confuzie - inca o sarcina?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ravena si eu iti doresc sarcina usoara! Zicea cineva in alta pagina ceva de genul ca e cel mai frumos sa-ti tii copilul in brate si cel mai trist sa-l pierzi. Eu mi-am pierdut primul si unicul copil de pana acum din vina medicilor. Si n-am apucat sa-l tin nici macar o data in brate. Durerea a fost cumplita si nu se uita niciodata. E adevarat ca bebe era si marisor: eram in sapt 34 de sarcina. Daca poti, nu renunta la sarcina, asta e sfatul meu.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Maya, iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sper ca decizia e ca si luata! sarcina usoara iti doresc! o sa va ajute DD sa va descurcati, mai greu, dar va veti descurca! . eu zic ca avortul e o pata prea mare pe suflet si prea greu de dus dupa aceea!

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ravena spune:

Multumesc tuturor pentru suport si cuvintele frumoase. Desigur ca bebe creste in continuare :), am facut o ecografie si e mai tanar cu 2 saptamani decat ar fi trebuit (o ovulatie spontana, ce sa-i faci..), analizele sunt bune, asa ca... mai ramane sa anunt la servici...si sa trec cu bine de raul continuu pe care-l experimentez pt prima data!

Sa aveti si voi parte de sarcini usoare si/sau copilasi sanatosi si destepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

buna tuturor,
in primul rand ravena - felicitari pt bebe 3...:)

sunt mamica de fetita de 7 ani, baietel de 3,6 ani si il astept cu nerabdare pe bb 3 (fetita se pare) - 20 saptamani.

spre deosebire de ravena,si eu si sotul meu am stiut clar ca ne dorim 3 copii. recunosc ca a fost un pic inconstienta din partea mea, deoarece primii 2 i-am nascuit prin cezariana. Ma tem un pic de ceea ce inseamna a 3a cezariana.
Am vazut multe mamici de 3 copii aici. imi puteti spune va rog daca e fost vreuna in situatia mea, in sensul ca a ajuns la a3a cezariana?
cum este? e adevarat ca pot fi probleme?

multumesc din suflet,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

adita (aici pe forum) are deja 4 cezariene si asteapta al cincilea bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Si eu iti urez sarcina usoara!
Aici pe forum nu o sa-ti zica nimeni sa avortezi indifernet cit de greu ti-ar fi cu 3 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Felicitari, Ravena.

Eu oricum nu am inteles de la inceput ce cauta problema avortului in situatia voastra.

Casatoriti, tineri, va sprijiniti, va iubiti, aveti grija de familia si casuta voastra. Ce Dumnezeu sa caute un avort aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ravena spune:

ma pregatesc pentru concediu prenatal, pana acum totul este bine!

Cand iti planifici totul in viata orice surpriza te poate intoarce pe dos, mai ales daca e vorba de aducerea pe lume a unui copil... te gandesti ca iti asumi inca o responsabilitate pe viata. de astea gandurile care au generat acest topic, trebuie sa recunosc ca inca sunt inspaimantata cum ma voi descurca cu inca un copil, ia de la capat bona, cresa, cine ia copiii... voi avea suficiente venituri sa le asigur la toti un viitor?

Iar pe termen scurt trebuie sa trec din nou prin placerile unei cezariene...

Dar sunt convinsa ca atunci gand imi voi vedea gagalicea in brate toate gandurile acestea vor disparea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Felicitari ravena!

Iti doresc o nastere usoara si un copil care sa va umple vietile de bucurie

Mergi la inceput