Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Leah, multam pentur materiale! Le-a salvat, savurez la noapte daca nu pic....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Da, si Teo face la fel. Cam tot de la 4-5 luni. A facut saracul o pauza cu operatia de fimoza, nu-i mai ardea sa puna mana... dar acu si-a revenit. Si de, stie si sa vorbeasca, asa ca ii zice si pe nume... puta, puta, puta (asa cu T, nu cu TZ).

Cred ca e tare haios Sunt minunati la varsta cand incep sa rupa cateva cuvinte si le stalcesc intr-un mare fel.....Numai mamica poate intelege ce spune puiul....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare tuturor!

Abia acum am reusit sa va citesc si eu din urma. Eu am fost azi toata ziua cu flacaii la sani, dar asteptam cu nerabdare sa vad ce mai faceti/ziceti. Chiar cre(e?)aza dependenta site-ul asta!

anamona Bine ai venit!

Didi eu nu stiu de chestia cu 1l lapte/zi. Te referi la formula? Ca doar laptele de mama nu-l poti monitoriza atit de exact. Dupa 1 an sigur nu e voie mai mult de 1l/zi, de fapt nu mai mult de 500ml/zi.

Help me! Vreau sa vad si eu graficele acelea de crestere. Cum fac?

S-a trezit galusca si iar trebuie sa scriu cu 1 mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Salutare tuturor!

Abia acum am reusit sa va citesc si eu din urma. Eu am fost azi toata ziua cu flacaii la sani, dar asteptam cu nerabdare sa vad ce mai faceti/ziceti. Chiar cre(e?)aza dependenta site-ul asta!

anamona Bine ai venit!

Didi eu nu stiu de chestia cu 1l lapte/zi. Te referi la formula? Ca doar laptele de mama nu-l poti monitoriza atit de exact. Dupa 1 an sigur nu e voie mai mult de 1l/zi, de fapt nu mai mult de 500ml/zi.

Help me! Vreau sa vad si eu graficele acelea de crestere. Cum fac?

S-a trezit galusca si iar trebuie sa scriu cu 1 mina

Scrie-mi pe PM sa iti pot raspunde cu parola, ca al tau vad ca nu activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare, am tot citit azi dar n-am putut sa scriu ca Alex adormise la min in brate si nu puteam misca decat o mana si ajungeam doar la mouse-ul de la laptop si puteam apasa pe ceva
Azi m-am tuns !! IUHUUU, am scapat de o problema. Am intrebat si eu cat mai tine caderea parului si cica prin luna a 7-a sau a 8-a trece. Acu' io stiu?? Cica e un tratament de la Wella, niste fiole pe care le dai in cap dupa ce te clatesti si ramai cu ele pana la spalatul urmator si ca ar fi chiar bune. Dar am zis sa mai astept sa nu dau banii degeaba daca parul meu vrea acum sa ma paraseasca. Cand s-o mai calma atunci sa cumpar.
Bun venit Anamona
babytza super tare faza cu putza. Alex e prieten cu piciarele dupa cum ati vazut, ma ajuta mereu cand schimb scutecul si se tine singur cu ele in sus.

Gaia, Luminita aveti niste programe .. bine ca aveti energie pentru ele !!!

v-am pupat ca ma pregatesc de un party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza Cum sa fac? Sa nu rizi de mine tee roog, mi-e rusine, dar trebuie s-o spun: eu pina acum ( cind v-am gasit pe voi ) nu prea am avut de-a face cu net-ul. Sunt mai anti-talent la de-astea, dar vreau sa invat.

Pt. caderea parului eu am folosit cu succes lotiunea regeneranta si samponul revitalizant de la Gerovital plant.

Gata, cel mic nu mai rezista. Culc piticii si revin. Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

la biserica a dat avans 1 mil din alea 5 dar v-am zis mi se pare cam mult, intr-adevar au zis ca vor face cald, mai cu seamaca e duminica dupa slujba, a zis bunicuta aia ca apava fi calda si o putem omora daca nu o sa fie singurel la botez...sau cel putin primul, ca asta ma intereseaza sa nu il tin prea mult acolo
dar ma enerveaza ca pun asa taxe, inteleg ca ne face un serviciu dar biserica, putea sa zica cum ati zis voi...ca nu e taxa... in fine...oricum a zis ca ar dura o ora cununia si face inainte de botez....asa ca e un pic de gandit (piciul ar trebui lasat acasa, plus ca mai e piciul nasilor si al cumnatilor si nu-i poti tine 2 ore la biserica)
gaia.nevia te inteleg cu sotul...oarecum, nu se compara oboseala mea cu a ta, care ai 2 pici, ma ajuta tare mult sotul dar uneori tot eu ajung sa-l tin pe Mik sa il calmez etc si ma mai enervez, a sunt invidioasa ca el poate sta nu stiu cat la tv....prostii d-ale mele; cu pielea sunt exact la fel, calcaiele=smirghel ma dau creme, piatra ponce...slabe rezultate, vergeturi am pe sani, destul de pronuntate si se cam intind pe decolteu, sper sa se mai estompeze pana la vara
de burta nu mai pomenesc, probail de la fibrom o fi asa, in curand merg la dr si sper sa incep un tratament ceva
port haine de gravida, pantaloni si fuste, in cele vechi nu mai incap nici gand mi s-a marit bazinul si inca nu am investit in haine noi, asa ca le port pe cele de gravi ca tot nu am apucat sa le port mult, din cauza de ingrasat foarte mult, aprox 18kg

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Luminita apropo de stat in cucul gol Soricelul meu are un nou obicei de cateva zile : se apuca cu manuta de el si trage ca disperatu parca nu e a lui Si evident se enerveaza , ca il doare cum se trage de putzica Ce tolomac !!!
Dar nu se lasa, ii trec nervii si tup , iar cu manuta acolo .. a dat si el de ceva acolo, o crede ca e o jucarie...

super tareee... copiii astia fac precum pisoii cu coada.

Anda vrea in fund sta rezemata de tati si cred ca asa o las deocamdata ca face urat. Ziceti-mi si mie de cand e safe sa fie lasat la 45 de grade, rezemati? De la 4 luni jumate? Mai devreme sunt riscuri mari? Am citit atatea chestii, am "crescut" vreo 3 bebei, insa tot nu stiu mare lucru

Mie mi-e groaza ca incepe sa vrea sus, mi se pare ca ii solicit coloana si cand o tin pe umar. Nu prea am de ales, pentru devine grea si trebuie sa ii schimb des pozitia in brate. Pe mine ma doare spatele si cand stau in picioare si toc o ceapa.

A, si altceva, am observat ca uneori cand sta ridicata, desi o sustin eu, tremura ca si cum s-ar forta. Ati observat ceva asemanator cu copilasii vostri? Nu este de la frig tremuratul.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

300 si Andrei tremura asa dupa ce sta mai mult timp in sus eu cred ca e de la efort.Nu stiu de la cat timp e voie sa stea in fundulet nici eu nu il pun deocamdata ca mi se pare prea devreme cu toate ca ar vrea el.Plange ca disperatu , azi a fost o zi urlatoare il doare in gurita credca nu stiu sigur poate se pregatesc alti dinti, super nasol cu dintii astia....
Voi la ce ora faceti baita si la ce ora dorm bebeii????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

anamona, mai ziceai ceva de haine.... eu incap f bine in cele dinaintea sarcinii.... desi am ramas cu o burtica de toata frumusetea.... si nici nu pot face sport, inca ma doare operatia, am nascut prin cezariana... am luat 16kg in sarcina si imediat dupa nastere aveam mai putin cu 14 kg. acum am mai putin cu 18kg, fara sa fac mare lucru. mananc ca o sparta, dar ma ajuta organismul.... daca scap si de burta, merg si eu la plaja la vara...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230;
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Draga mea, daca nu te ajuta organismul, pe tine te ajuta hunii in mod clar. Nu ai cum sa nu slabesti avand programul tocmai descris de tine.

Persoana mea incape de asemenea in pantalonii dinaintea sarcinuu, insaaa nu se mai poate incheia la ei (sunt cu talie joasa-joasa). Mi s-au subtiat si pulpele simtitor insa nu vreau sub nicio forma sa ma intorc la 45 kg. Burta am si eu, talie decat 76-80 depinde de momentul din zi in care ma deprim si ma masor. Abdomene nema, ca raman intepenita pe podea. Am o bicicleta eliptica, insa este o problema ca daca ma apuc de ea trebuie sa ma spal si de multe ori anda cere tzitzi exact cand intentionez sa fac de-astea. Imi tot promit sa ma incapatanez.

Cu bluzele e alta porblema, la camasile mele office nu mai sper sa ma inchei decat cand termin de alaptat. Si am si unele care-mi veneau mari-mari. Oricum unde sa ma imbrac office-style?

Am inteles ca se scapa frumos de burta la cosmetica, cu electrotimulare. m-as duce si eu ucu bebelina dupa mine daca promit sa nu faca pe nimeni permanent in acelasi timp .

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput