Pepenasi de iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Voi astea care ati facut branzik din lapte lamuriti-ma si pe mine din ce lapte faceti? Ca io sunasi Botixu experimentat da era ocupee sa culce Garga.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Citat:

michellab si noi tot mucose fara alte simptome...inca nu am fost la doc. Voi cum mai sunteti? Raisa si sa se faca bine!!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Acum suntem mai bine, respira aproape normal dar ne-am chinuit doua zile cu ea dat cu spray nazal si aspirat la fiecare ora.Acum are diaree dar cred ca este de la Rotarix pt ca nu vad de la ce altceva ar face.Bine ca nu are febra
Sper ca Miruna e bine si ati scapat si voi de muciosi printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Bujo, eu o sa fac din lapte bio, cu grasime 1,5.

Asta ca m-a lovit pe mine damblaua cu bio si ca am avut drum in real, in rest o sa iau probabil dorna, zuzu sau napolact, cu grasime mai putina.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL 75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

anna cu lingurita cum are pica ai incercat? ca aia mai mult e lingurito-biberon am vazut in carrefour un set de biberon, biberono-lingurita si inca un accesoriu de la nuby. ma duc sa iti iau? nu era scump. fata!

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Am eu www.nuby.ro/produse/produse-nuby/biberoane/set-de-hranire.htm" target="_blank">biberonul ala cu lingurita de la nuby, este ff prost, tot ce am pus in el a iesit printre pistonul ala si biberon. Nu il recomand deloc. NU etanseaza, curge toata mancarea prin spate.

Pica mi-a zis ca prin lingurita ei trec lichidele si mancarica de la borcanele care e ff fin pasata, ceea ce a facut ea, piure de fructe nu a curs bine.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput