Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

`Neatza!!
Roxy,iti doresc sa ai parte de o odisee plina cu momente frumoase!

Pussi,e bine totusi ca au inceput sa elimine,o sa fie bine,mai greu cu regimul,offf inca 2 luni

Cami....mortala Stefania pe wc,concentrare maxima

BB,multa bafta,rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale!
tu esti foarte draguta,nici eu nu vad de ce recurgi la aceasta operatie ,dar in fine...tu stii cel mai bine ce-ti doresti.

Sebastian(sotul meu),are deviatie de sept iar din aceasta cauza se confrunta cu o groaza de probleme:respira greu (oxigenarea creierului se inrautateste din cauza asta),dureri de cap,chiar si tahicardie(cel putin asa a zis medicul,tot de la deviatie ii bate nebuneste inima).
Vrea sa se opereze,dar ii este teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

amy mersi, esti draguta si politicoasa....dar se vede destul de tare "defectul".. si sa stii ca majoritatea barbatilor au deviatie de sept si pb cu asta. sotul meu nu vcrea sa auda nicicum de operatie, acum si-a facut o cauterizare la nas sa mai traga de tine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

mai ce zi frumaosa de primavara a fost ieri...si azi se anunta zi calduroasa pt.. luna asta... a fost atat de bine la soare, ca Eric si-a tras sapca jos din cap, n-am reusit sa i-o pun la loc si i-am tras doar gluga pe caput..

Amy, e mortal Iustin cum danseaza...asa face si Eric, dar mai ales cand se intrece sau cand vede ca-i in centrul atentiei, nu mai stie ce sa faca...

pussi, ma bucur ca sunt mai bine fetele...sunt sigura ca incet, incet vor ajunge valorile alea la normal...sanatate...

Anacami, ce concentrata sta Stefania pe WC... cat e de dulce...mititica... are treaba, acolo,ca un om mare...

Lavi, da stiu ca ai mult curaj... iti tin pumnii...daca tu asta iti doresti, sper sa-ti iasa cum vrei...

Roxxy, ce dragut...esti la odisee...cred ca te napadesc amintirile, nu??? mie mi-e drag sa intru sa citesc pe la odisei...

vali, sanatate puiutei.. e mai bine acum??

papanasi am mancat si noi ieri, astia ii plac mult si lui Eric, nu dau gres cu ei...

noi tot cu 6 dintisori suntem deocamdata...dar la cat de mult isi baga manutele in gurita, cred ca mai urmeaza in curand... si apropo de suzeta, eu inca i-o dau, nu vreau sa i-o scot...vad ca-l calmeaza mult... sunt sigura ca va renunta el cand va fi cazul...sau cand va fi terminat cu dintii..nu e tare atasat de ea, dar o molfaie cu placere...insa cand uit sa i-o dau, nu face scandal, nici nu-si aminteste de ea...

oana,si noi ne plimbam de manute, dar asa imbracta nu-i prea palce sa umble singurel pe afara... sta pe loc sau se urmeste greu de tot...mai si cade, dar nu se loveste, ca reuseste intotdeauna sa-si puna amnutele jos... ieir de ex. se apleca dupa pietrcele, si nu stiu cum facea, dar cand se ridica se dezechilibra si cadea in cap...ma rog, se propea in cap... a tras si o tranta, dar fara repercirsuini...decat ca am pus hainele toate la spalat, a fost noroi din cap pana in picioare...

revenim! o zi frumaosa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu va pup, vb mai tarziu, acum tre sa vina copii la noi si va fi o nebunie aici...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Acum fix 2 sapt.,cand ne-am internat Iustin avea 9.300kg,la externare cantarea 8.900kg......iar acum are 10.200 ....a luat peste 1 kg in doar 2 sapt......mananca non-stop,nici prin gand nu-mi trecea ca vor veni momente in care va papa la o masa un castronel plin fara sa faca mofturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Acum fix 2 sapt.,cand ne-am internat Iustin avea 9.300kg,la externare cantarea 8.900kg......iar acum are 10.200 ....a luat peste 1 kg in doar 2 sapt......mananca non-stop,nici prin gand nu-mi trecea ca vor veni momente in care va papa la o masa un castronel plin fara sa faca mofturi

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Bravo Iustin! uau, a pus fff bine!

apropo, voi ce cantare folositi ca sa cantariti copiii? eu am unul electronic, oare e ok sa-l folosesc pt el??? cred ca e mai bun decat unul mecanic, totusi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

apropo de kg la pitici..eu sunt un pic ingrijorata ca desi stefan mananca f bine..are doar vreo 10 kg. nu stiu exact, pt ca nu mai sta sa il cantaresc pe cel electronic, si l-am cantarit pe cel de adulti d ela soacra-mea, mecanic..dar vad si eu pe el, ca e slabutel. la sf lunii cred ca vom face un set complet de analize, macar sa ma linistesc ca e in regula si asa e felul lui.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc foarte mult de urari . Te astept cu drag la odisee.
Imi pare tare rau sa aud ca ai problemute cu printesa roz. Sa va ajute Dzeu sa se faca repede bine si sa inceapa sa doarma toata noaptea.

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Hello!
Am revenit! Am adormit printesa,sper sa doarma si ea putin, sa stau si eu pe aici, cu voi!

Gianina, ti-am trimis pm...si iti multumesc mult!

Oana, bine ca nu a fost ceva mai grav, stiu ca intri in panica si te simti vinovata, dar trebuie sa ne obisnuim de acum cu lucrurile astea noi, pt. ca vor fi destul de dese...pupam micuta, sa treaca!

Lavinia, tu esti o fata tare frumoasa oricum, dar daca vrei sa-ti faci operatie, atunci eu nu pot decat sa-ti tin pumnii si sa-ti doresc multa bafta si refacere usoara!

Roxxy, sa ai parte de o odisee macar la fel de frumoasa ca prima, sarcina usoara si tot ce-ti doresti tu...cred ca o sa te vizitez pe acolo, sa-mi mai aduc si eu aminte, ca tare dor imi mai e de burtica...

Ellis, ai dreptate cu grisul, cam toti bebeii prefera supa cu galusti...dar Andra nu vrea nici sa guste grisul cu lapte...sau orezul...si sa nu vada strugurii. Adica, vrea sa-i stranga in mana, de face must, dar nu papa...

Adra, eu am 13 luni jumate de cand nu dorm, dar unele nopti sunt chiar cumplit de obositoare...cine mai vine in clubul nostru?...cred ca mamicile care inca alapteaza,in mod special.

Victo...wow...8 papanasi pe zi...felicitari lui Stefanut...si tie, ca ai baiat mare si mancacios.Eu am fost tare fericita ieri si azi, ca a mancat 3 galuste, si alea micute...

Cami, nici eu nu-i scot pampersul inca, dar cred ca o sa incerc sa iau un reductor de wc si o sa incerc sa o asez si acolo...pe olita pune papusile si plusurile, iar daca o pun pe ea, rade de se topeste si se ridica...si mi-o da mie, sa fac eu tzashhh...

Georgiana, am citit ca te lupti cu intarcatul...incep sa ma gandesc si eu la momentul acela si cred ca va fi tare greu, pt. ca ea e inca foarte atasata de san.... ce sa-ti zic?... multa putere si rabdare!

Pussi,Cristina,Amy

Azi a fost ceva mai bine printesa.Inca mai face febra,undeva pe la 38,5, am sunat dr. si luam 3 zile Panadol si Nurofen...el zice ca e forma usoara de viroza...Doamne-ajuta!
Mai nou iesim afara fara carut, nu-l mai vrea in niciun chip...ne plimbam de manuta (sau singura), ia toate magazinele si farmaciile la rand, intra, incearca sa ia marfa din rafturi...la vecinul de la aprozar ii suteste merele si pleaca mandra cu ele in brate. Noroc ca ne cunosc oamenii,dar ce ne facem cand o sa mergem in magazine necunoscute? Si incerc sa-i explic, cu multa rabdare,dar face tot cum vrea ea! E innebunita dupa magazinul de haine de la parter, le face zilnic inventarul...si dupa cosmeticele din farmacie

Uitasem...voi vreti sa duceti copilasii la cresa pt. ca sunteti nevoite, sau ca sa socializeze?Eu cred ca mai astept pana pe la 3 ani, ca tati nu vrea sa auda sa-si dea odorul de acum!

Sigur mai vroiam sa zic ceva...dar am uitat...nu-i nimic,mai zic cand imi amintesc,ca iar am scris kilometric

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Citat:
apropo, voi ce cantare folositi ca sa cantariti copiii? eu am unul electronic, oare e ok sa-l folosesc pt el??? cred ca e mai bun decat unul mecanic, totusi...

Andreea

noi avem cantar mecanic de la Chicco si functioneaza foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna mamici,

va doresc un an nou plin de sanatate si fericire voua, puiutilor si intregii familii !

BB multumesc mult ca ma amintesti si te interesezi de mine, fac bine, inca sunt in tratament, dar rezist destul de bine.

Victo mersi de reteta, o intrebare, trebuie si 1 ou ? De greutatea lui Stefanut, cred ca e foarte buna, dar poate ai un baietel super activ, si de aceea nu se pune mai mult pe el. Asa e mandrulita mea, e ca un titirez, de la 11 luni nu mai sta locului, de cand merge in picioare, se cocoata peste tot, a zis mama (care a crescut 4 copii si 3 nepoti) ca nu a mai vazut asa argint viu si ca daca ar fi o fata calma, ar fi grasuta.

Roxxy felicitari multe, sa fiti sanatosi, sarcina usoara si o surioara sanatoasa si voioasa pentru Matei ! sau fratior !

pupici tuturor !

Mergi la inceput