Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)
Raspunsuri - Pagina 18
Amy26 spune:
Ritualul de seara,de dinainte de culcare ![]()
http://good-times.webshots.com/video/3034332960102980425wmwqUx
anacami spune:
Amy,este bestial Iustin, are stofa de mare balerin
!!!
Vali,multa putere,mai ai putin si creste maricica,de acum inainte se vor trezi mai greu
,mai ales cand va veni vorba de mers la scoala
Stefania pe toaleta (ieri a stat pe olita in pozitia stand-alone
- asezata de sine statatoare)
Adra,nu stiu de care scara (probabil din aia de lemn,cu trepte distantate), dar nu ma inteleg cu ea daca nu o las acolo; evident ca pana la a putea sa isi controleze sfincterele mai poate fi ceva cale,dar asta este dorinta ei de moment
(sper sa o tina si cand va veni vremea..)
Oana,din pacate o sa mai fie poate momente din astea, mai ales cand vor merge in parc la joaca- chiar daca vor fi de 2-3-4 anisori..
Vali,este o cocheta, cosmetice si haine-stie ce vrea
. Multa sanatate!
Adina,multa sanatate si voua!!sper ca v-ati revenit complet
Alina,Cristina,va mai intalniti? ceva poze noi cu prichindeni preocupati fiecare de ceva mai aveti
?,ca imi plac tare mult sa ii vad impreuna.Poate de la primavara va reluati iesirile in Herastrau- si venim si noi macar o data
Aralia,ce mai faceti?
Gianina 
Roxxy,bucura-te de odisee,este o perioada frumoasa, cu trairile cele mai intense (chiar daca si cu griji,temeri..).
Petronela,voi ce mai faceti? cum este in Italia dpdv al situatiei voastre?va afecteaza si pe voi? sper sa nu
BB,bafta,multa sanatate! aveai si o problema functionala (deviatie de sept,respiratie mai grea,spre ex.) sau te operezi numai dpdv estetic (desi nu mi s-a parut chiar nimic in neregula..tu stii mai bine ce vrei).Iti tin pumnii,o sa fie bine (apropo,nu mai iei acum si ai facut o pauza la pastile din alea,sunt periculoase in caz de anestezie..)
Va dorim o noapte linistita,multa sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
adra_bell spune:
Neata!
?
M-a trezit Eva la 4, ca-i era foame, mi-era si mie, am mancat si nu am mai adormit decat la 6.
Adela, si pe tine te-a prins bloggingul? Mai intra si pe aici!
Victo, multam de reteta. Fac si eu maine papanasi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
uberbax spune:
Buna dimineata!Am venit si eu la cafea!Ce urat e afara.....
Pussi sanatate multa fetitelor!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax ELLIS ai dreptate cu olita,poate si Maria o va cere sau voi vedea ceva vrun semn,dar cred ca e prea mica acum!Si cum ai zis si tu am pus-o pe olita dar nu face nimic,s-o tin din ambitie sa faca ceva,renunt si mai incerc peste 2-3 luni! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
eu cu olita zic ca trebuie insistat pentru ca numai asa se obisnuieste ,acum Maria imi spune cand face kk si fugim repede cu ea la wc si gata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Alexandra a cazut si si-a spart buza ![]() ![]() Mama neatenta ce sunt...Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada! |
este prima data?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
uberbax spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu cu olita zic ca trebuie insistat pentru ca numai asa se obisnuieste ,acum Maria imi spune cand face kk si fugim repede cu ea la wc si gata anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Ritualul de seara,de dinainte de culcare http://good-times.webshots.com/video/3034332960102980425wmwqUx AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
foarte tare si miscarea e de profesionist clar
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2