini75 spune:
Bine v-am gasit.
Am revenit si eu dupa un sfarsit de saptamana prelungit la Brasov. Am venit luni seara de fapt, dar pana azi mi-a luat sa va citesc. Si mai bine nu citeam ca m-am intristat tare. Imi pare rau ca din cauza unei persoane fete foarte dragi mie nu mai scriu. Mada si Sun au avut mereu cate un sfat si un gand bun pentru fiecare si eu asta nu pot uita. Parca nici Diana n-a mai scris. Eu asa le inteleg... Iar despre persoana cu pricina, nici nu vreau sa-i pronunt numele, a intrecut orice limita a bunului simt. Din fericire in viata reala nu am in preajma asemenea oameni, sper sa nu am de-a face vreodata cu astfel de persoane. Brrr...
Sa revenim...
Cristina, m-am emotionat cand am citit ce-ai scris. Nici nu mai stiam ca tu ai scris ca sunt in spital cand s-a nascut Irina.
Anka, Caprioara, sa va fie de bine pestele cu portocale. O sa-i zic sotului meu, ca asa-i place cand il laud pentru ce gateste.
Marina, m-am uitat pe blog.
Am facut de 2 ori "poiana cu ciuperci", am dus si la birou la colege, care cred ca am luat-o razna cu mancarea de cand am nascut.
Sursula, sa-ti fie de bine plimbarea. Am ras cand povesteai de mamicile "curajoase" care scoteau afara copiii de 2 luni. Vezi ca la noi acum e ca primavara.
a.cicel, prin ce trebuie sa treci! Bafta multa!
Madina, imi aduc aminte bine de tine. Am vazut ca ai scris la legislative si m-am gandit la tine.
Caprioara, desi ti-au raspuns fetele, zic si eu de lapte: este normal sa fie asa, in straturi.
Pica, multumesc. Ileanna, nu te-am mai sunat ca mi-a dat Pica toate informatiile, ai avut dreptate, fata asta stie tot despre constructii, fara sa lucreze in domeniu. Este o perfectionista.
Revin...
Mitzi76 spune:
Anka, aici nu mananca laptele si cornul, au tot felul de mancarici dimineata. Uniforma nu e nici aia, dar nu cred ca e vb de hainutze, ca el e destul de frumos imbracat. Jucarii prin buzunare imi spune ca aduc altii fara sa stie doamna, ca nu e voie. Oare sa-i dau si lui? O sa incerc si varianta asta. Abia astept sa vad azi ce zice mama.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Serenity90 spune:
Neatza si de la noi...mai mult de la mine..ca restul casei doarme (bebe si Fat-Frumos)
Sunt si eu fericita ca a inceput bebe sa-mi adoarma singurel...
ca pana acum vroia doar cu sanul in gura...ce face formula dintr-un bebe mancacios si necajit pe dintisori...
In legatura cu intorsul...cam acu 1 luna a inceput sa se intoarca bebe meu...dar nu prea se deranjeaza...1-2 ori pe saptamana ii ajunge...in schimb sta f bine in funduletz...chiar si 5 min...apoi se prelinge usor intr-o parte..![]()
Vreau sa va povestesc cum era sa fac infart acu vro 2 saptamani...L-am pus pe bebe in canapeaua din bucatarie..in coltz (intre maner si spatar) cu jucarioara lui preferata din cauciuc cum statea el de obicei...k sa-i fac laptic...si cum eram eu intoarsa la aragaz sa incalzesc apica...face poc pe gresie....nu va zic ca mi-a stat inima in loc si nu mai puteam sa respir..am zis k innebunesc..nu mai stiam de mine...a cazut pe burtica...sa auzit un boc mai infundat...si am reusit sa-l linistesc intr-un final..apoi i-al si dezbaracal sa vad unde la lovit ca la capsor nu era rosu..nimic...nici urma...apoi de la atata plans a adormit si am vazut ca s-a inrosit putin in frunte...nu sa invinetit..nimic...deci nu s-a lovit tare...si m-am mai linistit....dar va zic k am crezut k pic jos lanaga el cand l-am vazut...offf
Cu retzeta de crenvusti...nu o stiu..dar o so intreb pe maicamea cand vine acasa diseara si vo torn aici! lasand deo'parte procedurile de tot "bip" ganditiva numai ca ce nu se vinde vine inapoi...si daca carnea nu merge reciclata pur si simplu se spala salamurile, etc si apoi se dau spre vanzare..."proaspet facute"...asa se procedeaza cu mezelurile si din magazinul cu numele insectei care zboara din floare in floare ca sa faca miere
..spala mucegaiul dupa ele si gataaaaa!! Sunt ca noi...o prietena lucreaza acolo si mi-a zis...si daca aveam o oarecare urma de indoiala, o vecina de la Fat-Frumos din bloc..mi-a spus ca a cumparat un pui de acolo si cand l-a desfacut...surpriza..era plin de viermisori ![]()
![]()
Asa ca oricat am ibcerca sa ne hranim cu chestii bune...nu avem nici o sansa...pt ca sunt unii carora nu le pasa de sanatatea celorlalti...
Ille Ai dreptate cu ce spui..dezbatem subiecte peste subiecte...parca parca la radio santz
de'aia suntem cele mai tari
Va pup..Mai citesc si eu din urma !
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
M&M spune:
Am revenit din plimbari si am fost sa verific daca mi-au venit si mie banii( Anka
)! Mie mi-a venit inclusiv indemnizatia de 600 de lei( am depus dosarul in noiembrie)!!!
Hmmmm...stiti cine nu a mai scris demult??? Gabriela....Gabriela ce mai face Irinuca??? CUm e vremea la C-ta??? 
Alina,
Darius vaccinat!!! Ce maricel e!!!!
Andreea, Ana_a...
eu cred ca fugeam din magazin si lasam copilu acolo...glumesc...
Mina, am incercat sapt trecuta sa pun poze , dar nu mi-a mers picassa...
Deea , ma bucur sa aud ca este mai bine. E normal sa piarda din greutate. Sa te uiti sa nu aiba semne de deshisratare: limba incarcata, pliu cutanat persistent...
Flo, multumim...
Misha, ce mai afce Ralucutza???
Iriss, felicitari pentru reusita!!!
Dia, eu am invatat o gramada de cantecele, poezii , daca ma auzi cum ma prostesc...Apoi il mai gadil, il las sa-mi atinga fata ( asta il bucura cel mai mult, sama traga de obraji, de gura..), mai facem gimnastica, ii arat jucarioare, ba i le ascund, ba i le arat un pic..
fug..nu am recuperat tot, dar trevbuie sa papam..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
maitreyi spune:
am revenit si noi de la pediatra...avem 7600 g cu 400 g mai mult ca luna trecuta si 71 cm. a spus ca e foarte frumos dezvoltata sicaface foarte multe lucruri pt varsta ei...cred si euca a zis asta...nu a stat o clipa locului! cand susu cand jos cand in picioare cand in fund cand pe burta, da-mi stoetoscopul, da-mi jucaria, vreau in brate, lasa-ma jos...a fost distractiv
si in tot timpul asta a chiut, a spus ta-ta, da-da, de toate. credca a plecat doctorita sa se culce dupa vizita noastra 
cica sa ii dau branza zilnic, piept si ficatel, 1 zi una 1 zi alta, dar sa aiba zilnic carnita - bine, mai putin 2 zile cand ii voi da galbenus care cica poate de acum sa fie intreg. pot sa incep sa ii introduc si gluten sa videm cum merge si citrice din care pana acum nu i-am dat. laptele pt branza sa fie din comert si sa fie de 1,7% grasime. 3,5 sa fie doarcel din care ii voi face iaurtul. pot sa ii scot biberonul de dimineata pe care oricum il mananca cu maaari rugaminti. cica tre sa ajungem sa culcam bebeu' la 9 seara. abia am reusit sa o facem sastea treaza pana la 7...sa videm cum om reusi si asta. si cica faza...supa se da inainte de legume...adica zama ceea 0 calorica, ca sa obisnuim copilul sa manance si o masa lichida, gen felu' 1 felu'2...nucredca voi aplica chestia asta...cel putin nu acum. ne-a dat fier ca e nitel anemica sicalciu gluconic cica se da de acum de 10 ml nu doar 5 cum dadeam pana acum. cu vigantolul ramanem la 3 picaturi.
acu intrebare (boti nu da
) - voi c emarca de lapte folositi pt branzica?
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
sorry de mesajele mele din ultima vreme cu 100 de cuvinte legate unele de altele da "space"-ul meu merge cand sicand ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a.cicel Ni s-a respins recursul. Andreea Denisa Ioana 29.06.08 si Bianca Maria 30.07.06 |
auch...si acum ce se mai poate face?
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------

Maya (27.06.2008)
Denisa Ioana 29.06.08 si
Bianca Maria 30.07.06