Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
neata
multumesc de sustinere.
cami, nu am nici o pb de sanatate, e mai mult un moft,,,, nu mai iau nici pastile de slabit, nici AC.
da pussi trebuiesc analize, o parte din ele le am facute. in tm fac operatie. inca incerc sama hotarasc daca sa fac la dr bratu sau la dr cotulbea. e o diferenta mareee de pret!!!!SI CULMEA CEL CARE E MAI IEFTIN CICA E MAI PROFESIONIST IN NASURI...![]()
![]()
anca, cate kg are maria??/ iasmi are cam 12 si mi-s spus dr sa am grija la alimentatie si sa nu ii mai dau sa pape toata ziua de cate ori vrea. mie nu mi se pare deloc plinuta.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
uberbax spune:
Bafta la operatie!Si eu am vrut sa-mi fac dar asa de moft si nu m-a lasat sotul meu,iar acum mi-a trecut!Nu sunt nasoasa...hahahaha,dar mi se pusese pata!
bb_yasmi spune:
cristina, nici sotzul nu e de acord...dar daca imi doresc ceva cu adevarat....
bine macar am sustinerea mamei...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Nu sunt nasoasa...hahahaha,dar mi se pusese pata! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
Eu cam sunt, cel putin asa ma vad, si daca ma vad eu asa e, desi restul lumii este politicoasa si zice ca nu-i adevarat. Sunt cam batrana pentru operatii
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui uberbax
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
dar maria mea sta pe olita de la 6 luni si poate s-a si obisnuit cu ea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Eu cam sunt, cel putin asa ma vad, si daca ma vad eu asa e, desi restul lumii este politicoasa si zice ca nu-i adevarat. Sunt cam batrana pentru operatii adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
hai mah adra, pai cati ani ai???? cum sa fii batrana???

_
ancadragoman spune:
Lavinia ,Maria are 11,5 kg si dr a zis ca este f bine.
In sfarsit am descoperit si eu de ce nu a mancat fata mea 2 zile,i-a iesit sus o masea si jos un dinte![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
hai mah adra, pai cati ani ai???? cum sa fii batrana??? ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Multi maica, cine le mai tine numarul?!
Eu stiu o tipa din Gr care si-a facut rinoplastie (asa se numeste, nu?). Era o fata frumoasa, dar avea un nasau si mare si coroiat. Acum este chiar o frumusete.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
uberbax spune:
eu cred ca fiecare are nasul care i se potriveste,eu am renuntat la idee...Yasmi bine faci ca nu cedezi!Eu am cedat si acum nu mai vreau eu!
Anca am inteles de asta Maria sta pe olita,eu n-am pus-o dar o sa incep si eu!
Maria are 10,300kg,dar e mai mica ca fetele voastre.....dar v-am zis si eu asa!
uberbax spune:
Vb de dinti...ce bine ca tot ies scapati mai repede,Maria are doar 8 dinti,nici o maseluta nimic inca!si cum la noi s-a lasat cu scandal mare la fiecare dinte ,imi imaginez cum va fii la masele si canini,iar ei oricum i-au iesit pe rand dintisorii,unul cate unul,niciodata cate 2!