confuzie - inca o sarcina?
Raspunsuri - Pagina 3
mcrmiki spune:
Buna! Si eu sunt mama de trei copii, dar la noi toti au fost doriti si asteptati, nici unul n-a venit neasteptat. Inainte de al face pe al treilea eram si eu in dubii cum ne vom descurca cu mai unul, nu financiar si nici problema spatiului nu ne-o puneam, ci pur si simplu daca vom avea putere fizica si psihica sa rezistam mai ales ca aveam deja doi baieti plini de energie. Sotul meu a fost cel care m-a convins sa il facem si pe al treilea si tot el a fost cel care a spus ca daca nu il facem probabil vom regreta toata viata, dar sigur nu ne va parea rau daca il vom face. Noi am facut trei copii pentru ca ni i-am dorit amandoi, dar la voi inca nu-i asa clara situatia. Imi place tare mult ce ti-a scris Nelia si eu sunt de acord cu ea, trebuie sa faceti asa cum stiti voi ca este mai bine pentru voi, pentru familia voastra.
Va doresc sanatate si fericire si sa luati cea mai buna decizie pentru voi!
ravena spune:
Azi dimineata, in timp ce stateam la masa, fata mea mai mare (are 9 ani) ne spune: "Tati poate ar fi cazul sa mai faci un scaunel pentru bebe, poate vom avea un fratior". Noi stupefiati... nu am discutat despre asta doar in masina cand eram singuri... am evitat discutiile in fata copiilor. Si o intreb de unde ii veni ideea asta??? Iar ea ne spune: Pai m-am rugat la Doamne Doamne, si la Mos Craciun, si la Mos Neculae sa am un fratior... hmmm deci de aici ni se trage...no comments
Cornelia spune:
Ravena
! Sarcina usoara!
Si baietelul meu a stiut si ne-a vorbit despre bb, inainte de a vorbi cu oricine despre sarcina.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
anya spune:
Atunci se pare ca dilema e rezolvata
. Sarcina usoara!
Si tu ziceai ca sotul ti-a facut...ceva. Na, ca era Mos Craciun! 
Marina spune:
eu am trait confuzia asta la sarcina nr 2. A venit rapid cand Maria avea doar un an si asta dupa ce pe Maria am facut-o prin inseminare dupa 5 ani de tratamente. Eram asa pregatita pentru un copil, dar deloc pentru 2. O luna am plans, mi-a trecut prin minte ideea avortului, am avut maxime cosmaruri intrucat in prima luna am trecut printr-o pneumonie cu radiografii pulmonare si o alergie severa sfarsita in spital la un pas de sufocare, sotul cu aceiasi placa clasica faci ce vrei eu te sustin.
Mihai are 4 ani jumatate acum, ma uit la el si ma urasc pentru fiecare secunda in care m-am gandit la avort si nu pot sa zic cat ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat si al doilea bb.
eu personal sunt de parere ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga daca face un copil sau nu si e libera sa faca un avort daca simte ca asa e bine pentru ea.....numai ca personal nu as putea sa trec niciodata peste aceasta, pentru mine ar fi o trauma
ralualexandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ravena Azi dimineata, in timp ce stateam la masa, fata mea mai mare (are 9 ani) ne spune: "Tati poate ar fi cazul sa mai faci un scaunel pentru bebe, poate vom avea un fratior". Noi stupefiati... nu am discutat despre asta doar in masina cand eram singuri... am evitat discutiile in fata copiilor. Si o intreb de unde ii veni ideea asta??? Iar ea ne spune: Pai m-am rugat la Doamne Doamne, si la Mos Craciun, si la Mos Neculae sa am un fratior... hmmm deci de aici ni se trage...no comments |

dulce rau fetita ta,Ravena,asa si Robert cand le-am dat vestea lui si surorii sale a sarit in sus si a zis "super mami chiar ma rugam pt o familie maaare"Draga mea iti doresc o sarcina usoara si sa va dea Dzeu tot binele din lume si numai bucurii
!Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Ramonika spune:
felicitari. eu personal te consider o norocoasa. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
mami25_7 spune:
Sunt intr-o situatie asemanatoare,am un baietel de 1an si 3luni,si insarcinata cu bb2.Nu stiu ce sa fac,ce decizie sa iau.Financiar nu pot sa spun ca e un dezastru,dar problema este spatiul locativ,am un ap cu 3 cam,al meu pe cere il impart cu parinti si familia fratelui meu,deci ne revine fieceruia cate o camera,cu baia si bucataria la comun.imi doresc bb-le,dar imi e frica de ceea ce va urma.
Sabina spune:
Mami, asculta bine ce spun eu aici:
cand am rtamas insarcinata cu gheorghe eram la fundu sacului.
intr-o zi ne-am scotocit in buzunare ca nu aveam de paine. Jur!
a fost sinistru.
Cand eram in 5 luni s-a produs o schimbare...datorita nestiintei platisem niste impozite 3 ani degeaba. Iar eu plangeam ca nu o sa am bani de ecografii! Si au aparut!
Dupa care, cand eram in 7 luni s-a schimbat si mai in bine situatia.
A avut grija Dumnezeu.
Fiecare copil se naste cu o paine in mana.
Asculta-ti sufletul. Uita-te la minunea ta si imagineaza-ti viata fara el. Poti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
musetto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Mami, asculta bine ce spun eu aici: Asculta-ti sufletul. Uita-te la minunea ta si imagineaza-ti viata fara el. Poti? ![]() |
mami25_7, bine ti-a scris Sabina ce ti-a scris, ascult-o!
Nu stiu daca poate sa te ajute cu ceva exemplul pe care o sa ti-l dau, dar iti spun ca si in familia sotului meu a fost cam la fel si au stat toti 4 (parintii si doi copii) in aceeasi camera pana a ajuns cel mic intr-a doua. Si copiii cel putin au fost extraordinar de fericiti :) In timp, o sa gasiti si voi solutii la problema spatiului, sunt convinsa. Esti o norocoasa ca ai un bebe in burtica acum! Sarcina usoara!