Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri13 spune:

nu stiu cum am facut dar nu vad ceea ce am scris azi dimineata
merci pt. felicitari

andra! din pacate in urma biopsiei nu s-au gasit celule reproductive, si nici nu ne-au putut spune care ar fi cauza

ali! e normal ca vrei sa incerci orice varianta, asa si trebuie, daca nu se poate trebuie trecut la urmatoarea treapta, la noi ultima varianta ar fi fost adoptia, barbatilor le trebuie mult curaj sa faca biopsia, din pacate nu poti discuta cu nimeni o asemenea problema, sunt putini in ziua de azi care au mintea deschisa, societatea e cam scarboasa, e normal daca o femeie are probleme, dar daca un barbat devine un subiect bun de barfit, de susotit etc, asa, de multe ori le afecteaza ffffff mult pshicul , dar nu e vina lor, ci repet a societatii, unora li se pare chiar scandalos sa trebuiasca sa apelezi la o banca de sp...a, din pacate parca traim in evul mediu...
oricum nu trebuie sa ne lasam invinsi, trebuie sa avem putere sa incercam si credinta e cea care ne ajuta fffff mult.
eu stiu ca fara ajutorul de la Dumnezeu nu am avea acesti minunati copii indiferent cat ar fi de bine pusa la punct sanatatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iubitzele mele am fost la eco . , dar revin cu detalii ptr. ca acum "bucaresc " neshte fursecuri ptr. sotior!!!
Revin pe seara!!
puuup!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dupa cateva zile in care mi-a mers forumul ca melcul beat, reusesc finally sa intru pe forum si am avut ceva de recuperat din urma.

Gabri, in primul rand sa iti traiasca gemenutii si sa fie sanatori! Pe mine ma intereseaza f mult subiectul Debrecen, cand iti faci timp poate intri si ne mai povestesti de clinica la care ai fost.Multumim mult de poveste, te asteptam cu detalii.

Andra, ce faci , tai bonuri de ordin? Sa dai unu si la fata, inteleg ca tu esti dupa Copilutz, da nu stiu cate bonuri ai taiat ianainte de ele. Sa stiu daca stau la coada sau sar peste rand.

Dalailana-uf! acum am citit ca ai stat in emotii. Scuze c-am lipsit la galerie. Da stii cum e -pana nu e rosu nu-ti pierde speranta. Faza cu distratul ca la 18 ani -aprob pozitiv da nu inteleg cum poti sa te distrezi fara sex . Las' ca revii tu la ganduri mai bune.

Bytzi, zau ca ti-as raspunde da nu ma pricep doloc

_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

gabri13
asa zic si eu....daca e sa nu fie ,te indrepti spre urmatorul pas...mai bine la o banca de sp...a,decat sa nu faci deloc,cel putin asa zice sotul meu.macar are ceva din mine...asta este ,trebuie sa fim tari,sa nu ne lasam prada dejnadejdii,sa mergem inainte pentru ca....candva o sa fie soare si pe stada noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gabri, mesajele tale sunt moderate, nici eu nu il vazusem pe ultimul cand am postat.Dupa ce o sa scrii 10 mesaje o sa ne vorbim in timp real. La Debrecen ati fost la Kali?

Copilutzule, care va sa zica prajituresti-prajituresti. Zvarle si la fata un fursec, ca am stat cu pumnii stransi pana acuma si tu ne tii pe jar. Hai ca merit, ca m-am gandit intr-una la tine si la dear_bambie, pe care de asemenea o astept cu vesti. Si cu fursecuri , daca a facut Platou' il aduce Pisix cand se-ntoarce, deci poti sa le arunci asa, fara ambalaj.

Mikishor, mai zi ceva, sau vrei sa dormi pana in weekend?

_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor hai ca tb sa facem chef mare maine.
Vine pe lume RADUCUUUUUU!!!!! Cami te asteptam cu povestea lacrimogena si dc vrei o pune April pe prima pag la catastif
Simt o unda de optimism de la Copilutzu si am chef sa fac chef , va invit la mine in sufragerica ca am canapeluta noua(nu are nici 2 ore), vine Pisi cu vestile bune de la nenea Platou, Copiluztu cu prajuturicile, Dodo cu sampaniile , Dalailana cu dansul ei din buric ca la 18 ani si toate fetele dragi mie de la subiectul asta. La sfarsit ii ghicesc lui Bytzi ce-i cu estradiolul ala al ei si ce credeti ca-mi spune globul de cristal? Imi spune asa: Are estradiolul mic pt ca a luat vitex fruit. Bytzilica, faci analiza la o luna dupa ce ai intrerupt vitexul, iar L-arginina cica nu-i buna pe durata stimularii . Deci iei Royal Jelly ,aspirina, vitamina E pe durata stimularii.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Buna fetelor Heleny de pe prima pag e graviduta
Felicitari Heleny
Asta a scris in trecut. biopsia in Ro . Nu stiu dc a fost TESA sau MESA.

Si asta a scris acum la sub FIV in Austria sub nick Gross aici si aici

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

dear bambie sper din tot sufletul sa incepi cu “dreptul” !!
Sigur nu vei fii dezamagita. Cred ca motivul ptr. care m-a respins a fost ca aveam doarelul facut si veneam de la alt dr. ….Pana la urma s-a rezolvat si o sa fac FIV-uletul cu dr. Dracea.
April da mamica …Ma pregatesc sufleteste..
Fibrinogenul am inteles ca poate indica si o infectie . Asa ca am dat vina pe o pardalnica de masea , care se inflama si ma durea cand simteam un pic de curent… Asa ca.. fuga la stomatolog si am scos “nesimtita” care avea neshte radacini… frateee … am zis ca-mi ies creierii pe acolo de durere… Aaaa as fi tipat/urlat pe acolo dar imi era milutza ca steptau afara parinti cu copilutzi … si ma faceam de cacao….
Acum va trimit neshte fursecuri virtuale !! Sar’naaa ptr. pumnishorii stransi!!

Amzulica pup burtica si pe bebe Lucaaa!!
Na … ca incep sa scriu versuri!!!
Dalailana cum este??? E de bine???
Nusyc da mie mamica racial , ca tie nu-ti trebuie acum..
Sanatate maxima!!
Ptr.Ioana pupushori si ptr. animalute la fel!!!

Mickisor sar’na ptr. info!!
Dr. Dracea a zis ca o ingrijoreaza fibrinogenul . Sa merg urgent scot maseaua pe urma peste o saptamana sa repet analiza. Transaminazele nu sunt chiar asa de ingrijoratoare, Sis a iau recomandare de la med. de familie. Sper san u am probleme cu recomandarea…. Iar acolo ;a FIV Austria se vb. de coagulare… m-a cam bagat in ceata… Multumesc inca o data!!!
Vin si eu la petrecere (ca unde-I destrabalare… hop si eu… ) Si cred ca si cu vesti bunicele. Simt ca incep sa o iau “copacel-copacel “ pe drumul drept al FIV-uletului.
Sper sa fie lin si usor . Si cu rezultat pozitiv. Sper …

….. cu siguranta Andrutza !!! Tuturor va doresc sa reusiti!!! Si eu imi doresc din tooot sufletelul!!!
Bytzi chiar nu stiu ce sa zic … nu ma pricep deloc.. la analize …Oricum sper din tot sufletul sa fie bine.
Gabri felicitari ptr. bebelusi !!!
Cami am lacrimi in ochi de emotii !!
ce repede a trecut timpul!!! Raducu iti doresc sa fii sanatos, frumos, destept si cu muuulti bani!! Iar parintilor sa le daruiesti numai fericire si bucurii!!
Mi-a facut eco si pe ovarul drept erau 7 foliculasi uauuuu! Dragele mele ... nu am gresit...
7 foliculasi fara stimulare ,ce-i drep mai mici de 10 mm iar pe celalat ovar un folicul de 14 mm , iar endo trilamelar (cred ca am scris bine .. ca de emotii nici nu am mai auzit bine..)
Chiar ce inseamna endometru trilamelar ???
Asaaa acum ca imi revenii pulsul un pic... sa continui...
Cum am scris mai sus trebuie sa repet fibrinogenul , si transaminazele
Si va promit ca vreau sa ma las de fumat!!
Daca am scris prostioare sau am gresit mii de scuze dar ma grabesc..

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Dragele mele colege de suferinta,
va scriu pt prima data desi va urmaresc de f mult timp din umbra. As fi preferat sa ne intalnim la gravidute si sa povestim despre simptomele sarcinii, dar pana atunci o sa povestim despre problemele azoo. Important este sa nu ne pierdem speranta si puterea de a lupta!
Daca e cineva care ma poate ajuta cu un sfat, ii multumesc anticipat.
Este indicat tratament cu Gonal f pt barbati? Sotul meu a inceput sa ia Branca ursului si ma intrebam daca poate sa ia si gonal f in acelasi timp.
Va imbratisez cu drag si va urez sa vi se implineasca visul!

Mergi la inceput

Hope Bine ai venit! Nu-i mai da Branca Ursului pt ca da rezultate dezastruase la unii barbati. Afecteaza prostata si imputineaza si umbra de gigei. Pe prima pag la tratamente e trecuta o avertizare cu ac BU si testosteronul sintetic. In primul rand tb sa face anal hormonale sa vedeti cum stati si abia apoi faceti un tratament. Sfatul meu e sa citesti ce s-a scris pana acum pt ca sunt informatii f multe .

Mergi la inceput