confuzie - inca o sarcina?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Felicitari pentru decizia de a pastra bebele.Ai sa vezi ca nu vei regreta nici o secunda.Fiecare om se naste cu bucatica lui de paine.Ai aflat ce este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

[flo
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luvile spune:

Felicitari pentru faptul ca l-ai pastrat....trebuie sa recunosc ca eu nu aveam curajul tau.
Cum te simti?????.....sunteti bine amandoi????
Nu povestesti cum il asteapta fetitele ( parca fetite ziceai ca ai)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Felicitari ca a-i pastrat bebelusul!
Vreau sa-ti zic ca sunt exact in aceiasi situatie.
Casatorita de 10 ani.2 copii doriti si vine un al 3-lea pe neasteptate.
Inca ma chinuie gandurlea 2 ani iarile astea ca si pe tine.Cum ma voi descurca.Cel mare are 5 ani,al 2-ea 2ani,iar bebe
din burta are 28 saptamani.E asa dragut.I-am facut si poza la ecograf 4d si cand ma uit la el, atunci, mi-l doresc in brate.
Tin minte ca la cei 2 copi mangaiam mereu burta si vorbeau cu ei.Din pacate acum nici nu am timp sa ascult cand se misca.Doar daca nu ma boxeaza tare sa-mi traga atentia ca exista.
Si eu m-am chinuit la inceput si inca ma mai chinui cu ideia ca vine al 3-lei si cum trec peste cezariana.In adancul inimii ma bucur ca nu am facut avort ca nu mi-asi fi iertat niciodata.
Si sa mai spun ceva?Mor de frica sa nu cumva sa vina si al patrulea ca nu stiu ce o sa ma fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Felicitari pentru decizie! Te asigur ca nu vei regreta niciodata. Cand ai timp poti intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135088&whichpage=16nd unde sunt mamici cu mai multi copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ravena spune:

...si iata ca intrebarea a capatat si un raspuns... in persoana unui baietel care a venit pe lume de cateva zile. Uitandu-ma la el ma intreb ce-o fi fost in capul meu in acele zile din ianuarie cand am deschis topicul...

... si acum sotul meu se intreaba cum ii vom creste pe toti trei ... Si ma gandesc ca vom gasi raspunsul si de asta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ravena, felicitari pt baietel! cum il veti creste? cu muuuulta iubire! si cu ajutor de SUS si...totul va veni de la sine. Mult curaj, ca niciodata nu e asa rau cum pare. viata ne ofera surprize, cand ne aseptam noi mai putin.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

sa fiti fericiti in .......5!!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Ravena,ii veti creste cum ii crestem si noi pe ai nostri si vor fi niste copii f fericiti si iubiti.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ravena

...si iata ca intrebarea a capatat si un raspuns... in persoana unui baietel care a venit pe lume de cateva zile. Uitandu-ma la el ma intreb ce-o fi fost in capul meu in acele zile din ianuarie cand am deschis topicul...

... si acum sotul meu se intreaba cum ii vom creste pe toti trei ... Si ma gandesc ca vom gasi raspunsul si de asta data!

Felicitari Ravena!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa gasiti raspunsul!
Si noi il rugam pe Dumnezeu acum ptr inca un bebe mic.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput