Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
gaia.nevia spune:
Tati face de obicei cumparaturile, ii da lui Teo sa manance dimineata (in we) si mai da cu aspiratorul cand are el chef. Seara cand vine de la munca sta si cu Radu, ii da bibe, sau ii da masa de seara lui Teo.
Cea mai tare chestie pe care a facut-o a fost ca a dormit cu Radu multe nopti, cand se tresea si la 12, si la 3 si la 6 sa ii dea biberon.
Acum mananca doar la 11 si la 7 dimineata, asa ca nu mai conteaza cine cu cine doarme.
Are grija si de el ca sa zic asa, adica nu se plange ca nu ii calc, mananca in oras toata saptamana (ca are intalniri cu clientii)...
Presupun ca din cand in cand cade si el lat de oboseala.
Noaptea invata ca tot da examene pentru diverse echipamente IT... sau se tot perpeleste cu cate un proiect nou.
Doar ca eu nu am cand sa cad lata de oboseala si ma apuca invidia.![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 vad ca si la voi sunt probleme cu masa, Mikul meu a descoperit ca poate sa manevreze el biberonul, asa ca il scoate din gura doar de amuzament, chiar daca lui ii e foame de fapt, iar eu trebuie sa intru in joc, sa i-l scot din gura si atunci il apuca el cu manutele si il duce la gura , masa a devenit o joaca, care dureaza foarte mult, dar ma bucur ca totusi papa chiar daca dureaza mult si trebuie sa ma invart cu biberonul dupa elMa apuc sa citesc din urma ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
cam asa se intampla si la noi.... masa dureaza din ce in ce mai mult. dar pe de alta parte, sunt si mai haiosi acu, asa atenti si distrasi de tot ce e in jur... asa imi place cand ii vad curiosi si cand le vad reactia la inca cea nou descoperit!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
anamona spune:

tzopai si eu pe aici :) am tzopait si de dimineata dar cam de una singura pe la pagina 2 ... vad ca abia acum mi-au fost moderate mesajele
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CD27 A...Ramo am uitat sa precizes, la citit a mai prestat sotu 1 mil (a intrebat cat costa si atat i-a zis mamaia care invartea treburiele acolo) ![]() Mikul are 7200 si 64 cm, a zis dr ca nu e putin ca si kg dar intr-adevar a luat prea putin in greutate in 2 luni, 900 de grame, si se temea ca ar putea, d-acum incolo, sa nu mai vrea sa pape, prima suspiciune este inectie urinara Saptamana viitoare face eco la rinichi si era sa ma ia la bataie dr ca nu i-am facut pana acaum eco de sold ( nu mi-a recomandat nimeni ever ) ca deja e cam tarziu pentru eco la shold...![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
multa sanatate pentru Mikul mic, sper sa treceti cu bine de infectie!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CD27 Merci Alina , tare faza cu minunatul tau nepot AdrianApropos de copii si comparatii, cumnata e sora sotului si na...sora lui, nepotul lui, e mai intelegator decat mine, dar tot zice ca o sa-l invete pe Mikul sa-l bata pe varsu Astazi a dormit piciu vreo ora si ceva ![]() si am o banuiala...am facut cald tare in sufragerie, usuc rufe pe calorifer si cred ca il trage la somn caldura![]() Fetelor 5 mil la biserica e mult sau am devenit eu o chitroasa? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
eu zic ca e fff mult 5 mil.... mai ales ca nu e singura taxa, din cate inteleg... eu nu stiu cat au dat nasii nostri la botez la huni, ca n-au vrut sa zica, dar tot 5 mil mi se pare mult. stiu insa ca popa le-a zis sa dea cat ii lasa inima....
Luminita
de
Eduard Mihai si
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
Ada, te inteleg perfect.... din punctul asta de vedere nici mie nu prea imi plac weekendurile.... nu stiu cum se face, dar si in cazul nostru e la fel, bbii stau ce stau cu tati si apoi ii apuca un plans... si culmea, motivele sunt cat se poate de simple sau normale.... ajung la ei si in 2 minute s-au linistit, dar treaba mea s-a dus pe apa sambetei.... sau somnul...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
gaia.nevia spune:
La botezul la care a fost sora-mea nasa in nov. 2008 le-a cerut 8mil, si pentru cununie, inca 8 ca le-au facut de-odata.
Cand l-am botezat pe Teo, in iulie 2007 (alta biserica, din cartierul in care am copilarit noi) parintele i-a spus nasului sa dea cat vrea ca nu e "cu taxa"...
Asa ca depinde de la biserica la biserica.
Mi-ar placea si mie sa fiu nasa, n-am fost inca.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babytza spune:
Luminita si parintele de la biserica noastra la fel a facut. Nu ne-a luat banii cu japca. Ne-a zis cat costa toata ceremonia si aranjamentele , dar a specificat ca nu e obligatoriu sa platim. Putem sa nu dam deloc, sau sa dam cat dorim. Dar nasul a tinut mortis sa plateasca suma spusa de preot .
Ce mai fac hunii ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Anamona, bine ai venit.
In ce limitrofa stati? Poze cu bebelina ai? Ar mai fi datele de la nastere, ca sa te bage fetele in listuta de la inceput:
la cate saptamani ai nascut, apgar, greutate/inaltime la nastere, dr., spitalul.
Despre greutate nu vorbesc (sic!). Am avut doua sarcini una dupa alta si serviciu intre ele... si numai de regim nu am avut putere. Poate de acum, ca stau in CIC. Inca port haine de graviduta... dar nu se vede, ca sunt fain croite. Still... nu sunt inca eu.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babytza spune:
Offfff Roxi, poate nu e infectie si e doar o pasa mai slaba. Sper din tot sufletul sa fiti bine 
Anamona abea acum au aparut mesajele tale, cred ca tocmai ai scapat de moderare 
Bine ai venit !!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

, masa a devenit o joaca, care dureaza foarte mult, dar ma bucur ca totusi papa chiar daca dureaza mult si trebuie sa ma invart cu biberonul dupa el