*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
adriuta eu mereu ma rog la DD sa-mi dea minte si sa nu fiu o mama d-asta maniaca di posesiva!1 mai bine ma impusc decat sa-i fac d-astea baiatului meu...si o sa am grija sa am o viata a mea, sa am ocupatii, nu sa-mi traiesc viata prin ceea ce face copilul, si sa raportez batranetile mele numai la el..
elara ti-am vazut razacioasa, zici ca e sora lu' Mufy!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:

Oana,Dumnezeu sa il odihneasca pe tata
!!!si pe voi,sa va mangaie si sa va dea putere!!!

ma ia si pe mine plansu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
elara spune:
Luny, pup si eu. 
Da' unde ati ascuns, mai fetelor, pozele cu bbii ...
Ce s-a intamplat?
L-am vazut pe Vlad al lui MImo cum se juca in tarc...In sf aud si eu o alta melodie (sau altele ca spre final era alta) decat cea consacrata...pe care eu o am la 4 (patru) jucarii - carusel, o rata de plastic, un urs de plus cu sfoara si maner si o lampa ce face luminite si desene pe pereti.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mimonix spune:
Bubu condoleante 
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 

Chiar ca ce-i viata! Unul vine , altul pleaca 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
Multa putere, Oana

Sa se odihneasca in pace taticul tau

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lyvy spune:
Oana, condoleante, D-zeu sa-l odihneasca!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Clodute spune:
Bubu condoleante
si imi pare rau 
Si din pacate nu pot veni nici eu cu ceva vesel... Am vorbit cu Ali_bia...este FOARTE TRISTA si asteapta parerile voastre. CITESTE TOT dar nu poate scrie ca este pe telefon.
A depus actele de divort. Stiti povestea cu soacra care face farmece. Mereu intervine in relatia lor (a ei cu sotul) si acum e la punctul limita... Nu stie ce sa faca ? (parerea voastra despre divort)
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
natynic spune:
Iata un capitol ce se sfarseste cu vesti proaste...numai ca la tine, Ali, se mai poate repara ceva![flo]
Nu stiu exact care e situatia dar cantareste bine lucrurile, vorbeste si cu sotul si daca DOAR soacra e de vina iar el te mai iubeste si tu pe el...mai bine plecati naibii sa vi se piarda urma dar nu renuntati la iubierea voastra, la familia voastra frumoasa, la o viata intreaga inainte impreuna! Fetele au nevoie de voi!!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!