De ce "razboi"?
Raspunsuri - Pagina 10
denizel spune:
Pentru a cata oara, Xeno, imi pui, MIE imi pui, chestiile astea sub nas?
Si, de ce????
Vrei sa ma indispui? M-ai indispus! Vrei sa-mi reamintesti de ce sunt oamenii in stare? Mi-ai reamintit! Vrei sa nu uit cumva ca printre oameni din astia traiesc eu? N-am uitat, stai linistit! Vrei sa ma apuce migrena? Mai ai rabdare vreo 30 de minute .
fdoina spune:
eu am citit ca societatile evoluate, agnostice si sceptice nu sunt scutite de boli de cap, ba chiar inregistreaza recorduri in ce priveste numarul de sinucideri
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fdoina eu am citit ca societatile evoluate, agnostice si sceptice nu sunt scutite de boli de cap, ba chiar inregistreaza recorduri in ce priveste numarul de sinucideri |
Dar ce relevanta au bolile psihice cand vorbim de credinciosi sau atei?
fdoina spune:
pai tocmai ca nu e relevant daca ala care ucide sau se sinucide e ateu sau (pretinde ca e) credincios
blackpanterro spune:
Ce societati agnostice stii unde se inregistreaza toate sinuciderile alea? Chiar sunt curioasa. Si sunt si mai curioasa cati se sinucid pt ca sunt necredinciosi?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ladyJ spune:
citat din mesajul lui fdoina pai tocmai ca nu e relevant daca ala care ucide sau se sinucide e ateu sau (pretinde ca e) credincios |
E relevant doar daca cel care se pretinde credincios o face in numele credintei.Intelegi ce spun? Atunci inseamna ca exista o mare gaura neagra in doctrina.
Una e sa spui´´nu cred in DD, deci te sau ma omor fara remuscari´´-aici intra educatia precum si problemele psihice.
Alta e sa zici´´ cred in DD, motiv pentru care te omor pe tine ca tu nu crezi´´ sau ´´ DD vrea moartea ta´,necredinciosule´´-aici intra indoctrinarea.
xenocid spune:
citat din mesajul lui fdoina eu am citit ca societatile evoluate, agnostice si sceptice nu sunt scutite de boli de cap, ba chiar inregistreaza recorduri in ce priveste numarul de sinucideri |
Aici ai citit?
Ca nu seamana deloc cu ce spui tu.
fdoina spune:
lady, eu sunt mai indoctrinata, stii tu, dar chiar nu vad diferenta , un dement ramane un dement, indiferent de fantasmele si cosmarurile pe care le invoca
blackpantera, nu se sinucide nimeni ca e necredincios, ci pentru ca ajunge intr-un impas al vietii lui din care numai Dumnezeu l-ar mai putea scoate
xenocid, am vorbit din auzite, totusi consultand listuta ta am constatat ca femeile se sinucid mai putin decat barbatii...io cred ca din cauza ca sunt mai duse la biserica
ladyJ spune:
citat din mesajul lui fdoina lady, eu sunt mai indoctrinata, stii tu, dar chiar nu vad diferenta , un dement ramane un dement, indiferent de fantasmele si cosmarurile pe care le invoca |
Nu spun ca nu ai dreptate.
Este doar strigator la cer cand, te lovesti de oameni care cred intr-un Dumnezeu BUN(!!!) dar ei seamana teroare printre cei care nu-i impartasesc credinta.E paradoxul paradoxurilor.
Tu esti o persoana credincioasa,as putea sa te intreb: de ce consideri egala crima unui necredincios,unuia fara DD(dpdv crestin) cu cea a unuia care in numele Lui a omorat?Care din cei doi, daca invocam doar partea de credinta, ar fi trebuit sa nu faca SUB NICIO forma ce a facut?
de ce te miri de cel care ucide si nu crede in DD cand ar trebui sa te miri MAI MULT de cel care ucide si crede in DD?
Si culmea, enuntul tau de mai devreme e adevarat! Doar ca exista aceste nuante...nu stiu cat intelegi din ce spun,azi am avut toata ziua probleme in exprimare
cortexia spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Conchita, exact asta m-am intrebat si eu...de ce s-au descalificat 26 de marturii, daca au fost 30, in favoarea astora 4? Cu ce autoritate a sters/ars/distrus nenea asta, Irinaeus si ceilalti dupa el, celelalte marturii? |
De unde stim cu certitudine ca au fost 30 de evanghelii?