Sunt exagerata?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mariamunteanu, eu am comandat imediat cartea recomandata de tine, merci mult de pont sper sa ma ajute sa ma inteleg pe mine in alegerile mele si sa o indrum pe Giulia corect

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mariamunteanu, eu am comandat imediat cartea recomandata de tine, merci mult de pont sper sa ma ajute sa ma inteleg pe mine in alegerile mele si sa o indrum pe Giulia corect

Sa-mi spui cum ti-a placut. Te va ajuta indirect sa-ti indrumi copilul, prin faptul ca-ti va arata unde gandesti gresit tu ca parinte si cum preiau copiii ceea ce spunem si facem noi, parintii.

Primii 6-7 ani din viata unui om sunt extrem de importanti, sa nu ratam momentul.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Maria Eric Berne e fondatorul AT-ului (analiza tranzactionala). Foarte instructiv tot ce a scris, ai dreptate. Dar strict pe problema de la topicul asta as zice ca-i mai potrivita cartea lui Thomas Gordon - si el tot psiholog
Off topic: eu momentan ma delectez cu "Games people play" de ... Eric Berne.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Rrox3, daca o recomanzi, o s-o cumpar/comand si eu. O caut pe amazon.de.

"Games people play" e buna ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu am niste nelamuriri...De ce,oare, desi mai erau doi baieti mai mari(8 si 13 ani, prieteni cu Vlad), ei ca si grup n-au reusit sa dezamorseze cumva situatia, sau macar sa va avertizeze pe voi adultii, ca pustiul e "terorist", ca se poarta urat, dincolo de ceea ce s-ar puatea scuza prin faptul ca "e mai mic"...
Cand tatal pustiului de 5 ani, a zis : "Trage-i una daca nu-ti da jucaria!", eu as fi spus " Sigur, buna idee, si apoi cand Vlad i-o-ntoarce, noi adultii mergem sa-i arbitram! Sau mai bine, in repriza a doua a meciului de box, ne pocnim si noi!" In niciun caz n-as fi asteptat sa vad daca pustiul chiar urmeaza sfatul tatalui.
Si inca ceva, nu reusesc nicicum sa-mi imaginez cum anume ar trebui sa fie o petrecere(in varianta ideala), astfel incat sa stau acolo,cu copil cu tot 7 ore si sa nu ne plictisim niciunul!
Nu prea inteleg nici ideea ta despre pedeapsa... Deci tu esti solidara cu el si te autopedepsesti , sau cum? Asta faci mereu sau doar cand recunosti ca ai o vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Scuze pentru off-topic: Da Maria, eu o gasesc interesanta. Nu are insa prea mare legatura cu educatia, descifreaza comportametul uman repetitiv, maladiv. O poti descarca online. Uita-te aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olympia
Si inca ceva, nu reusesc nicicum sa-mi imaginez cum anume ar trebui sa fie o petrecere(in varianta ideala), astfel incat sa stau acolo,cu copil cu tot 7 ore si sa nu ne plictisim niciunul!

Nici eu nu reusesc. Dupa max. 4 ore in compania a inca 4 adulti si 6 copii, oricat ar fi de cuminti copiii, mare casa si buni prietenii, se termina petrecerea pt. ca toti suntem obositi si capul calendar.

Maria

Mergi la inceput

Rrox, multumesc mult pt. sursa, deja m-am infipt in ea .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Scuze pentru off-topic: Da Maria, eu o gasesc interesanta. Nu are insa prea mare legatura cu educatia, descifreaza comportametul uman repetitiv, maladiv. O poti descarca online. Uita-te aici

E destul de slabuta fata de cealalta, mi s-a parut prea schematica si obositoare, n-am putut retine mare lucru. Si prea putin mi s-a parut cu adevarat nou. Dar sigur ca merita citita.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

E destul de slabuta fata de cealalta, mi s-a parut prea schematica si obositoare, n-am putut retine mare lucru. Si prea putin mi s-a parut cu adevarat nou. Dar sigur ca merita citita.

La care te referi ?

Mergi la inceput