Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 19
pisix spune:
Nusyca eu am o prietena care se chinuie de 5 zile cu o raceala groaznica, a luat o multime de pastille, leacuri babesti , etc
Si tot ii e f rau … de aia zic ca trebuie avut mare grija
Ia stati, da tu de unde ai vazut amenajarile mikilinei ?.., miki hai baby baga pe official ca sa te laudam toate
Nusy si pe 23 vei sti sigur ?...
Miki chiar m-am gandit la tine cand am fost la dr Platou, sa stii ca intelege analize in romana si vorbeste si italiana deci v-ati putea intelege
Gata am oprit Vitex si Evening prime rose. Ziua 1 ar trebui sa fie poimaine dar la mine CM are personalitate, cand e asteptat … intarzie
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
miki-miki spune:
Pisi
vezi ca ti-am trimis pe o adresa de mail , una din alea 5 care le ai tu ca nu stie omul pe care sa-ti trimita
(cred ca cea cu mess-ul). Nu bag oficial aici ca ma ghiceste careva si eu vreau sa fiu anonima
.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
csana spune:
neata fetele!
azi sunt in a doua zi de la laparoscopie cu Tutunaru. imi revin greu, dar trebuie sa ma ambitionez sa trec si peste asta. va spuneam mai demult ca sotul meu a inceput tratamentul cu Gonal f de vreo 70 de zile, practic mai are 20 de zile si sa vedem ce se intampla. eu facusem multe analize, dar nu si laparo, adica, conform dr, nu facusem nimic. mi-a gasit un chist pe ovarul stang, pe care mi l-a si extirpat si usoare urme de endometrioza pe care le-a cauterizat. practic, acum sunt intr-o mare dilema pe care sper s-o rezolv maine cu dr.Cica, pentru aceasta endometrioza,ar fi necesar un tratament de 3 luni, care chiar imi induce o stare de menopauza,.dar noi suntem in plin proces de tratament cu gonal f. daca eu ma pun pe tratament, inseamna ca in sot am bagat degeaba 60 de miloane pana acum. Ma apuca disperarea. Trebuia sa fac laparo mai demult, cand ne-am apucat de primul fiv, dar dr Codreanu de la giulesti a zis ca sunt prea tanara, 26 ani, ca sa am vreo problema. asa credea ea...
si ea imi gasise chistul de pe ovar, mi l-a punctionat de trei ori, a treia oara o data cu punctia pentru fiv. cred ca de aia nu mi-a reusit fivul.mi-aduc aminte ca la cateva ore dupa ET eu chiar am sangerat putin. cred ca puiutii mei s-au eliminat inca de atunci.acu sunt putin tulburata, dar parca mai increzatoare dupa aceasta laparo.
bytzi spune:
pisix,superrrr!!! deci incepi luna aceasta FIV 4 ....va doresc din tot sufletul sa reusiti....hmm niciodata nu stii la ce sa te astepti de la tine ..mult succes
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
pisix spune:
miki - n-am primit nimik
csana - nu ma pricep la endometrioza dar atata timp cat zici ca acum a curatat ce era acolo parerea mea e sa mergi inainte
Ai scapat si de chist, esti si prospat aranjata ... deci eu zic sa nu dai innapoi acum
bitzy - nici eu nu stiu ce sa ma astept de la mine ![]()
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
Brigit spune:
hello fete dragi!
am lipsit cateva zile si am ramas in urma rau cu stirile, insa vad ca sunt numai vesti grozave!
Zisa Cami
-felicitari! Bine ai venit BB Radu!
Copilutzu, dear_babie, Pisix- va tin pumnii! Sa fie intr-un ceas bun si peste noua luni sa va uram la fel ca si pe Cami!
Csana, cred ca zici de tratamentul de inhibare cu diphereline, e din cate am inteles schema clasica a lui Tutunaru; vorbeste cu el si explica-i situatia, nu de alta dar prin tratamentul cu gonal F am inteles ca se obtin imbunatatiri temporare ale spermogramei, chiar nu se poate sa il fi facut degeaba .
Io-s suparata fleasca pe CM-ul meu, dupa ce am luat in toamna 3 luni Donavital si a venit ceas la 30 de zile, am intrerupt - a venit dupa 28 iar acuma la a doua luna dupa m-a pocnit dupa 25! Fir-ar sa fie de treaba, asta chiar nu mi s-a mai intamplat...
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
dear_bambie spune:
Buna dragele mele!
Am facut ieri hsg si a fost super ok, adica, nu am avut decat un disconfort, cand au introdus valvele si o usoara durere de burta vreo 15 min si apoi nimic. Am asteptat, cam 2 ore sa vina rezultatele si apoi m-am intalnit cu Dracea, care mi-a zis ca trompele sunt ok si ne vedem pe 10 feb la Gynera. Abia astept sa incep tratamentul!
Pisix, multa, multa bafta si tie!!! Sa fie cu reusita!!!
april16, bytzi, miki-miki, copilutzu , nudy

Tin pumnii stransi fetelor care au inceput injectarea si celor care urmeaza sa inceapa!!!!
toate fetele!!!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
goss76 spune:
Buna fetelor,
poate ati citit la alt subiect sau in link+ul pus de Miki ca in luna ianuarie asta am reusit si eu sa raman gravida. Se pare ca sarcina merge bine si voi avea pe 15 februarie prima ecografie. Pisix mi+a spus sa trec neaparat pe aici si sa va spun ca da este foarte posibila o sarcina cu embrioni facuti din sperma extrasa din testicul. Ca sa fiu sincera nici eu nu prea credeam dar daca iti doresti foarte mult, te rogi la Dzeu, daca totul se face corect si nu intervine eroarea umana, se poate sa reusim.
Va pup si va rog sa ma treceti si pe mine la gravidute.
Heleny
nusy spune:
Pisu: asa ar trebui,pe 23 sa stiu sigur.
Bambi: ce bine ca a iesit totul ok!!! Ma bucur! Bafta multa!!!!
April: lasa supararea...mai are si el dereglari,na...
Miki,Copilutzu,Andra: 
Azi am implinit 19 saptamani!
Nusy
19+ 
Brigit spune:
Nusy-yupiiiiiiiiiii! esti cam la jumatate, iti dai seama???????? ce repede trece timpul!!!! Ca maine te vad ca vii si ne zici ca stai cu bagajelul facut la usa ![]()
Cu CM-ul meu, mda, ce sa zic, bun moment si-a gasit sa se deregleze, pana anul trecut ma laudam ca e precum ceasul acu... e ca in legile lui Murphy!
Dear_bambie-ma bucur ca a fost totul bine la HSG, uite asa prind si eu curaj!
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April