Pepenasi de iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
IRISS deci si tu in clubul no tooth. bun asa, cat despre mar...al meu papa bine marul. dar cred ca te intrecem la cantitatea de 4 lingurite cand om trec pe legume. ceea ce tot aman, nu stiu de ce...
Edit: adik mananca asa de putin dupa ce afost racit? hmmmm si eu stateam linistita ca macar fructe mananca de nu am treaba. na ca m-a pus pe ganduri
na dilema: ca am citit despre cremvusti acuma mi-am dat seama a ioin primele doua luni de sarcina as fi mancat numai cremvusti, ceea ce am si fcaut. si gulii. asa imi venea. acu...am remuscari. iaca i-am dat cupilului chimicale!!

SERBANICA daca vrei mostra/ monstra de cupil puturos, ie-te lanoi! nu se intoarce, desi pe la 3 luni ii placea. dar se zvarcileste de zor, si acum nu ii mai place nici in fund, nu ca i-ar fi placut tare, dar macar daca il trageam de manut, se ridica, in schimb ar sari direct in picioare.
MITZI cu gradi...hmm... poate intr-adevar i s-a intamplat cevaacolo. ai incercat sa vezi de ce nu vrea sa merga? adik explicatia lui? (precizez ca sunt la pag 10, deci nu am fitit ce ti-au zs fetele, dauit pana la capat asa ca...scuze daca sunt out of date!)Stiu ca ei mai fac asa din cand in cand, ori e prea dimineatza sa mearga, pori i-a suparat cineva sau i-a jicnit si le este rsine sa spuna...ori l-a lovit vreo educatoare doamne fereste...
MINA pupam bolnavioara 
IRISS ce ai maica cu baietu? daca el vrea sa fie shef, cine esti tu sa spui ho???![]()
sclava pe vecie sunt si io. daca nu e bun prafu, asta e, bagam galafor si ceaiuri de ma ia cu dementa. pentru o cauza nobila.
ANDREEA C 

ca sa te simti putin mai bine.
OANA bine ca dinti nu avem...da par...stii tu unde...la greu. fata , amai crescut la noi! tot blond. sa rad sau sa plang?
CRIS daaaaaaaaa oacaiesc pe aici de nu mai pot. si mai am aia cu vulpea care nu mai stiu ce a furat, gasca sau ratza, si mai am cu "frerajaca"
si inca cateva. in trest, dansez ca o apucat si alte alea cu el.
da daca vreti sa va oripilati..ia uitati-va aici Asta daca aveti inima tare, daca nu...mai bine va abtineti.
VICKY nu rade, ca asa e cu un singur neuron.![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
iriss27 spune:
mai ruxandro, ce te iei de mine?? io-s sclava pe vecie la prunc?? poate vrei sa ti-l aduc tie ... de unde aveam niste sani de invidiat acum
vai de steaua mea
mai si iar m-am enervat, zici ca vorbesc cu peretii:
aveu un bosorog vecin de palier, la care ii tuna tot felul in cap .. acum vrea sa vorbeasca cu barbate-miu (si nu avea nr de tel bun), ma intreaba "mai, voi v-ati schimbat nr de tel?" (parca simtea ca e facut contra lui, asa ton a folosit), barbate-miu nu a avut niciodata nr pe care il avea el ...
MIrcea doarme, ii zic mosului ca "nu e acasa", el se uita la mine si zambeste si zice "aaa doarme?" ... eu: "nu doarme, nu e acasa" ... el: "sa nu se ingrase de atata somn" ..."o sa sun pe la 8-9 atunci" 

cum naiba cand io zis ca nu e acasa el intelege ca doarme?? (desi asta e adevarul)
aa am uitat sa va zic, mosu e surd sau ma rog, aproape, ca asculta la maxim la tv si vecinu de deasupra lui i-a adus politia acasa la 2 noaptea ca nu putea dormi 

asta a fost relatarea din minunile traiului la bloc, a transmis din cartierul tei, iriss mama de copil sugacios

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
iriss27 spune:
aaa am uitat, am vazut poze de AnnaBaby, mare Ioana, sa va traiasca .. a si sa trimit si la mine o gura de tort, da? 
Iriss mami de
lcazangiu spune:
Mamici,
am si eu o intrebare, daca stiti: cate picaturi de fier se dau pe zi in profilaxia anemiei?
Daca stiti cumva, va rog sa-mi spuneti si mie!
Azi am facut si noi vaccinul de 6 luni si dct ne-a recomandat 4 pic de fier de 2 ori pe zi, sincer mi se pare cam mult, tinand cont ca el nu are anemie (in prospect este precizat ca se dau 4 pic pe zi in profilaxie), am zis sa va intreb si pe voi!Plus ca suntem si constipati, facem o data la 2 zile!
Nici noi nu avem nici un dintisor, si pe 24 facem 7 luni 
Apropo de alaptat, ziua David nu vrea deloc sa suga, in schimb noaptea se pare ca ii place sa ma chinuie, se trezeste din 3 in 3 ore
!
Stau sa ma gandesc ca eu de aproape 7 luni nu dorm legat nici macar 4 ore!Dar asta este, sa fim sanatosi, nu?
Va rog un raspuns, pls!
Lori si David-Andrei (24.06.2008)
mcoca spune:
Ruxule, nu-mi spune de neuron. Merg de 3 ori ca sa fac 3 cumparaturi, ca de fiecare data uit cate ceva :))).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
pica1 spune:
Boti am notat. O sa imi misc fundul astazi sa iau un termometru.
Distrat copilul... nu mai stiu cine intreba...ce am oservat eu este ca nu este neaparat nevoie sa ii zici ceva anume copilului sa il faci sa rada, ci trebuie doar sa folosesti "tonul" adecvat. Ei reactioneaza foarte bine la inflexiunile vocii, la cuvinte scurte si la repetitivitate. Deasemeni reactioneaz foarte bine la mimica fetei si la gesturile corpului. Bun...asta era teoria...practica...o sa va pun un filmulet sa vedeti cam cum distrez eu copilul...scot sunete ciudate, ma uit in toate felurile la el, il apuc de miini si de picioare si scot sunete in acelasi timp si "facem ca fluturele"...asta e alta poveste (sora-mea a zis ca nu exista fluture sa faca cm fac eu, dar eu suntin ca e un fluture mai special)
Cine intreba... acum sunt in San Francisco si ajung acasa pe duminica.
Ruxi ai zis ca ii cinti lui fiu-tu...mai si o iei pe aratura si te apuci sa inventezi...baga si tu un cd la mandea ca si copilului meu ii place sa ii cind, numai ca eu am o voce de privighetoare ratata
Va las ca a aparut fi-miu online
iriss27 spune:
pot sa ma revolt??? si daca nu pot, eu tot ma revolt
de ce naiba trebuie sa dati fier profilactic??? ce mai e si prostia asta? ati facut voi analize sa ii dait profilactic? mie mi se pare o mare prostie sa dai suplimente dupa ureche, fie ea si a doctorului, tot dupa ureche e!
| Citat: |
Hemocromatoza este o boala care apare din cauza acumularii fierului in organismul uman. Fiziologic, organismul retine si depoziteaza o cantitate mica de fier in maduva osoasa, ficat, rinichi si inima, dar acumularea in exces determina afectarea acestor organe. Hemocromatoza secundara, are, printre cauze, pe langa transfuziile sangvine repetate, anumite boli hematologice (cum ar fi talasemia), boli hepatice cronice - si dieta bogata in fier. Si aici, pacientii cu hemocromatoza trebuie sa respecte un regim alimentar cu continut cat mai sarac in fier. "Se interzice aportul de multivitamine care contin fier", aceasta este principala recomandare mentionata pe site-ul Universitatii de Medicina si Farmacie "V. Babes" din Timisoara - ce gazduieste un link special destinat profilului genetic al hemocromatizei ereditare in Romania. |
Uitati si www.ziua.ro/display.php?id=215716&data=2007-02-10" target="_blank">http://www.ziua.ro/display.php?id=215716&data=2007-02-10link[url]
Iriss mami de
lcazangiu spune:
Merci mult pt raspuns, cred ca o sa-i fac o analiza de sange si apoi daca e cazul ii dau, daca nu, nu-i dau nimic!Mercic din suflet!
Lori si David-Andrei (24.06.2008)
maitreyi spune:
mina oul i l-am introdus la 6 lunicate 1/4 galbenus de 2 ori pe saptamana in prima saptamana, apoicate 1/2 x2/ saptamana si acum urmeaza sa ii dau un galbenus intreg de 2 ori pe saptamana. branzica i-am dat numai din lapte praf pana acum. abia de maine ii voi da din lapte devaca pasteurizat 1,7%.
andreea 
dinte - m-a intrebat azi dr daca am luatcalciu din luna a 7-a...nope, n-am luat. s-a uitat prin gura lu' baby da' nici un dinte la orizont...las' ca nu ramanem noi chelbosi...i-or iesi ei pana la 7 anicand tre sa inceapa sa ii cada ![]()
cris, rux si noi oac oac 
rux am ras cu lacrimi la linkudat de tine
am i smart or what? 
lcazangiu eu trebuie sa iidau lu' a mea 14 picaturi ca si tratament pe zi si dupa 2 saptamani sa trec la 7 pe zi ca si profilaxie. deci io zic ca nu e mult 4 picaturi.
nici eu nu sunt de acord cu anumite profilaxii. vigantolul e singurul tratament profilactic pe care il accept.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mobriq spune:
Salutare dupa inca o luna de pauza
de scris. Sper ca ne mai tineti minte! Cred ca m-am dilit de tot ca mi-am uitat parola de la DC. Am incercat sa ma loghez de la servici si nu am reusit, in schimb merge cu parola salvata pe calc de acasa. Asa deci ce mai facem noi .... Theo creste mare, pe la inceputul lunii cand am fost la control avea 8.450Kg si 68 cm. Are si doi dintisori cu care ma musca ocazional
. Inca il supara eczema si-i dam regulat cu crema cu hidrocortizon la sfatul medicului, uneori pare ca trece dar apoi se inrautateste din nou. Nu se intoarce si nu adoarme/doarme singur (tre sa incep ceva educatie aici). In schimb in timpul zilei doarme destul de mult in carutz la plimbare sau pe balcon - norocul lui taicasu care are grija de el. Io is busy la servici (uffff), teoretic muncesc 6 ore dar practic lipsesc 8 ore de acasa (o ora drumul si o ora pauza de lunch/muls). Alaptatul inca e ok, la muls scot 200-300 ml si Theo mai papa de obicei inca 100ml de formula. Si is graaaasa si din cauza alaptatului nu vreau sa tin regim (dupa Edi m-am tot chinuit sa slabesc si am reusit opusul)... plus ca ce ma fac fara mancatul emotional. Nici la fitness nu am ajuns luna asta
.
Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)