Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza si de la Sibiu!
Sara,Andrei,Filip David
Anaco

Legat de compozitie si conservanti:daca ar fi sa studiem fiecare eticheta la fiecare produs pe care-l cumparam si folosim eu zic ca nu am mai manca nimic,nu ne-am mai spala,etc.De cand am citit pe o eticheta de paine ca are in compozitie E-uri,m-am lasat pagubasa.Nu vreau sa supar pe nimeni,nu contrazic pe nimeni,e doar parerea mea propie si personala.Am mai zis asta,eu fac parte din categoria aia de oameni care se roaga de copilul lor sa manance la McDonald's.Tot asa am crescut-o si eu pe Theo ca nu are voie sa manance mezeluri,cascaval,etc ba ca e prea mica,ba ca nu stiu ce contin.Si acum are 5 mancaruri pe care la accepta.Cand vine vb sa-i dau mancare mai bine bine fac 2 ture de oras .Ne-a facut o data sa lasam mai bine de 80 ron intr-un Petrom ca ei ii era foame!(Doamne,nu ne venea sa credem ca spunea asta) si credeti ca pus gura pe ceva?Nu!Ca aia are cascaval si ei nu-i place,ca aia are rosii si castraveti si nu-i plac.Si ne-a ros urechile 5 ore cat dureaza drumul pana acasa ca moare de foame.Si consider ca e greseala mea,faptul ca nu mananca.De data asta am sa procedez altfel,ma refer la Casian.

mamicile si pepenasii

O zi faina!

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

AnnaBaby, el stie ca ala e serviciul lui, caci aseara radeam cu el ca tati are servici, mami are servici, el are servici, numai Toma si David stau ca lenesii si se joaca... Cat despre coleg, nu stiu ce sa zic, el zice ca nu il deranjeaza nici un copil...

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi.

LA MULTI ANI !!!! 2009 pina azi nu am mai scris nik despre noi... sarbatorile le-am peterecut cu familia... pe la neamuri si nici o zi acasa in general suntem bine... ieri lui Darius iam facut vaccinul pt 6 luni... acum eun pic mofturos si de la gingii i sau intarit fff tare... ma stept sa iasa. avem 8.200Kg.... in res t suntem bine....
nu am mai scris nimic dar v-am citi tot din urma.

si acum ... va urez sa aveti un an 2009 mai bun, cu multe realizari si multa sanatate.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andreea, idem si Stefan ba mai mult, al meu face in felul urmator: Suntem in kaufland, si el zice da cu voce tare: vreau portocale!! zic nu luam portocale ca avem acasa si inca nu le-ai mancat nici pe alea!(mentionez ca nu pune limba pe ele!!!) el: NUUU ca vreau portocale!!tu nu imi dai niciodata portocale!!sunt mort de foame!!si tu nu vrei sa imi cumperi!!sunt preferatele mele!delicioase si bune!vreau POR-TO-CA-LEEEE Na....greu il potolim! Bine, ca plecam fara portocale de acolo, chiar daca se uita lumea la noi ca la nebuni!parintii care nu vor sa cumpere copilului portocale...se gandesc unii...
apoi, la fel procedeaza cu cerealele alea patrate cu scortzisoara, nu pune gura pe ele insa cand le vede :le vreauuuu, are acasa, nu!ca le vrea pe astea din kaufland si daca i se pune pata vrea si conserve si ulei, zahar...te miri ce
Insa la jucarii nu se agita decat fff rar si oricum scapam cu bine reusim sa-l convingem ca nu are rost sa cumparam un laptop de jucarie de exemplu care doar canta o melodie cand apesi pe taste.
In fine, m-am intins, asta apropo de faza de la Peco si copilul mort de foame

Stefan mananca mezeluri, un singur fel salam uscat de curcan sau de porc, o firma ungureasca, sunt niste felii taiate subtire si ambalate separat. Numai asa vrea, cica "salam sarat" dar si la ala face urat cateodata.
Nici eu nu ma prea uit pe etichete insa am o obsesie cu sucurile! Prefer sa nu-i dau suc, uneori Tedi dar destul de rar, motiv pentru care nici nu bea suc ca nu i-am dat de mic si nu stie ce si cum.Apa minerala si suc acidulat in nici un caz, zice ca este "apa cu tzepi" si nu vrea, la fel si sucul cu tzepi

Mitzi, in ce grupa este juniorul? Al meu este in grupa mijlocie si mai face scandal seara ca nu vrea la gradi. El vrea acasa cu mine si cu Matei, in plus zice ca se plictiseste la camin, ca sunt rai copii si fac galagie, ca lovesc cu lingura in masa si el nu poate sa manance linistit Chiar aseara a revenit la vechile miorlaieli cu " cand vine maine stau acasa!cand vine maine stau acasa!..." si imi arata cele 10 degete spunand de 10 ori "cand vine maine stau acasa" adica vrea sa stea 10 zile acasa
Insa, inainte de sarbatori au inceput el cu sotul sa se joace de-a piratii si corabiile si si-au confectionat tot felul de hartzi cu comori si intr-o zi ia venit ideea sa-si duca harta la camin De atunci a fost mult mai incantat de mersul acolo, copii erau curiosi de harta lui, si-a luat cu el intr-o zi si un "diamant" care la dat la o fetita "imprumut pana maine" mda...si sa schimbat putin situatia.Poate gasiti si voi ceva care sa-l faca pentru cateva zile sa fie "miez" ca sa aiba motiv sa mearga.Si Stefan ziceca merge la serviciul lui

M-am lungit
o zi buna

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana a ce m-am distrat cu portocalele! Super tare! Bine, ma gandesc ca voi nu erati tocmai fericiti, dar faza in sine e haioasa!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Ana,foarte tare faza cu Kaufland-ul! :))Nici Theo la jucarii nu face nazuri,stie de mica,ca atunci cand avem bani ii luam tot ce vrea.Nici ea nu mananca portocale,si cand aduce de la gradi si le mananc eu ma intreaba:"mi-ai mancat portocala?" sau "asta era portocala mea?"Si ma simt ca ultimul om ca iau de la gura copilului
Mitzi,eu o mai tin acasa pe Theo anul asta pt ca din toamna intra la scoala si stie ca at nu va mai putea sa stea acasa cand are chef.Incepuse si ea la un moment dat ca o doare burta si nu se duce.Sau e bolnava,racita,etc.Cand mergeam la servici,nu facea mofturi.Incearca sa vezi ce il deranjeaza,poate are impresia ca pierde ceva din ce se intampla acasa cand e plecat.Prietena Theonei are o surioara mai mica cu 4 ani si nici ea nu vroia sa mearga la gradi pe motiv ca cea mica se joaca cu jucariile ei(vroia de fapt sa o controleze)
Maitreyi,nu stiu daca e relevant,dar la Theo abia anul asta i s-a definitivat culoare ochilor,verdict:verde! Pana acum i-a avut albastri marea maj a timpului.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna,

Criss,pupam ginerica,nu ne mai pui niste poze noi?

Vio,mai zicea cineva aici sa o tzi mai mult in preajma mamei tale pe pepenasa dar la tine in brate.La noi a functionat ca si Deea plange de zici ca o batea cineva.Succes!

Noi suntem bine ,din ce in ce mai bine insa ma supar ca a slabit cred mai bine de 500 de g.E NORMAL sa slabeasca?Stiu ca si Bogdan a slabit un kg si ceva atunci la 5 luni cand a avut prb cu diareea.
Cat a fost bolnavioara,cam de o saptamana papa numai lapte de la tziti, doar de ieri am reinceput cu fructe.
Mai avem de stat si in casa si e asa frumos afara.Maine trebuie sa o sun pe dr.si o intreb daca ne lasa afara.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

La mai multe lunitze: Sara ,Andrei,Filip,David!

Anaco!

Ileanna mai dat gata cu articolul.....da' chiar.... noi ce puii mei mai mancam sanatos in lumea asta?

Serenity astept si eu cu interes ingredientele cremwurstilor de pui! Dar ce-i de porc cum sunt?

Alex mananca de porc, afumati, de la a n g s t . Stiu ca nu's bune mezelurile, dar ce sa-i dau sa pape ca e cam mofturos

Iriss de dulceeeee a fost Yvo

Mitzi l-o fi suparat ceva pe baiat? Hmmmm ma pune pe ganduri treaba asta, offf ce ne mai asteapta....

A. cicel sa vii cu vesti bune azi! Bafta!

Pica ce dragalash e Sebi!

Ariadna eu zic ca mananca bine Iulia. Are ritmul ei!

Cristina26 plimbare placuta!

The andreea si eu am vazut la Cora paine cu E-uri, era produs propriu....si mai luam , ca era buna la gust

Culmea al meu mananca la Mc D....Mc puisor este singura mancare cu carne care o accepta si o mananca singur...asa ii mai pasez eu cate o suvitza in ciorba

Medicamentele au si ele coloranti si E-uri...asa ca.....

Ana a Haios Stefan! Alex isi pune in cos Danonino, sucuri nici el nu bea...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Ana a ce m-am distrat cu portocalele! Super tare! Bine, ma gandesc ca voi nu erati tocmai fericiti, dar faza in sine e haioasa!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

binenteles ca nu suntem tocmai relaxati in astfel de situatii...insa nu ma iau dupa el...ca daca aveam acasa portocale si el nici nu pune limba pe ele...
a mai facut o data asa cu o caserola de capsuni Vecinul de langa noi care ne este si unchi are in gradina capsuni, zmeura, coacaze, si toata vara sa rugat de Stefan sa manance...putea sa ia cate vrea ca si cum ar fi ale lui si nu a vrut, si in kaufland a urlat de-a dreptul ca nu-i cumpar o caserola de capsuni, era destul de scumpa si capsunii ofcourse nici un gust, tot asa "deliciosi si preferati!" "voi niciodata nu imi cumparati ceea ce imi place cel mai mult" "nu am mai mancat de mult asa ceva si sunt chiar preferatii mei " etc....atunci am crezut ca il mananc cu caserola cu tot...am cumparat-o in final pt ca mi-am zis ca na...nu a mancat asta vara dar poate acuma iarna o sa-i manance...naaaa nici vorba, acasa a zis ca "sunt deliciosi dar mai bine sa-i mananci TU!" Na...asta ca sa vedeti ce va asteapta asta a fost anul trecut cand eu eram gravida cu Matei.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anilansa felicitari pentru greutate, pupam vaccinatul!

Ladymina e normal sa slabeasca, oricum cand sunt raciti ei nu ia in greutate deloc...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput