Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 15
nusy spune:
Dalailana:
multumesc pentru raspuns! In legatura cu testul tau,mi se pare promitator...eu daca nu eram gravi,nu-mi aparea absolut deloc a doua liniuta,nici macar ca o umbra...fa maine un BHCG,cel mai sigur!
Nusy
18+ 
ioana_p76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dalailana Si eu m-am chinuit ieri toata ziua sa intru pe forum si n-a mers....................... Am facut un test de sarcina si sunt tare confuza: azi sunt fix 2 saptamani de la ovulatie si pe test a doua liniutza apare ca o umbra, doar daca te uiti sub un bec la lumina foarte puternica se vede asa ca o umbra........ e sau nu e? mare dilema. Acum ma uit din 3 in 3 minute la test si ba imi zic ca e inchipuirea mea si creierul vede 2 liniutze doar pentru ca imi doresc foarte tare sa vad 2 liniutze, ba imi fac planuri de botez..... Problema e ca eu iau utrogestan ( progesteron dat de medic) pentru sustinerea unei eventuale sarcini si asta ar trebui oprit ca sa vina ciclul, iar daca sunt insarcinata si il opresc corpul poate se sesizeaza si declanseaza ciclul si pierd o eventuala sarcina..... of of |
Dlailana eu cred ca e de bine, mie niciodata nu mi-a iesit o a doua liniuta, nici pala, decat o singura data cand am facut pregnyl, ceea ce nu e cazul la tine. Maine mergi la test de snage! Doamne Ajuta!
Ref la utrogestan, sa nu il intrerupi. Daca nu e sarcina, cu toate utrogestanele, ciclul tot va veni. (eu asa am patit la fiv, desi luam 8 pe zi)
Fetelor, scuze ca nu scriu fiecareia, dar si la mine merge tare greu forumul, n-am reusit sa citesc din urma

tuturor!Ioana

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
gabri13 spune:
cineva a intrebat cum a fost biopsia
sotul meu a fost internat la spital, ziua cand a fost operat nu a reusit nici sa se miste, anestezie totala, a doua zi a fost lasat acasa si inca vreo 2-3 zile a stat acasa, cu niste dureri destul de nasoale, apoi cam peste 10 zile s-au absorbit firele, acum nici nu se mai vede, nu stiu cei din ungaria cum procedeaza
andrabirni spune:
Gabri, sotul tau a facut biopsie si ati reusit in urma biopsiei?Oricum, super si multe, multe felicitari!!!!

Miki, nu sunt supi pe tine.Nu am niciun motiv.

miki-miki spune:
Of, tare greu se mai dau pag la DC.
Nici nu mai stiu dc sunt datoare cu vre-un raspuns din urma, in we o sa recitesc paginile.
Nusyc
bine ca ai scapat, te asteptam cu vestile de la eco si pozici dc iti da
Andra
merci de
-ici. Mi-au lipsit .Gabri spunea ca a facut biopsia dar nu s-a gasit nimic. Au reusit din prima cu inseminare de la donator si are 2 gemeni.
Gabri
felicitari pt bbi.
Copilutz
sper sa vii cu vesti bune de la dr. Vezi ca scria ceva Liliana Fi de fibrinogen la FIV in Austria dar am uitat ce
Ceva cu coagularea parca. M-am ramolit
, trasai un pui de somn zdravan, e o vreme de kko aici care te trage la somn.
Dc vad vad mes lui Liliana Fi
o sa editez aici.
Edit: uite aici
Pisix
succes la nenea Platou.
Cami

AMR 1 zi
-ici muuulti pt Raducu.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
andrabirni spune:
Nusy, sa ai grija de bb.Si fugi din calea virusilor.

Copilutzu, 
daca devii mamica inaintea mea, iti dau multe

si multi

, iar apoi cu siguranta ca voi ramane si eu imediat dupa tine.
Miki, multumesc pentru raspuns.
dalailana spune:
A doua liniutza era cred ca de la evaporare....
Azi am facut 2 teste si nu apare nimic, totul era in imaginatia mea BOLNAVA!!!
Gata, februarie, martie, fac o pauza, nici macar sex nu fac. Vreau sa ma gandesc la altceva decat la
si mi-am propus sa slabesc niste kilograme, sa programez concediul din vara, sa ma distrez ca la 18 ani!!!!
hudak_ali spune:
gabri13
felicitari pentru curajul de care ati dat dovada...cat si pentru realismul vostru.acelasi lucru am vrut sa il facem si noi,dar mai intai am zis sa vedem daca este ceva acolo...pentru linistea noastra sufleteasca...eu zic ca nu are rost sa te chinui inutil,si sa dai dovada de realism.el martea viitoare o sa faca biopsia...daca e sa fie bine,daca nu o sa facem iad...si eu sunt de acord cu tyine in ceea ce priveste tratamentele naturiste si de orice fel (va rog fetelor nu va suparati pe mine,este doar o parere personala),in condittile in care eu nu iau nici macar o banala aspirina pentru durerile de cap.nici pe el nu l-am chiniut cu tratamente inutile,deoarece i-a dat dr.tratament vreo 12 pastile diferite si rezultatul spermogramei a fost acelasi...000000000000.........felicitari inca o data ca aveti 2 bebei..sa fie sanatosi
gabri13 spune:
fetelor va multumesc pt felicitari
bebei au venit cu ajutorul unui donator, din pacate in urma biopsiei nu s-au gasit celule de reproductie si habar nu avem din ce cauza, nici medicii nu ne-au putut explica, asta este...
oricum nu zic ca adoptia nu este o solutie, dar noi am preferat asa...ar fi fost la noi ca ultima proba de a deveni parinti
de biopsie si sotului meu i-a fost frica, dar a trebuit sa verificam si acea posibilitate, cred ca barbatii se simt mai stanjeniti daca au astfel de probleme decat noi femeile, dar nu e vina lor, societatea in care traim... de multe ori trebuie sa traiesti in minciuna ca nimeni nu intelege, daca o femeie are probleme e normal, daca un barbat, devine caz de discutie, susoteli, barfe etc, de multe ori nici familia nu intelege... chiar poate li se pare scandalos sa apelezi la banca de sp..ma
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi fetele mele dragi,care ma lamureste si pe mine;ma iutai pe analizele mele hormonale din z3 a CM si am vazut ca estradiolul e 32 pg /ml(valorile normale fiind 30-120) si stiam ca estradiolul controleaza ingrosarea endometrului si eu cam tot timpul aveam endometrul cam subtire....as putea sa iau ceva in timpul stimularii? citisem pe la FIV Ungaria ca dr i-a recomandat cuiva royall jelly + ginseng /1 fiola dim pe timpul stimularii,sau stiti voi alceva?la ultima IA am luat upsarin,omega 3 si endometru era de 8,5 mm in z11 ce ziceti de L_arginina? Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul; nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul. (Thornton Wilder) bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu ![]() |
revin ,nu mi-a respuns nimeni la mesaj
gabri,felicitari pt bebelusi!!!
pisix,mult succes in Belgia sa vii cu vesti bune
dailalana,sigur va veni si ziua cand ne vei anunta ca esti gravi!
toate fetele!bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)