Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salutare,dragele mele!!!

In primul rand,galerie pentru Zisa_Cami: hai,Cami!!!!!Sa vina Raducu sanatoooos si tu sa fii sanatoasaaa!!!!Tinem pumnii!!!!

In al doilea rand...hihihi.......... bebelul meu a fost fetita doar o saptamana! Ieri, la ecografia pentru triplul test, dr.meu mi-a spus ca e baietel!!! Asadar,am 4 pareri pana acum,de la 4 medici diferiti: prima la 12 s- baietel, a doua la 15 s- baietel, a treia la 17 s- fetita si ultima,acum, baietel.Asadar,ramane baiat...deocamdata...

In rest,toate bune, bebelul se misca intr-una,voios tare, e mai mare cu 4 zile (adica,teoretic aveam 18 s si 2 z si a iesit ,dupa masuratori, 18 s si 6 zile..voinic , eroul meu!).Rezultatul la triplul test il am saptamana viitoare,pe miercuri-joi.
I-am spus dr.-ului ce am luat pentru viroza si mi-a spus ca e foarte bine,ba puteam chiar sa iau si sirop Paxeladine pentru tuse. Asa ca stau linistita acum. Oricum, viroza s-a dus in proportie de 90 %. Problema ar fi fost daca faceam febra,dar n-am facut.

Ieri am vazut-o si pe Dear_bambi, care e o dulcica si pe care o pup.Sper ca ti-a placut de Dracea...Cum ti s-a parut?

Mikishor: te , vreau si eu pe canapeaua ta!!!! Sa mi-o arati si mie!

Andra: hai,scumpa,ca veti reusi si voi! Trebuie sa va propuneti concret planul si sa va tineti de el...si veti reusi cu siguranta!

Copilutzu: esti o dulcica pentru ca te oferi sa iei tu raceala mea..."ginerele" tau face bine,sa stii...sta la caldurica,face mofturi la mancare...dar e frumos foc!Salutari " nurorii" mele!Ma bucur tare mult ca v-a primit in cele din urma dr.Dracea! Bafta multa!

Bytzi: estradiolul in z 3 este bine sa fie sub 50. Asta era si conditia pentru a incepe stimularea la FIV..daca era peste 50 era nashpa...eu zic ca al tau e foarte bun..oricum,pentru endometru se da si cicloprogynova..insa nu stiu exact schema..ti-o da medicul.E buna si L-arginina,eu am luat...dar eu mereu am avut endometrul foarte bun,peste 11.

Pisule: ma bucur tare mult ca ati demarat iar FIV-ul!!!!Sa-ti poarte noroc dl.Platou si sa devii cat mai repede graviduta!!

Hope: gonal se da la barbatii cu FSH-ul mic.Daca sotul tau are FSH-ul bun sau peste limita maxima,nu e bine sa ia.

April, Ioana_p76:

Un dulce pentru toate fetele!!!

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaaaa!

Deci azi avem partyyyyyyyyyy!

Doamne Ajuta sa nasca repede si usor Cami, il asteptam toate pe Raducu- o sa fie o mare gasca de bebei pe topicul asta!

Copilutzule, habar n-ai cat ma bucur ca incepi FIV-uletzul si ca lucrurile s-au "legat" pana la urma asa cum ai vrut. Pumnii ii tinem stransi in continuare, multumim de tratatie !

Mikishorule, ce vesti bune ne aduci-te ridicam in rang de spion. O sa fac modificari pe prima pagina

Nusy, imi pare rau ca te-a chinuit asa rau raceala aia. Dar ma bucur tare ca e bine bebe, asta e cel mai important-baiat sau fetita sanatos sa fie!

hope2009, si noua tot la odiseea sarcinii ne-ar fi placut sa ne cunoastem, dar....asa a fost sa fie. Despre tratamentul cu Gonal ti-a raspuns Miki f bine; pe prima pag era un studiu despre tratamentul cu FSH recombinat, link-ul nu mai merge, era de pe www.revista-urologia.ro. Daca nu l-ai citit cand a fost pus acum vreo 2 saptamani -atunci le mergea bine pagina- spune-mi si ti-l trimit pe email.

_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

ZisaCami, il asteptam pe beb Radu!

Nusy, eu zic asa: in fiecare saptamana sa iti schimbi culoarea de la carucior si poate pana in sapt 40 se lamureste

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Fetelor 2 luni nu mai am voie sa intru pe forum nici macar sa citesc!

Aseara, printr-un concurs de imprejurari, am fost la o consultatie la un psiholog caruia m-am nimerit sa ii povestesc prin tot ce trec de 2 ani : infertilitatea sotului, operatia de varicocel si endometrioza, avortul, analize peste analize, spermograme,doctori , sperante si dureri, 10 kg in plus dupa avort, serviciu stresant, sexul la comanda la ovulatie etc.
Si va zic cu mare sinceritate ca doctorita s-a ingrozit si mi-a zis ca e mult prea mult, e la limita suportabilului psihic. I-am povestit ca sunt fete mai "avansate" ca mine care au IA-uri si FIV-uri la activ ...... dar mi-a replicat ca ar trebui sa existe consiliere psihologica pentru fiecare FIV si ca ar fi cazul sa imi dau seama ca indarjirea asta a mea nu e benefica pt bb.
Asa ca mi-a impus 2 luni de pauza totala, adica: nu intru pe forum, nu vorbesc nici macar cu sotul despre bb si orice e legat de copii, nu-mi fac planuri de inseminare si nici macar programari, un fel de detasare totala pentru ca apoi sa pot privi lucrurile din alta perspectiva sper mult mai relaxata. N-am voie sa vizitez prietenele care au copii!!! Trebuie sa ies in oras impreuna cu prietenele nemaritate, trebuie sa slabesc kilogramele in plus ( acum am ajuns de la 60 la 70 la 1,74), sa merg la cumparaturi etc. iar daca sotul doreste sa continue investigatiile o poate face singur fara sa imi spuna - ca e baiat mare nu trebuie eu sa il tin in carca si sa ma consum! Daca dupa 2 luni aflu ca sotul nu s-a agitat in legatura cu o problema care e de fapt a lui, atunci macar stiu cum stau: solutia va fi un donator.

Fetelor, sper sa va regasesc tot aici dar toate sa aveti semnatura 8+

Pup

PS. Iar eu o sa vin cu poze before and after sa ma invidiati pentru kilogramele slabite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri13 spune:

april! da, noi am fost la Kaali, daca va intereseaza, dar nu stiti ungureste, am inteles ca dr. Tandor stie bine si engleza, eventual puteti sa trimiteti e-mail sa cereti info, daca merge si in engleza http://www.kaali.hu/intezeteink, asta e linkul lor, noi am fost la dr. Bodnar, dar nu conteaza, amandoi lucreaza f. bine
este o doamna care face pe "translatoarea", cere cam 5000 de ft pt fiecare prezentare, dar am inteles ca incaseaza, dar nu prea sta sa-ti spuna sau sa-ti explice chestii, nu v-o consiliez stiu ca de la Oradea ffffffff multa lume merge cu ea, dar nu are rost, defapt e o romma de la Oradea care e femeie de serviciu la spitalul din Debrecen si asa frumos jupoaie pe cei care au nevoie de ea din cauza limbii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

intrebare: a facut cineva trat nat pentru azoo cu fsh mare 31?
a avut rezultat?

merci

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!!!
In sfarsit, am reusit sa intru pe net...din cauza vremii, nu a functionat netul!

Cami, nastere usoara, refacere rapida si laptic mult si bun!
Nusy, ma bucur, tare mult ca ne-am cunoscut desi, am stat doar cateva minutele!!!Te dulce si un ic mare, mare ptr prichindel!
Copilutzu, ce ma bucur ca s-a rezolvat, iti doresc multa, multa bafta!!!
April, am venit cu vestile!
Miki-miki

Fetelor, intru si eu in clubul Dr Dracea!!!Este o dr foarte "misto", sufletista si am simtit-o aproape de noi... un medic, cum rar mai intalnesti in zilele noastre! Am discutat, in jur de o ora, timp in care, ne-a explicat ce inseamna fiv, s-a uitat pe analize, mi-a scris si reteta, in caz, ca nu gasesc tratamentul il pot comanda si de la clinica. Referitor la analize, mi-a zis k am Fsh-ul un pic cam mare ptr 28/29 ani desi, este in limitele normale si va trebui sa-mi mareasca sau sa-mi micsoreze doza(9.33)
Luni dimineata la ora 8 voi face HSG la Giulest. Ptr k, era prea tarziu, sa mai ajungem noi la Giulesti, imi va face dansa programarea, noi doar sa fim la ora 8 acolo. Si daca totul este ok la HSG, pe 14-15 feb voi incepe injectiile, iar punctia o voi avea in martie! Urmatoare intalnire la Gynera o vom avea pe 10 feb!

toate feteleee cu mare drag!!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mikisor estradiolul era facut din luna iunie si vitex am luat dec si ian...
nusy,am auzit de cicloprogynova de la o fata si mi-a dat si schema dar mi-e cam frica sa o iau de capul meu ...eu endometrul la inseminari l-am avut de max 9mm....
cami,il asteptam pe Raducu sanatos si voinic...
dma ,sotul meu avea FSH 39 si a facut trat naturist 3luni si i-a scazut FSH la 20 si dupa inca 2 luni de trat a crescut inapoi la 35 ,poate la alte persoane a dat rezultat dar la noi nu,trat a constat in multi maca FLP 2zi,zn + se 1zi,ginseng 1zi,l_arginina + tribulus,omega 3 cu acid folic si B-uri 2 zi ...dar uite ma uitam la Nusy ca sotul ei are FSH 20 dar testiculele produc spermatozoizi,nu stiu daca are atat de multa relevanta FSH ,prof Sthromer ne zis ca in Austria ei au avut f multe cazuri cu FSH mare dar cu biopsie pozitiva...

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Fetelor, mutumesc pt raspunsuri, sunteti minunate! O floricica pt. fiecare!
nusy - felicitari pt baietel si insanatosire grabnica!
april16 - nu am citit articolul acum 2 sapt iar acum din pacate link-ul nu merge
miki-miki - sotul meu a facut analize hormonale si rezultatele au fost ok.
Spermogramele lui ma sperie insa : prima a fost 0 si a repetat-o dupa 2 sapt si rez a fost 20.000 gigei apoi dupa cateva luni a crescut la 2.000.000 dupa care a scazut la 600.000 si a urmat un FIV + ICSI nereusit in Decembrie
As vrea sa incerc din nou in martie (FIV 2) si caut remedii pt. imbunatatirea gigeilor. Cam asta-i pe scurt istoria noastra, trec la studiat informatiile de pe prima pagina...
Va aveti grija de voi si de ai vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sucitul1 spune:

buna fetelor suntem o fam din arad ne dorim un BB enorm dar din pacate ne-am lovit de azoo.am incecat diverse trat incusiv cu proviron dar nici o miscare mai buna .asteptam orice informayie ideei si sfaturi care ne-ar putea ajuta .va multuimim din suflet

Mergi la inceput