Sunt exagerata?
Raspunsuri - Pagina 39
Delia21 spune:
Felicia,spune-mi te rog numele intreg a lui osho,vreau si eu sa-l citesc ,...pare interesant si pe lungimea mea de unda...
Pup si eu pe bebe mic al tau!
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Felicia,spune-mi te rog numele intreg a lui osho,vreau si eu sa-l citesc ,...pare interesant si pe lungimea mea de unda... |
Saru'mana, pupam si noi!!
Osho e doar Osho, baga-l asa pe amazon.com si vei gasi multe.

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Delia21 spune:
Scuze multe ca sunt off topic,Felicia,...pe amazon si google ma trimite la carti de tantra
,...nu ma descurc sa gasesc ce trebuie

Ajuta-ma,te rog
Ingrid S spune:
Un copil cuminte e o balega??? Acest Osho e un imbecil.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
avmaria spune:
A propos de principii, de coherenta, de impostura ... pe care MissPArker sa o cred azi?
informatiile despre Rolls Royce-urile lui Osho imi sunt noi, mersi. Dar asta nu micsoreaza cu nimic meritul scrierilor lui. Continutul si ideile inaintea discreditarii sursei, ok? Te poti tine de acest principiu? |
sau
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari. |
PS : Dupa lectura citatelor, mi-am zis : tipul asta n-a avut copii. M-am dus si-am verificat :
http://www.oshoworld.com/biography/innercontent.asp?FileName=biography5/05-03-children.txt
anya spune:
Nu l-am citit pe Osho (apropos de ce a zis Ingrid cu balega), dar daca aveam copii prea cuminti, ma duceam la doctor sa-i caut
.
E o vorba: Copil cuminte si baba frumoasa.
MissParker spune:
| citat din mesajul lui Delia21 Scuze multe ca sunt off topic,Felicia,...pe amazon si google ma trimite la carti de tantra ![]() ![]() Ajuta-ma,te rog![]() noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Uite, poti incepe cu asta:
http://www.amazon.com/Awareness-Living-Balance-Osho-Insights/dp/0312275633/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=books&qid=1233737925&sr=8-12
In rest, ca sa nu deviem de tot topicul, un copil cuminte si ascultator este o balega care-si va rata toata viata. Da, e perfect adevarat. Prietena mea a fost copil cuminte si ascultator si acum exact asa se simte, ca o balega care nu e in stare nici sa-si caute un job mai bun, nici sa se desparta de un sot cu care e nefericita, nici sa faca un copil pe care si-l doreste, nici sa fie ea insasi. Ea mi-a spus cu gura ei ca asa se simte, ca o balega, si m-a rugat sa fac tot posibilul ca David al meu sa nu ajunga asa. QED. Cine se simte atacat de acest adevar are probabil motive.
Nu ma mira ca Osho nu a avut copii, din moment ce o fi vazut doar balegi in jurul lui, la un moment dat chiar iti pierzi speranta... In afara de asta, el a fost barbat, deci instinctul de procreare nu a putut face nimic, cum face cu noi, femeile. Acuzatiile de genul asta mi se par puerile: ei, ala n-a avut copii si deci nu stie ce vorbeste. Se uita ca fiecare din noi a fost copil, iar tipul asta poate chiar a avut o copilarie fericita, neumbrita, libera, de aceea vrea sa indemne pe parinti sa procedeze la fel cum au procedat bunicii lui cu el. Pe mine m-a convins.
Eu citesc, filtrez cu propriul meu discernamant si iau ceea ce-mi place si ce mi se potriveste. Greseala pe care o fac multi, cand descopera asa ceva, este sa considere ca gata, l-am gasit pe guru non plus ultra (cum s-a intamplat si cu Coelho in Romania) si ei uita sa-si foloseasca propria inteligenta, propriul discernamant pentru a urma doar ideile care li se potrivesc lor personal sau care sunt avantajoase. Caci perfect nu e nimeni pe lumea asta, oricate garantii am cauta noi in subconstient care sa ne elibereze de povara propriilor decizii sau de stresul de a gandi cu propriul nostru cap. Daca ne agatam de cate un guru, vom sfarsi frustrati si apoi incepem sa aruncam cu pietre in tot ce tine de acei oameni, in loc sa privim lucrurile diferentiat si matur.

EDIT: Mersi pentru linkul cu Osho, am gasit si carti online acolo. Una din ele are titlul potrivit pentru acest topic:
Don't bite my finger, look where I'm pointing.
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
denizel spune:
| citat din mesajul lui MissParker In rest, ca sa nu deviem de tot topicul, un copil cuminte si ascultator este o balega care-si va rata toata viata. Da, e perfect adevarat. Prietena mea a fost copil cuminte si ascultator si acum exact asa se simte, ca o balega care nu e in stare nici sa-si caute un job mai bun, nici sa se desparta de un sot cu care e nefericita, nici sa faca un copil pe care si-l doreste, nici sa fie ea insasi. Ea mi-a spus cu gura ei ca asa se simte, ca o balega, si m-a rugat sa fac tot posibilul ca David al meu sa nu ajunga asa. QED. Cine se simte atacat de acest adevar are probabil motive. |
MissParker, cum poti spune asa ceva??? :(
In afara de faptul ca jignesti si doresti sa incadrezi oamenii in tipare, te folosesti de un singur exemplu!!!, pentru a-ti dovedi teoria.
Eu, mama de copil obraznicut si cam neascultator, nu pot sa nu ma simt jignita de afirmatia copil cuminte = balega ...
Mai, dar sunt copii cuminti si ascultatori, pentru ca asa e in firea lor sa fie, nu pentru ca sunt abuzati de parinti.
Sunt copii cuminti si ascultatori pentru ca au asaaa, un fel de intelepciune care le spune ca parintii au dreptate si nu le doresc raul si isi asculta parintii, parinti care, iarasi!!!, nu ii abuzeaza.
Desigur, sunt copii abuzati de parinti, copii care, saracutii, ajung "balegi".
Dar, a generaliza in felul acesta si a numi toti copiii cuminti "balegi care isi vor rata toata viata" este f.f. urat :(.
Nu are nicio legatura cumintenia copilului cu ambitia si determinarea si capacitatea de a avea o atitudine pozitiva fata de viata.
P&ANA spune:
| Mai, dar sunt copii cuminti si ascultatori, pentru ca asa e in firea lor sa fie, nu pentru ca sunt abuzati de parinti |
Perfect adevarat !
Eu am dat exemplu ,fetele mele printre primele pagini
Generalizati atat de usor...
MissParker spune:
Rectific, cred ca am tradus gresit si s-a denaturat sensul: un copil SUPUS este o balega, asta voia Osho sa spuna cand sustinea ca el este in favoarea nesupunerii.
Cred ca acum e mai clar ce a vrut autorul sa zica.