Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 21
vali_delide spune:
'Neata!
Cami, ce tare e Stefania! Cred ca o sa incerc si eu cu toaleta,direct!
Roxxy
, deocamdata o sa intru pe la voi sa citesc (deja am fost,aseara)...de o noua odisee pt. mine...nu cred.Adica nu prea curand, oricum.
Paula, si Andra are cam 10,3 kg...ma rog, nu mai stiu exact, ca a stricat cantarul...dar stagneaza de ceva vreme....bine, a si fost mai mereu racita....dar, atata timp cvat e vioaie si ii merge bine, nu-mi fac probleme. Oricum, eu cred ca in perioada asta de crestere, vor lua mai putin in greutate...
Amy, felicitari lui Iustin...s-a pus pe treaba, baiatul, sa se faca puternic...bravo!
Sorina, bine ai revenit! Sanatate multa si putere iti doresc!
Andreea, si eu aveam un cantar electronic, dar atat s-a cocotat mandra pe el si l-a trantit, ca acum e doar de jucarie...o cantaresc la dr., ca alt cantar nu mai iau!
Va pup, ca a venit terorista! Revin...o zi frumoasa!
cristi07 spune:
Sorina, 

Ami, Iustin e taaare dulce cum danseaza...si cate miscari de dans stie...
Oana, ieri cand am iesit afara cu Radu l-am scos din carucior si cand i-am dat drumul a picat fix in nas...rezultatul...buza sparta, barbie zdrelita...buza sparta nu e prima oara si la fel ca si tine a facut-o sub ochii mei...daaaar vestea buna e ca nu se vor opri aici din cazaturi ![]()
Cami, am vorbit cu Alina si urmeaza sa ne vedem poate saptamana viitoare!
Stefania este duuulce cum sta ea preocupata
. Imi place reductorul.
BB, succes la operatie! Sa faci si tu poze "before" si "after"...si apropos ti-ai facut tatuajul pana la urma? ai poze?
Cristina si Radu 3.12.2007
Roxxy80 spune:
Multumesc pentru urari
. ma bucur din suflet ca esti bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sorina7 Buna mamici, va doresc un an nou plin de sanatate si fericire voua, puiutilor si intregii familii ! BB multumesc mult ca ma amintesti si te interesezi de mine, fac bine, inca sunt in tratament, dar rezist destul de bine. Victo mersi de reteta, o intrebare, trebuie si 1 ou ? De greutatea lui Stefanut, cred ca e foarte buna, dar poate ai un baietel super activ, si de aceea nu se pune mai mult pe el. Asa e mandrulita mea, e ca un titirez, de la 11 luni nu mai sta locului, de cand merge in picioare, se cocoata peste tot, a zis mama (care a crescut 4 copii si 3 nepoti) ca nu a mai vazut asa argint viu si ca daca ar fi o fata calma, ar fi grasuta. Roxxy felicitari multe, sa fiti sanatosi, sarcina usoara si o surioara sanatoasa si voioasa pentru Matei ! sau fratior ! pupici tuturor ! Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Victo spune:
rectificare la reteta. de papanasi..SI UN OU!
Sorina, si eu ma gandesc la tine, sa stii! putere multa!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Doamne ajuta, sa fie totul bine. Multumesc 
| citat din mesajul lui Amy26 `Neatza!! Roxy,iti doresc sa ai parte de o odisee plina cu momente frumoase! ![]() Pussi,e bine totusi ca au inceput sa elimine,o sa fie bine ,mai greu cu regimul,offf inca 2 luniCami....mortala Stefania pe wc,concentrare maxima BB,multa bafta,rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale! ![]() tu esti foarte draguta,nici eu nu vad de ce recurgi la aceasta operatie ,dar in fine...tu stii cel mai bine ce-ti doresti. Sebastian(sotul meu),are deviatie de sept iar din aceasta cauza se confrunta cu o groaza de probleme:respira greu (oxigenarea creierului se inrautateste din cauza asta),dureri de cap,chiar si tahicardie(cel putin asa a zis medicul,tot de la deviatie ii bate nebuneste inima). Vrea sa se opereze,dar ii este teama AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Amy26 spune:
Sorina,si eu ma gandesc des la tine,m-a impresionat mult vestea pe care ne-ai dat-o ultima oara ;ma bucur ca esti mai bine;Dumnezeu ii pune la incercare pe oamenii pe care-i iubeste iar tu vei depasi cu brio acest obstacol!Sanatate multa!
Victo,mi se pare in regula greutatea lui Stefanut,pt. linistea ta poti sa-i faci un set de analize,dar eu zic ca te ingrijorezi degeaba.
mai pune si tu poze cu el ca mi-e tare drag sa-l vad
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo apropo de kg la pitici..eu sunt un pic ingrijorata ca desi stefan mananca f bine..are doar vreo 10 kg. nu stiu exact, pt ca nu mai sta sa il cantaresc pe cel electronic, si l-am cantarit pe cel de adulti d ela soacra-mea, mecanic..dar vad si eu pe el, ca e slabutel. la sf lunii cred ca vom face un set complet de analize, macar sa ma linistesc ca e in regula si asa e felul lui. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
victo, eu m-am potolit cu analizele...mi-a ajuns...desi as vrea sa stiu si eu cum sta cu ele...si ne-a sugerat dr. sa-i facem...da io una nu-l mai chinui....dupa experienta de ultima data...
tu i-am mai facut analize lui Stefanut?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
andreea, da i-am mai facut cd era micut. oricum trebuie repetate, ca valorile transaminazelor nu erau ok.
amy, am avut aparatul descarcat vreo saptamana, ca eu nu sunt asa mare pozerita. dar aseara chiar am vrut sa incarc ceva poze, da n-am mai avut cand..si-asa ma culc dupa 12 si am trez. la 7 jumate..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
SOrina, welcome back... ma bucur ca mai dai si pe al noi... ce face minunea mica? cum sunteti? puen ceva poze...sa va vedem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Victo andreea, da i-am mai facut cd era micut. oricum trebuie repetate, ca valorile transaminazelor nu erau ok. amy, am avut aparatul descarcat vreo saptamana, ca eu nu sunt asa mare pozerita. dar aseara chiar am vrut sa incarc ceva poze, da n-am mai avut cand..si-asa ma culc dupa 12 si am trez. la 7 jumate..:( mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Victo si eu vreau sa ii mai vad ochisorii aia frumosi!
Cristina si Radu 3.12.2007

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)