Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babytza, te rog da-mi pe PM datele fotografului...
Am vorbit cu cineva care vroia 100 euro/ora la biserica doar, cu 72 poze printate... sau 150 euro pentru toata seara. Uite cucu... mai bine fac io pozele daca nu se poate altfel...

Saru'mana

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

anamona, bine ai venit!

la mine situatia e putin mai speciala, ca eu am doi bebei, asa ca sunt prinsa mai toata ziua. dar am invatat din mers astfel incat sa am timp si de forum - sunt addicted, n-am ce face - sau timp de mine.... ignor zilele in care n-am timp sa fac nici dus....

la mine ziua incepe cand vor hunii, niciodata nu stiu cand, la 05.00.... la 06.00.... la 07.00.... ma joc cu ei, papam, stam cu cucu' gol cateva zeci de minute... timp in care incerc sa ajung si eu la o gura de pepsi sau ness.... pe la 09.00 ei adorm si eu ma pregatesc sa fac la fel... dar pana spal biberoanele si pun la sterilizat, trec cele 20 de minute si se trezesc cu chef de joaca.... uneori ii pun in centrul de activitati si scap... pentru vreo 10 minute. alteori nu merge, asa ca ne leganam in scoica, cu o juca in brate, timp in care mami se zgaieste la ei si ii face sa rada... tot asa pana pe la 11.30, cand urmeaza o masa buuna si luunga... din ce in ce mai lunga, observ. apoi, somn pentru huni sau plimbare, dupa caz. cam 1.5 h sau 2h, toata treaba. daca nu avem plimbare, eu, tzop pe forum. nu scriu, citesc din urma, ca fetele astea au mancarici la degete. apoi iar masa bebei, cu tot cu schimbat, stat cu cucu gol si altele de gen. apoi iar joaca.... si de data asta si cantat. ceea ce-mi aminteste de 300 si cutia muzicala, ptr care nush daca i-am multumit...

apoi iar somn, vreo 1.5h... eu insfac 2 sandwich-uri si iar tzop pe forum. acum si scriu........ apoi iar masa si de data asta ciu-ciu somn... ne jucam ce ne jucam, vine tati acasa, mergem in bucatarie sa mancam si noi o ciorba calda... apoi, trilulilu pana la 20.30, iar masa.... scancete pana la 21.30 cand facem baita. pe la 22.30 incercam sa mai papam un strop, daca nu urlam, apoi nani.... paaaaana la 01.00, cand iar masa... si tot asa pana la 05.00... sau 06.00.... sau 07.00.... cand incepe o noua si minunata zi!

intre astea, mda, nu cred ca mai am timp de multe..... savurez insa fiecare strop din ziua asta plina si cu adevarat minunata, fiecare clipa pe care stiu ca n-am s-o mai prind din urma, profit de fiecare zambet, de fiecare ocheada, de fiecare gangurit... traiesc ziua asta ca si cand ar fi ultima!

ii distrez in centru de activitati, ascultam muzica si facem karaoke, ne dam uta in scoica sau in bouncer (a se citi leagan, ca asta e de fapt), ne zgaiem la toate animalele de plus muzicale (spre deliciul lui tati, care mai are putin si isi pune dopuri in urechi), facem gimnastica, stam pe burta, facem rostogoliri fortate... cam asta....

daca mai ai intrebari, sunt aici

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Luminita si parintele de la biserica noastra la fel a facut. Nu ne-a luat banii cu japca. Ne-a zis cat costa toata ceremonia si aranjamentele , dar a specificat ca nu e obligatoriu sa platim. Putem sa nu dam deloc, sau sa dam cat dorim. Dar nasul a tinut mortis sa plateasca suma spusa de preot .
Ce mai fac hunii ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

babytza

hunii sunt agitati, azi iar vizite, Robica a dormit azi o ora doar, de la 07.00 dimineata.... a plans in continuu o ora de la 17.00 la 18.00 si apoi a adormit.... acum e liniste, dar nu stiu pentru cat timp, ca vad ca si noi suntem cu norisorul negru si urat deasupra capului...... deh, empatie fata de soricel, ce vrei....

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Luminita apropo de stat in cucul gol Soricelul meu are un nou obicei de cateva zile : se apuca cu manuta de el si trage ca disperatu parca nu e a lui Si evident se enerveaza , ca il doare cum se trage de putzica Ce tolomac !!!
Dar nu se lasa, ii trec nervii si tup , iar cu manuta acolo .. a dat si el de ceva acolo, o crede ca e o jucarie...

Mergi la inceput

anamona, mai ziceai ceva de haine.... eu incap f bine in cele dinaintea sarcinii.... desi am ramas cu o burtica de toata frumusetea.... si nici nu pot face sport, inca ma doare operatia, am nascut prin cezariana... am luat 16kg in sarcina si imediat dupa nastere aveam mai putin cu 14 kg. acum am mai putin cu 18kg, fara sa fac mare lucru. mananc ca o sparta, dar ma ajuta organismul.... daca scap si de burta, merg si eu la plaja la vara...

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:

Luminita apropo de stat in cucul gol Soricelul meu are un nou obicei de cateva zile : se apuca cu manuta de el si trage ca disperatu parca nu e a lui Si evident se enerveaza , ca il doare cum se trage de putzica Ce tolomac !!!
Dar nu se lasa, ii trec nervii si tup , iar cu manuta acolo .. a dat si el de ceva acolo, o crede ca e o jucarie...

super tare! oare toti fac asa? tare as vrea sa rad si de ai mei pe tema asta...!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Eu am patit dupa a doua nastere o chestie... cam trista. Mi s-a schimbat pielea!!!!

Adica, de cand ma stiu (si e ceva vreme) nu am avut piele uscata. Nu am folosit niciodata nicio crema (mai putin crema pe timpul sarcinii, DEGEABA) nu am avut niciodata piele uscata pe calcaie, zicea pedichiurista mea ca am talpi de bebelush.
Ei bine... acu am vergeturi vinete cercuri cercuri in jurul buricului (la Radu burta a fost imensa, desi nu m-am ingrasat deloc), pe solduri, nu trec nu nicio crema... calcaiele aspre ca un smirghel si vad ca si pe maini /picioare am pielea tare uscata. Parca nu-s eu.
Nici nu stiu ce sa fac.
Pe burta dau cu o mustela pt vergeturi dar nu vad nimic... pe calcaie iara dau si tot nimic... ma apuca plansul. Astea or fi batranetzele?
Da ce va intreb pe voi, ca voi sunteti niste tinere papusi frumoase.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Ada, vreau si eu sa fiu nasa!!! cumnata mea (sotia fratelui) o sa faca bb2 in aprilie... dar nu s-au gandit la mine ptr asta...... da' tare mi-ar placea sa nasesc la un moment dat!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

super tare! oare toti fac asa? tare as vrea sa rad si de ai mei pe tema asta...!

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230;

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Da, si Teo face la fel. Cam tot de la 4-5 luni. A facut saracul o pauza cu operatia de fimoza, nu-i mai ardea sa puna mana... dar acu si-a revenit. Si de, stie si sa vorbeasca, asa ca ii zice si pe nume... puta, puta, puta (asa cu T, nu cu TZ).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eu am patit dupa a doua nastere o chestie... cam trista. Mi s-a schimbat pielea!!!!

Adica, de cand ma stiu (si e ceva vreme) nu am avut piele uscata. Nu am folosit niciodata nicio crema (mai putin crema pe timpul sarcinii, DEGEABA) nu am avut niciodata piele uscata pe calcaie, zicea pedichiurista mea ca am talpi de bebelush.
Ei bine... acu am vergeturi vinete cercuri cercuri in jurul buricului (la Radu burta a fost imensa, desi nu m-am ingrasat deloc), pe solduri, nu trec nu nicio crema... calcaiele aspre ca un smirghel si vad ca si pe maini /picioare am pielea tare uscata. Parca nu-s eu.
Nici nu stiu ce sa fac.
Pe burta dau cu o mustela pt vergeturi dar nu vad nimic... pe calcaie iara dau si tot nimic... ma apuca plansul. Astea or fi batranetzele?
Da ce va intreb pe voi, ca voi sunteti niste tinere papusi frumoase.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

hm, da, am vazut si eu pe pielea mea ca nu ajuta cremele impotriva vergeturilor.... am si d-astea, dar parca s-au mai estompat in ultima vreme.... eu stiu ca se estompeaza la soare, si ca in max 1 an sau 2 ( asa putin....) se fac roze si abia se vad....

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput