Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Simonix spune:
Adriana - Cred ca depinde de bebe... si mie mi se pare f tarziu ora 22 pt nani. Noi insa pe la 18 de-abia venim de la cresa ... daca se culca imediat cand sa ne jucam si noi cu el ?? 
Hihi :) Eu pe pitic il pun la nani pe la 8 - 8 jumate si doarme pana la 7 - 7:30 dimineata.
Noi cu somnul avem ziua probleme, doarme f putin, cam 1 ora, daca nu il scot afara. In carutz imi doarme si 2 ore legat, dar pe frigul asta ... Acum, la cresa, chiar ca nu il mai pot controla. Am rugat-o pe tanti sa il puna la som pe la 10 dim, dar imi zice ca mai mult de 15 minute nu doarme. Apoi mai doarme cam juma' de ora pana il ia mama. Cand il ia mama, pe la 3 jumate (cat mai sta ea pe aici il ia mai devreme) Robert este terminat, sta in fund si i se inchid ochii, dar nu ar dormi ... Doar pe drum doarme.
Despre tragediile de la odiseea ian-feb09 am citit intamplator, voiam sa vad ce mai fac mamicile care nasc acum. of of ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Magdone spune:
Socrate, de Dr Jianu vroiam si eu sa-ti zic, si noi am fost la el cat a fost Razvan mic, am avut si noi ceva la piciorus dar s-a reglat cu masaj. Incearca cu masaj intai si apoi sa-i dai ghetuta.
Miss si eu incerc s-o culc pe Olivia mai tarziu pe la 8 si ceva ca a inceput si ea sa se trezeasca mai des si atunci o mai obosesc unpic si dorme mai bine, succes!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bratafel spune:
leello2004 felicitari pentru masuratori!! sanatate maxima tuturor!
legat de somn: Bianca in general se culca pe la 10-10.30 si doarme pana la 6-7. apoi mai doarme pe la 10.30-11 inca o ora sau jumatate de ora, dupa masa de legume adica pe la 2 inca vreo 1-2 ore apoi mai pe seara pe la7-7.30 inca 30min si atat. apoi papica, baita si nani!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
YLARI spune:
Miss, si Eva tot asa doarme (ca Robertzel de Simonix) o data pe la 11 dimi pana la 12.30 si a doua oara de la 16 la 18.30. Apoi o culcam la 21.30-22.00. Cam asa. In ultima vreme se frichineste si Eva noaptea, mi se trezeste pe la 4.30-5 dimi, dar asta e, ii sunt recunoscatoare ca ma lasa sa dorm si atat.
Adriana, pai stau de la 9-17 de luni pana joi si vineri am liber! Pupici.
Socrate, imi pare rau ca trageti cu piciorushul, va pup si sper sa se indrepte repede!
Cleo, pupici!!!
Fetelor imi e tare dor de voi.......... 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
MissP, si fiica mea amana somnul de dupa amiaza pana pe la 16-17. Uneori si la 18. Adoarme 30min -1 ora, si apoi e fresh. Io nu leg repriza asta de somn de somnul de noapte, ci las lumina aprinsa, si dupa ce se trezehte incepem sa ne jucam, papam cerealele de seara - cu iaurtel, fructe, lapte, orice, apoi iar se joaca ca vine tati, apoi vine baia, si pe la 21 o culc de noapte, in sac, cu lumina stinsa. Chiar daca ea se ridica si tipa dupa noi, a joaca.
Nu am mai ieshit afara. E urat. Si am facut piatsa dimineatsa, dupa shofat. Acum,d aca tot sunt cu elan muncitoresc, caut si io un referat pe net sa termin cu masteru ala....
leeloo, insatatoshire grabnica la toti!! tare urat e sa fii bolnav, d-apoi sa ai si puii....
ylari, am uitat sa te intreb, tu ti-ai facut pashaport? tre sa il schimb si io, cu schimbarea de nume. Unde, ce, cat a durat, ce a costat? noi vrem sa plecam pe 21 febr la Roma. De fapt am luat si belete, a facut tati rezervarea la hotel...
si neshte bancuri, pt moral:
Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara, inconjurata de vai si paduri. Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii spune:
- Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine.
- A, ce bine! spune Tom. Chiar ma plictisisem.
- Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza.
- E OK, cred ca pot face fata.
- Si se va face si sex.
- A...ce bine! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar trebui sa ma imbrac?
- Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi.
La Auschwitz un rus, un polonez si un american sint inchisi in camera de gazare. Dau nemtii drumul la gaz, dupa jumatate de ora deschid usa si ramin stupefiatzi, cei trei stateau pe jos si jucau poker. Soldatul neamt: - Cum de n-ati murit ??? Rusul: - Eu am lucrat toata viata la furnale si gazul asta e nimic fata de ce inghiteam la servici. Polonezul: - Eu am lucrat toata viata in mina de carbune si gazul asta e nimic fata de ce respiri in subteran. Americanul: - Eu sint narcoman .... si hotaraste-te, ori inauntru ori afara, dar inchide usa aia odata ca iese gazul.
si neshte poze suuperbe : http://news.deviantart.com/article/67864/
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
belleane spune:
salutare,
Nu ne-am auzit de mult timp, sper ca va era dor de mine![]()
Nu mai reusesc sa va citesc si nici sa scriu.Astazi am fost prima data la munca dupa 8 luni. Am lucrat acasa pana acum si am prelucrat bona. Ufff tare greu cu bona. Poate voi avea timp vreodata de detalii. Maine este ziua mea. Implinesc 35 ani....MA SIMT baba!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Alex@Sara spune:
Hellou si de la noi.Nici eu nu am mai prea reusit sa citesc,sa scriu nici atata,sa vad deseara cum ii culc pe teroristi si poate reusesc sa rasfoiesc din urma.
nu stiu daca ralu_t a mai intrat zilele astea,dar ralu,te rog muult sa imi lasi nr lui Tutunaru ca vreau sa vedem daca ma primeste dansul sa ma supravegheze
va pupicesc pe toate mamicutele si toti bebeii 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 noi vrem sa plecam pe 21 febr la Roma. De fapt am luat si belete, a facut tati rezervarea la hotel... |
La ce hotel? Eu m-am intors cu gust amar de la Roma, sunt curioasa cum iti va place tie...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
Doloress spune:
Fetelor cand va aud ce program de somn aveti imi vine sa ma tot duc! Pai al meu daca se culca la 9, la 5 maxim e in picioare. Sau ca aseara, la 3.30. Atunci se mai joaca vreo doua ore si apoi adoarme iar vreo doua ore. Nu e capabil sa doarma intins, mai mult de 2-3 ore. De aceea si-l culc cu mine ca sa-i dau san sa se culce rapid la loc pentru ca daca il pun patutul lui se trezeste de tot si pana ajung si eu la el nu mai vrea sa adoarma. Asa eu il simt imediat cum vrea sa se trezeasca si contracarez cu tztaza. Normal el ar vrea sa doarma 2-3 ore apoi sa se trezeasca, sa se joace 2-3 ore apoi iar sa doarma si tot asa. Un adevarat chin sa-l tin culcat toata noaptea. Ziceam ieri ca de catvea zile doarme mai binisor, pai minunea nu a durat decat putin. Azi noapte s-a frichinit toata noaptea si la 3.30 statea in fund si urla, batea din picioare si-l tragea pe tati de cap. Adunat toata ziua si noaptea nu doarme mai mult de 8-9 ore. 
Socrate imi pare rau sa aud de piciorusul lui Sebi! Poate e mai bine sa mai aflati o parere. Ma minunez cum de atat de multi copii au problema asta, si pe mine ma pune pe ganduri, la noi doctorul nu s-a uitat niciodata la piciorusele lui. Speram sa nu fie nevoie de ghips!
Magdone ce frumos ii da Razvan de mancare Oliviei! Un adevarat ajutor ai tu acolo!
Miss imi pare bine ca aveti un nou program care da roade! Sa mai vii sa ne mai tii la curent, nu trebuie neaparat sa faci conspecte. Sanatate multa! Si socrii mei sunt raciti amandoi, vad ca virusii au luat cu asalt Germania.
Adriana intr-adevar cu somnul cred ca depinde de copil. Al meu de exemplu, cand l-am culcat pe la 7-8, s-a trezit la 10 si nu a mai dormit pana la 3 noaptea. Asa ca de atunci are ultima siesta de dupa-amiaza cel tarziu pana la 5 dupa care il tinem in priza (nu ca ne-ar fi prea greu, ca nici nu da semne de oboseala) pana pe la 9-10. Cateodata il mai prinde si 11 noaptea treaz , mai rar ce-i drept.
Alysh intr-adevar, sunt tare obsedata cu diversitatea la mancare. Inca nu stau cu lista sa vad daca i-am dat azi destul calciu, magneziu, potasiu etc., dar tot ma gandesc mereu daca oare am acoperit toate substantele nutritive necesare. Felicitari pentru silueta! Eu normal ar fi trebuit sa ajung dupa 7 luni la greutatea de dinainte de nastere ca piticul meu numai 7 luni a stat in burtica. Insa nu sunt nici pe departe. In plus ma ingras pe zi ce trece. Nu fac deloc miscare, am bicicleta insa sunt atata de adormita si obosita peste zi ca nu am nici un chef. Si mai si mananc aiurea.
Cleo si mie imi place site-ul ala, Deviant Art. Mi-am ales de pe el niste poze superbe si le-am printat si le-am inramat, le-am pus peste tot prin casa. Efectul e garantat! Mai ales ca Gabi e innebunit dupa fotografie, are o gramada de carti, albume, are si camera din aia cu obiectiv de la mama lui. Cateodata stam fiecare la calculatorul lui si ne uitam pe Deviant, facem colectie cu ce ne-a placut mai mult si apoi ne schimbam intre noi impresiile.
Ylari ce fain ca plecati in Spania! si
Cleo la Roma! Eu nu am reusit sa vad decat putin din Europa si nu cred ca am sa o vad prea curand. Aici ai vacanta doua saptamani pe an in care trebuie sa vin sa-mi vad si parintii.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Hellou si de la noi.Nici eu nu am mai prea reusit sa citesc,sa scriu nici atata,sa vad deseara cum ii culc pe teroristi si poate reusesc sa rasfoiesc din urma. nu stiu daca ralu_t a mai intrat zilele astea,dar ralu,te rog muult sa imi lasi nr lui Tutunaru ca vreau sa vedem daca ma primeste dansul sa ma supravegheze va pupicesc pe toate mamicutele si toti bebeii ![]() tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 |
salutare, ti-l pot da eu,
Tutunaru si Iosup
Bafta !

Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !