Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
De dimineata am fost cu Tudor la masuratorile de 8 luni - are 72 cm si 8170 g - suntem deci bine si in parametrii. Nu suntem bine cu laringita - i-a facut o injectie cu dexometazona (sau cum ii zice...) si trebuie sa facem 3 zile aerosoli cu adrenalina... Partea mai naspa este ca si eu sunt varza de racita, am temperatura si imi e tare rau. Am fost la dr si m-a pus si pe mine pe antibiotic...mai urmeaza sotul si atunci familia completa e pe tratament....
Diseara avem si programare la dr.Jianu pentru pb noastra cu talus valgus - vad ca si socrate e in aceeasi situatie...noi am fost la control la el la 4 luni (cind alt dr a vrut sa mi-l bage in atele gipsate) si mi-a spus ca nu e cazul, ca asta oricum se rezolva de la sine si poate fi ajutat cu masaj si sa mai venim la un control la 8 luni ca sa vada cum a evoluat si ce e de facut. Prin urmare diseara la 19 avem programare, sa vedem ce zice. Mie mi se pare ca parca nu mai tine chiar asa piciorul drept, dar sa vedem ce zice dr.

Cam atit de la noi, ma duc sa mai citesc din urma...

Edit - multumesc fetelor de urari! Si si pentru ceilalti bebei nascuti intr-o zi de 21: Cosmin si Patricia!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Buna fetelor!
De dimineata am fost cu Tudor la masuratorile de 8 luni - are 72 cm si 8170 g - suntem deci bine si in parametrii. Nu suntem bine cu laringita - i-a facut o injectie cu dexometazona (sau cum ii zice...) si trebuie sa facem 3 zile aerosoli cu adrenalina... Partea mai naspa este ca si eu sunt varza de racita, am temperatura si imi e tare rau. Am fost la dr si m-a pus si pe mine pe antibiotic...mai urmeaza sotul si atunci familia completa e pe tratament....
Diseara avem si programare la dr.Jianu pentru pb noastra cu talus valgus - vad ca si socrate e in aceeasi situatie...noi am fost la control la el la 4 luni (cind alt dr a vrut sa mi-l bage in atele gipsate) si mi-a spus ca nu e cazul, ca asta oricum se rezolva de la sine si poate fi ajutat cu masaj si sa mai venim la un control la 8 luni ca sa vada cum a evoluat si ce e de facut. Prin urmare diseara la 19 avem programare, sa vedem ce zice. Mie mi se pare ca parca nu mai tine chiar asa piciorul drept, dar sa vedem ce zice dr.

Cam atit de la noi, ma duc sa mai citesc din urma...

Edit - multumesc fetelor de urari! Si si pentru ceilalti bebei nascuti intr-o zi de 21: Cosmin si Patricia!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Leeloo unde anume il gasesc eu pe acest Dr. Jianu. Ca m-as duce sa cer a doua parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi bebelina, Lorich, gabitzam, plecam fara bebeluna
Ma bucur ca va bucurati ca am scris (hai sa recuperez si celelalte 2 pagini ca eu tot la pagina 17 am ramas) Ooooof, am asa de multa treaba, trebuie sa ma clonez

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, noi incercam acum ceva nou cu David. Nu mai stiu cine pomenise (Lilly79, parca tu) ca s-ar putea ca David sa doarma prea mult. Ne-am gandit noi, poate ca intr-adevar il bagam prea devreme in pat (18-18:30) si el, saracul, se conformeaza si adoarme, fiindca e bagat in sac, cu lumina f. mica, i se da san si biberon etc. De obicei se trezea dupa 2,5 ore si atunci incepea circul, eu chinuindu-ma langa el si nereusind sa adorm, iar el trezindu-se din ora in ora.

Acum (de 3 zile) facem altceva: la prima trezire a lui il luam frumos, il ducem in baie, il schimbam, ne mai jucam putin, apoi tati il tine langa el in patutul mare, unde se mai joaca aproape o ora (in functie de cat il vedem de obosit), dupa care il luam la somn, mai intai Bogdan (in primele 2 nopti a mers de minune si a dormit copchilu' pana la 2-3 noaptea binisor langa tati si am putut sa ma hodinesc si eu - mi-a prins bine la cat sunt de racita), apoi eu (aseara n-a mai vrut la Bogdan, a plans rau si l-am luat eu, dar dupa aia am dormit binisor amandoi unul langa altul). Avem si o saltea noua, mai moale, pe care tocmai o probam acum, am impresia ca dorm mai bine pe spate pe ea (doar soldurile ma dor putin) si ca atare reusesc acum sa adorm si pe spate, tinandu-l pe David cu capsorul pe umarul sau pe bratul meu...

In seara asta ii dam lapticul de seara putin mai tarziu, pe la 18:30, si nu-l mai bagam in sac si nu-i mai stingem lumina, sa vedem cat doarme. Ieri se trezise deja dupa 30' si mi-a luat alte 30' sa-l adorm la loc, ma gandesc ca a fost o greseala, trebuia sa-l trezesc si sa-l lasam inca vreo 2 ore treaz, sa oboseasca mai bine, poate asa doarme si mai bine noaptea.

Sa-mi treaca raceala si sa reusim cu prpogramul asta nou, altceva nu-mi doresc acum.

Sanatate multa la toti bebeii si la toate fetele!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Socrate am fost si noi la JIANU - e f bun, il gasesti aici MEDICLASS Cotroceni str. elefterie 47-49 tel 4120128, 4120129, 4102727. Sanatete multa!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Miss P sanatate multa si succes cu programul cel nou al lui David! Eu cred ca totusi dc il vei culca la el in patut va dormi mai bine...Eventual cu o jucarie preferata pe care sa o simta langa el...Cred ca mai multa nevoie avem noi sa dormim cu ei decat invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Miss - e prea devreme culcat la 18... mi se pare si normal sa se scoale dupa 2 ore si sa nu mai vrea sa adoarma. Robert nu mai are voie sa faca nani dupa 5 - max 5 jumate. Chiar daca da semne de oboseala, trag de el pana pe la 8 jumate. Incearca sa ii organizezi somnul de peste zi. O repriza dimineata si apoi una dupa 3 ... Ma rog, nici la noi nu se poate mereu ... dar incerc.

Pupici !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Socrate am fost si noi la JIANU - e f bun, il gasesti aici MEDICLASS Cotroceni str. elefterie 47-49 tel 4120128, 4120129, 4102727. Sanatete multa!

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Socrate, imi pare rau ca aveti prob cu piciorusul; va doresc sa treaca repede doar cu masaj.

Miss, sanatate multa! si succes cu noua schema!

Leeloo, sanatate si tie/voua!

Simonix, 18 nu e devreme pt. un copil; mie mi se pare f. tarziu 22 pt. un copil de ex; insa fiecare are ritmul lui. Annika se culca la 18 si doarme pana a doua zi pe la 5:30 - 6. Se mai trezeste de 2-3ori, uneori dupa 4-6 ore, insa nu de tot, e semi-adormita, cu ochii inchisi si daca ii dau sa suga adoarme mai departe, fara probleme.
Si eu am citit chiar aseara de cele 2 tragedii de la odisee de ian-feb (tare trist, ce mai), stiu pe cineva acolo, tu cum ai dat de ele?

Ylari, super Barcelona! pana cat stai la serviciu?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, ziceai de incaltaminte. Eu i-am luat mereu incaltaminte foarte buna, piele interior/exterior, cu talonete, dintr-un magazin din Pavilionul H. Ca marci, sunt turcesti dar calitate f. buna, Minimen, Bebetom si altele. Aceleasi marci le-am vazut intr0un magazin din Bucur Obor.

O alta marca, foarte buna dar ceva mai scumpa, Pablosky, facute in Spania. Au un magazin in Liberty Center, mai vand in magazinul Unashuna din World Trade Center, si inca un magazin pe linga Ateneu.
Ei au fost mereu la Baby Expo. Vezi ca o sa fie la sfarsitul lui februarie.

Mai uita-te dupa modele si marci de incaltaminte copiii pe magazinele online.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput