*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)
Raspunsuri - Pagina 20
Clodute spune:
Completare... a ajuns sa faca lucruri...pe care nu le pot scrie...
E greu ...e greu rau pentru Ali_bia in momentele astea.
Sotul este foarte influentabil de mama lui...si de aici toate situatiile tragice...
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
elara spune:
Ali, imi amintesc de povestea ta si problemele cu soacra si cu farmecele inca de acum 2 ani, de cand eram la aspirante...Imi pare nespus de rau
Naty te-a sfatuit foarte bine....Eu sustin aceeasi opinie.
Mult curaj si forta! 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
cleme spune:
Bubu condoleante
si multa putere sa treci peste momentele grele
Ali imi pare rau ca ati ajuns in situatia asta, cred ca cel mai bine ar fi sa puteti pleca undeva sa scapati de ea.
natynic spune:
...si maine e ziua ei, a lui Ali!...
Clodute, am intrat si eu pe mess cu ea si mi-a permis sa scriu si aici...
Fetelor, cand Ali era gravida cu Alexandra in 5 luni sotul ei a dat cu picioarele in ea!!!![]()
![]()
Cica nu s-a repetat, dar curg jignirile si acuzatiile si se teme oricand de o "recidiva".
La aceasta chestie nu cred ca mai e nimic de zis...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Bubu, imi pare foarte rau! Ma gandesc la voi, sa treceti cu bine peste tot!
Salutare, fetele!
Alice, ti-am vazut printesa, e o comoara!
Eu sunt in urma cu cititul, nu mai zic nimic de scris...ca nu mai am timp de nimic. Suntem bine, David creste http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=Video000.flv si uitati ce face mai nou
.
Ali, imi pare rau de situatia in care esti. Cred ca este f greu, ti se pare sfarsitul lumii...dar gandeste pozitiv. Orice-ar fi va fi mai bine!!
Va pupam!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Of ce vesti...
bubu
, Dumnezeu sa il odihneasca, iar voua putere multa! suntem alaturi de voi!
trista sunt, trista...
Ali, oare chiar nu se mai poate face nimic?
daca vrei, daca poti, hai varsa-ti naduful aici, nu se stie de unde vine o raza de soare! Fortza, Ali!
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
Clodute spune:
Naty foarte bine ca ai intrat sa vorbesti cu ea
ii fac bine incurajarile... e tare trista...
Sovi din pacate Ali nu poate intra aici pe forum ca ii e greu sa scrie dar ne-a rugat (pe mine si pe Naty dupa cum ati vazut) sa scriem ea asteptand parerile noastre.
Ai grija de tine Ali ! si de fetele tale !
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
luny spune:
ali draga, imi pare rau de situatia in care esti..initial, am zis si eu exact ca Naty, la urma urmei s-a casatorit cu tine, iar intr-o casnicie nu-s 3, ci 2..cu bune, rele, dar 2!..apoi am vazut ce i-ai spus Nataliei...e grav ca a dat in tine, mai mult, cand erai insarcinata cu copilul lui, asta e deja inadmisibil, crud,mi-e greu sa ma gandesc cum un tata ajunge sa faca asa ceva
...aici ar trebui tu sa te gandesti cum este el ca OM..stiu ca vei spune ca e simplu ca noi din afara sa ne dam cu parerea, dar numai in locul tau sa nu fie nimeni...dar daca a facut asta atunci, cand erai intr-o situatie mai mult decat delicata, tu crezi ca se va da in laturi sa te loveasca de acum incolo, daca va simti 'nevoia'?..crezi ca se va controla mai bine?..raspunde-ti cu sinceritate intrebarilor astea, apoi decide ce faci...eu cred ca cel mai important acum ar fi sa evaluezi cat de in siguranta sunt fetele, si tu, cu el!..daca s-a schimbat sau nu...mult noroc si capul sus, nu te lasa calcata in picioare de NIMENI, fie vorba de soacra, sot, sau vanzatorul de ziare de la coltul strazii!..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Ali, nu imi permit sa iti dau sfaturi, ca nu stiu toate datele problemei, doar zic ca eu in locul tau i-as lasa si m-as duce... mai ales daca mi-as permite cat de cat financiar si as avea unde sa stau. Daca pe langa facaturile soacrei, sotul are antecedentele pe care le are, as lua-o ca pe o mare eliberare desprinderea. Sufletul tau nu stiu daca isi mai poate gasi linistea tragand cu ghearele si cu dintii sa ramaneti impreuna.
sovi si delfinasul sasha 17Apr'08
si acum
tiker