Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
alexa_teo spune:
pai care o vrea erban sau tu?
alegeti ca aveti de unde![]()

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
alexa_teo spune:
serban am vrut sa spun..scuze intelegi tu...
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
alexa_teo spune:
gata am iesit.mai vb maine.

ileanna spune:

Nu mai vreau sa ne certaaaaam ca chioareleeee!!!
Hai gata, ne-am jucat destul. Misto si cu conflictele astea da' gata neneee!!!
Nu am citit la ZeZe o sa ma duc sa citesc ca inteleg ca mai e ceva ce ne apartine pe acolo.
1. Eu nu cred nici in vis / cosmar ca Mada face d'astea. E cineva care "o iubeste" pe Mada pt ca primul lucru - s-a apucat si a modificat lista la care Mada a muncit de i-au iesit ochii. Apoi, excuse me, dar pentru mine ... asta e odiseea lui Mada, pt mine odiseea inseamna Mada_mxm. PUNCT.
2. Mada (si Sun si Danaangie si care mai esti) haideti va rog eu sa lasam copilariile!!! Haideti sa realizam ca este doar internet si sa nu proiectam aici chiar tot stresul din viata cotidiana, pana ajungem sa confundam viata cotidiana si personajele care ne streseaza acolo cu userii de aici. Haideti sa ne intoarcem cu toatele, sa vorbim ca chioarele despre cate in luna si in stele, sa ne contrazicem etc etc. Haideti sa ne iubim, sa NU ne suportam, sa facem orice si sa ne permitem sa le facem. Macar aici. Este debuseul nostru. De ce tb sa luam totul atat de in serios??? Sau haideti sa luam, dar numai 10 min pe zi si dupa aia sa ne intoarcem la joc si la "totul e permis".
Va rog eu frumos, haideti inapoi pt ca suntem de 1.000 de ori mai copii decat copiii nostri!!! ESTE O COPILARIEEEE
Pana la urma ce mare lucru s-a petrecut aici??? Sigur, in afara de interventiile Monei (eu nici macar nu le comentez ... o inteleg si pe ea dar ... totul are o limita pe care ea a depasit-o). Deci CE mama naibii s-a intamplat aici? Care e drama asa de mare?? Cine pe cine a omorat? Fetele au inceput cu imigrarea, io am inceput sa apar Tzigania. Unele fete m-au aprobat, altele nu. Dupa aia io am scris un mesaj mai riscant la care putea sa se simta multa lume (pana si io eram in 90% din situatii) ... ariadna a sarit de cur in sus (of cors), dar nici ea n-a jignit pe nimeni - a fost doar acida si enervanta (of cors
). Io am facut misto de "intru / ies de pe lista, pun / scot poze", Sun s-a suparat, alte fete s-au suparat ...
Ei, cu toate astea CEEEE mare lucru s-a intamplat???
3. Mada am mai zis: eu te iubesc, pt mine tu esti Odiseea. Esti fomeie serioasa cu 2 copii si emigrata ... lasa prostiile si stersu' si etc!!!
Da, mai dam cu bata in balta aici. Si ce??? Hai sa ne permitem sa facem si asta! Hai sa ne permitem sa avem si defecte ... mie una imi plac oamenii completi, asa cum sunt ei. Plini de calitati, defecte, contrarii. Ce castigam daca intoarcem spatele elegant??? Mie eleganta asta nu imi place ...
4. Sunt de acord ca Mada nu a procedat frumos sa dea copy la PM-urile cu Ooka. Asta nu se face cu un PM. Dar o inteleg ca este in tensiune si ca aici s-a depasit orice limita si ca a ajuns sa fie acuzata de the worst.
5. Madaaaa ... nu fi PROSTUUUUTZ!!! 
6. Kre' k gata ....
7. Ma mai gandesc
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Buna seara fetelor!Noi am fost la soacra mea la masa asa ca nu am intrat dar am citit tot.Am avut probleme cu Serban ca a fost constipat si cind am incercat sa ii bag supozitor a plins ca din gura de sarpe .Am reusit in final sa facem kk dar tot nu imi place de el ii apatic si trist .O fi bolnav???![]() Am intrebat-o zilele acestea pe dr noastra daca s-au bagat vacinurile noi mi-a zis ca s-a bagat dar acum Antipolio cica se face injectabil si se fac 2 injectii ![]() ![]() .Imi chilaresc copilul ca joi trebuie sa il facem pe cel de 4 luni.Mai face cineva de la stat sa imi zica si mie.La multi ani sarbatoritilor de astazi .Pt fetele care au decis sa plece sper sa va razginditi ca odiseea are nevoie de voi ![]() .http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png |
noi am facut vaccinul de la stat, la 4 luni, in forma noua...e o singura intepatura
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Caprioara spune:
Am revenit
.
Bai gagici, ma mulsei azi sa am cum face amestecul cu NAN HA pentru masa de seara de cereale si pusei cei 50 ml lapte in frigi imediat (ca de obicei). Acu l-am scos si nu-s ce mi-a venit sa ma uit la sticla mai atent
: avea trei straturi sedimentate! Ala de jos era de o culoare decolorata ca un zer (era cam 20 ml), ala de mijloc (care era si cel mai inalt (33ml sa zic) era mai alb, iar al de deasupra era alb-alb si mai pastos, ca o smantana (asta era subtire ca o pelicula). O fi bine
?
Sa va povestesc de noi:
Azi am mancat asa: la 12 banana cu mar vreo 75 ml; pe la 15:00 piure de cartof dulce, pe care il aveam la congelator, cam 50 ml; seara o sa servim vreo 100 ml de cereale. Restul meselor, papam san.
Si sa stiti ca am inceput sa mananc si eu mai normal, nu ma mai feresc asa de alimente care ar putea sa-i dea ei dureri de burtica, pentru ca acum e diversificata fata si trebe ca stomacelul ei s-a mai obisnuit
. Ieri mi-am permis sa pap o portocala
. Si la pranz spanac. Una peste alta, se simte cand merg la buda, nu mai e ca la nastere
, ca am avut cateva episoade nu de mult, horor
.
Azi am incercat sa o las mai mult singurica sa se joace in patul ei. Pot sa zic ca sta ceva: 15 min sigur, poate si juma de ora. E bine
!
Si ni se vad dintisorii din ce in ce mai bine, aratam ca un
.
Anka, abia astep sa fac si eu pestele dupa reteta data de Gini
. Si urmatoarea pe lista e conopida ta
. Facura-ti din mine bucatareasa, auzi
! Felicitari si voua pentru
, ca am uitat sa-ti zic!
Ileano,
. Eu stiu ca tu tot ce spui, o spui fara rautate si mie imi place di tine. Stiu ca nu ai vrut sa se supere nimeni si imi aduc aminte ca ti-ai cerut scuze apoi, nu? Dar vezi, la momentul ala, pe fondul unei atmosfere mai incordate, nu toata lumea a luat-o ZEN, asa ca mine (io ma plangeam des de sefi de exemplu, si di barbat
). Si cu faza cu "elitiste", eu am luat-o ca o gluma, ceea ce si cred ca era. Sper sa ne dam mana toate si sa ne impacam.
Fetele, va invit sa ne dam mana virtual cu toate si sa ne impacam, daaaa
? Ca o familie adevarata ce suntem, cu rele si cu bune, cu opinii diferite sau nu, dar unita
. E nevoie de toate aici, ca toate contribuim cu ce putem ca sa ne ajutam intre noi, si trebuie sa continuam sa o facem, ca siguuur se poate
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ariadnabr spune:
capri ce s-a intamplat cu laptele tau e normal. Asa reactioneaza laptele uman. Shake it well!
Ileanno luv iu tuu fah ![]()

Anka fata se pune ca te-am felicitat deja??? ![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
narcisa.s spune:
Nici nu mai stiu ce am vrut sa scriu...
Mda, Vil i-a dat azi la Anais salam de biscuiti...Din ala cu ROM adica...si cu biscuiti, si cu zahar si cu unt si cu cacao...Si fiica-mea a mancat,, ce ma asteptam???Bine, i-a pus pe limba putin, acu sa nu va imaginati ca i-a dat cu bucatile...Cert e ca dupa aia plangea ca mai vrea...I-am luat pe amandoi si i-am pus in camere separate.De fapt unul afara in hamac altul in camera lui in patutz...
Io vreau inapoi odiseea mea.Va rog...
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Am revenit Bai gagici, ma mulsei azi sa am cum face amestecul cu NAN HA pentru masa de seara de cereale si pusei cei 50 ml lapte in frigi imediat (ca de obicei). Acu l-am scos si nu-s ce mi-a venit sa ma uit la sticla mai atent : avea trei straturi sedimentate! Ala de jos era de o culoare decolorata ca un zer (era cam 20 ml), ala de mijloc (care era si cel mai inalt (33ml sa zic) era mai alb, iar al de deasupra era alb-alb si mai pastos, ca o smantana (asta era subtire ca o pelicula). O fi bine ?pup you all, Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
Sa stii ca si eu m=am muls o data si la fel a fost laptele duoa cateva ore.
Compozitia laptelui se modifica atata in cursul suptului, la inceput e mai apos sa satisfaca setea, apoi e mai consistent sa satisfaca foamea. Dar se modifica si in timp, de aceea si formulele de lapte sunt pe varste.
Asa ca nu te speria, e normal.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
Caprioara spune:
Merci fetele, am pricipit cu laptele
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

.Am reusit in final sa facem kk dar tot nu imi place de el ii apatic si trist .O fi bolnav???