Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 18
nusy spune:
Fetelor, aseara am primit mesaj de la Zisa_Cami: l-a nascut ieri,la 12,prin cezariana cu anestezie generala , pe Raducu Costin, 3030 gr, 49 cm, scor Apgar 10...si se simtea foarte bine,nu avea dureri...Asa ca, FELICITARI MAMICOOOOOO!!!!
April, Fireyes, Hope: 
Bytzi: nici eu nu stiu daca as lua cicloprogynova de capul meu...mai bine L-arginina.
Dear_bambi:
ma bucur tare mult ca ti-a placut de dr.Dracea...e de nota 10,asa e...luni faci HSG sau histeroscopie? HSG pentru ce? pentru trompe? Bafta multa,sa iasa bine..si ma bucur ca incepi asa repede!
Dalailana: peste 2 luni sa vii si tu
8+
Dma: sotul meu are,intr-adevar,FSH 23 si,cu toate astea,are gigei( si normal,in ejaculat,nu cu biopsie)...asa ca Bytzi ti-a raspuns bine...pana la biopsie nu stii niciodata sigur..
Nusy
18+ 
bytzi spune:
copilutzu,bravoooo iti doresc mult succes la FIV si sa te vedem gravidutza...
dear_ bambie scuze ca am uitat, sotul tau face biopsie?anal hormonale sant ok?iti doresc ca FIV-ul sa fie un succes...
nusyc,super nazdravanul tau ,vrea sa va faca o surpriza pana la urma....
fetelor va doresc un weekend placut!
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Zisa_Cami, Felicitari mamicoo! Iti doresc refacere rapida si laptic mult si bun!Bine ai venit pe lume, bebe Raducu!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos!!!

Nusy, eu ma gandeam ca voi face histeroscopie, dar dna dr , a zis ca mai bine se vede la hsg uterul, aderente,noduli... eu am o miomectomie clasica facuta in 2007. Acum, sper sa fie totul ok si sa incep pe 14/15 feb protocolul. Revin cu vesti marti. 
Bytzi
, dna dr a zis ca nu este nevoie de biopsie, atata timp cat avem
, noi avem 1 mil de
dar cu forme anormale. Oricum pe 10 feb va repeta spermograma si abia dupa aceea va lua o hotarare. Analizele lui sunt ok, doar eu, am fsh un pic cam mare ptr 28/29 ani, dar este in limitele normale! Doamne Ajuta sa fie cu reusite pentru toata lumea!!!
Ioana ce mai faci?
Va
si va imbratisez pe toate cu mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dma2007 spune:
merci de raspunsuri fetelor
noua dr damian ne-a zis dupa consultatia sotului ca putem face 10 biopsii ...degeaba
ma gandeam ca poate a avut cineva rez pozitive
eu vreau sa incerc si pt bebe 2 si ma gandeam...dar cred ca tot iad facem
sa dea Dumnezeu la toata lumea bebei
bafta fetelor
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
hudak_ali spune:
fetelor...sunt coplesita de emotii...maine sotul meu o sa faca biopsia testiculara...stau ca pe ace...nu stiu cum o sa dorm in noaptea asta,pentru ca de 2 saptamani de cand am facut programarea numai la asta ma gandesc...imi este frica pentru el,ma gandesc ca o sa-l doara si mai imi este frica si de rezultat...sper sa ne ajute d-zeu pentru ca ma seaca de puteri toata situatia aceasta...nu stiu cum sunteti voi,dar eu am ajuns o disperata,ma trezesc dimineata si ma gandesc numai la chestiile astea...daca nu gaseste nimic facem iad...sa ne ajute d-zeu
pisix spune:
Gabri13 – in situatia in care nu se produc spermatozoizi intr-adevar naturistele nu au nici un sens.Dar daca se produc, evident ajuta.
Nu am inteles pana la urma de la tine daca ai aflat cauza azoo sau nu ati mai incercat sa investigati. Felicitari oricum pentru rezultat !
Testele genetice le-a facut ?
Nusy – ai grija pt ca circula o gripa tare nenorocita acum
Andra, miki , april 
Miki – deci eu sa opresc vitex baby ? ca sa nu-mi incurce analizele ca d-ul platou mi-a facut un pln complex de testare a estradiolului
Dalailana – aoleu in ce suspans m-ai tinut cu testele ... imi pare rau ca nu a fost sa fie ! ... Sper sa iti faca bine abstinenta de DC, sper sa intri totusi daca in intervalul asta apar ... noutati
copilutzu – esti asa tonica si efervescenta cum nu te-am simtit de ani ... ma bucur din suflet, sper sa rasara soarele cat mai curand si pe strada ta
hope – draga de tine ... bine-ai venit aici si cu siguranta ne vom intalni si la gravidute. O data si-o data ...
sa stii ca e foarte incert raspunsul la intrebarea cu Gonalul ...unii zi da, altii zic ba. Ca idee, la oligo sunt clar rezultate (ma refer aici la barbatii cu FSH normal, ca la cei cu FSH mic sunt clar rezultate), insa la azoo e foarte greu cuantificabil pt ca nu se poate verifica rezultatul in urma uei spermograme. Cred ca mai conteaza si motivul pt care s-a ajuns la azoo ? Care e situatia la voi ?
Acum am citit ca la voi apare totusi ceva in ejaculat... Sincer eu ti-as recomanda Gonal (dar e doar optiunea mea, tu vei hotari, pt ca e si f scump si daca il tii mai putin de 3 luni e degeaba). Apoi ar mai fi Maca si Profertil care de asemenea imbunatatesc calitatea spermei. Teste genetice a facut sotul tau ?
nusy – deci iar ai un baietel ???? mama-miaaa, nu uita ca eu o sa am fetita
dear-bambie – cu Dracea vei simti ca totul merge bine, vei vedea. Iti doresc bafta maxima ! Cum a fost la HSG?
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
pisix spune:
Dma – si noua Damian ne-a spus sa apelam la donor dar la biopsie s-au gasit spermatozoizi ...
Hudakali – draga mea, biopsia nu e o chestie asa infricosatoare cum pare, dar barbatii se sperie f usor de lucrurrile astea. Sotul meu a facut doua si deja nu mai are nici o frica, la prima biopsie a plecat dupa 3 ore din spital si a doua zi era la mare... La biopsia doi a plecat mult mai repede din spital si a condus el. Deci sa nu se sperie pt ca asta chiar ca nu e asa greu, important e sa aveti un rezultat pozitiv ... Of, imi amintesc si eu emotiile dinainte ... Sa fii linistita in privinta sotului, e o chestie SUPER-MEGA-BANALA, nu te ingrijora deloc. Maine veti rade cand va veti da seama cat de frica v-a fost azi. Va tin pumnii si astept un rezultat pozitiv !
Sucitul – pai sigur ca putem sa-ti spunem de toate dar cred ca ar fi bine sa ne spui mai intai tu cum stai: spermograma e zero-zero ? FSH/LH / testosteron normal ? teste genetice sunt facute ? Ce alte teste ati mai facut ? stii din ce cauza ar putea fi ?
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
pisix spune:
Eu am fost la dr Platou si am venit optimista si f increzatoare, luna asta incep FIV 4 in Belgia. Mai am insa de facut maine un test genetic, se pare ca barbatii care au azoo din cauza absentei canalelor deferende au gena fibrozei chistice care, daca e purtata si de mama, poate fi transmisa si copilului. E prima oara cand ni se spune asta si ma gandeam ... cat de departe suntem.
In fine, cu speranta merg inainte, stiti doar cum sunt eu ... acum ma pregatesc intens, mi-am facut lista cu ce pastilute vreau sa iau, mai citesc una-alta ... sper sa fie FIV-ul norocos esi drPlatou a spus ca nu s-a descoperit stiintific de ce, dar barbatii cu azoo din cauza absentei canalelor deferende (CBAVD) din pacate obtin sarcini mai greu. Insa stiti ce mi-a placut ?...
Ca nu a spus ca e greu sa obtina sarcini, ci ca ...o fac mai greu. Dar pana la urma o fac ... Si stiti ca asta sunt si eu ... incerc pana reusesc !
Zisa_Cami – felicitari sa fie intr-un ceas bun, asteptam poze cat mai curand !!!
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
nusy spune:
Pisule:
ma bucur tare mult ca ai vesti bune,sa fie aceasta incercare cea norocoasa si sa ai o fetita,asa cum iti doresti....cu viroza,am scapat,in proportie de 95%,am ramas doar cu o tuse care se rupe...o sa treaca si asta..si ,da, e baietel...cica...
Ma voi convinge definitiv pe 23 februarie,la ecografia morfologica de la 22 sapt.
Mikishor: super,super ti-a iesit interiorul!!! Si tabloul, si canapeaua..mi-au placut foarte mult.Nota 10!
Nusy
18+ 
miki-miki spune:
Cami
felicitari si aici , acum mi-am dat seama ca nu te-am felicitat si la sub ac. Bine ai venit pe lume Radu-Costin!!! Sa o bucuri pe mami cu realizarile tale ca tare mult s-a chinuit pana sa apari tu. 
Cami vreau pozici, poveste lacrimogena.... eu cand ti-am rasp la sms am plans, asa de mult m-a emotionat mesajul tau.
Pisi
ma bucur mult de vestile bune, sa dea DD ca de data asta sa iasa cu bbic
. Am sa te bombardez pe mail cu intrebari pt ca ma bate gandul sa ajung si eu la dl Platou.
Da, tb sa intrerupi vitex-ul cu o sapt inainte de venirea CM-lui cu anal de zi 3 si 21 si nu-l mai reiei dc incepi suprefact-ul. (vb de anal hormonale). Cand o sa fie zi 1??
Nusyc
ma bucur ca ti-a placut, a durat ceva timp pana sa ajung la rez asta dar a meritat.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi