Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

a, si mai scrie ca are multi spermatozoizi cu 2 capete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

miki as vrea sa-mi raspunzi si mie daca sti-sotul a facut analizele la chlamidia, ureaplasma si mycoplasma si a iesit negativ ,as vrea sa stiu daca el nu are nici eu nu as putea avea ,eu nefacandu-le.merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Claudia denumirile in engleza nu stiu ce sunt dar pt forme anormale tb sa-i dai napraznic 6/zi (tb sa-ti trimita cineva din tara pt ca in SUA nu cred ca se gaseste) . Denumirea latina este Geranium robertianum. E f bun pt forme anormale si pe langa el ii mai poti da Multi Maca de la FLP si omega 3.
Anita sa le faci si tu pt ca mie mi-a iesit acum 2 ani chlamidia slab pozitiva in col iar la sot nu au gasit-o . Tu neaparat sa le recoltezi din col nu din secretie.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Multumesc frumos Miki!
nu stiam ca napraznicul exista si capsule,o sa le zic sa trimita de acasa. am inteles ca este bun si pt femei, stii cumva daca e bun doar ceaiul, (stiu ca era o fata care a baut adimercedes parca si a ramas , nu stiu daca de la ceai, dar ea asa spunea, avea pb hormonale.), deci e bun doar ceaiul de napraznic sau pastilele merg si la femei?
amorphous head si acrosomal defects sunt toate anomalii mi s-a explicat ca pot da defecte cromozomiale la embrion si pierdere de sarcina devreme. la numere sta mai bine un pic, are 21 de milioane, motilitare 66% DIN CARE 6 rapid inainte,50 progresie lenta, 10 mobilitate fara progresie si 34 imobili:(
exista o anume marca de pastile de napraznic care sunt bune?

Mergi la inceput

Claudia dc poti sa-ti faci ceai e f bine dc nu at sa iei capsule. (ceai am vazut ca a aparut si la pliculete) . Nu conteaza firma. Tb sa comanzi multe cutii deoarece am vazut ca sunt de cate 30 capsule si sa-i dai dozajul din prospect pt ca am vazut ca la unele se rec 4/zi nu 6 cum am zis eu.(ac difera de la producator la producator).

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

multumesc frumos, , eu am mare incredere in tratamentele naturiste. crezi ca faptul ca bea cafea este de vina? am citit undeva ca dauneaza fertilitatii si la femei si la barbati. hmmm....nu stiu ce sa fac este destul de greu pt mine pt ca nu cred ca realizeaza ca are o pb, face bai in cada, e genu de om vesel care nu a fost bolnav, adevaru ca n-a fumat niciodata atata ca bea si el o cafeluta si mii mila de el sa i-o tai si aia. atata vreme m-am tot plans ca eu sunt pb si nu vreau sa creada ca arunc pisica in ograda lui. e ca un copil

Mergi la inceput

O cafeluta nu strica , strica de la 3 in sus iar baie in cada sa nu mai faca decat dc e apa rece. Berica sa o schimbe cu un pahar de vin negru natural e mult mai bun pt ca are flavonoizi /antioxidanti. Cica japonezii si chinezii ca sa nu mai faca copii fac bai lungi si fierbinti.

Mergi la inceput

miki-miki, merci fain, sa vad cum il lamuresc cu baile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Am intrat inca putin repede pt ca …ma rodea sa va zic noutatile: dupa ce am primit azi unda verde la FIV, am primit si raspuns de la dul Platou: sambata viitoare am consultatie in Belgiaaaaaaaa !
Nici nu stiti cat sunt de fericita ! Sunt plecata din Buc cu un grup maare si e nasol ca nu ma pot exterioriza. Dar imi vine sa topai de bucurie.
Miki cand ma intorc ma apuc sa-mi fac toate analizele!

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pisix-yupiiiiiiiiiiiiiiii

super vesti, cred si eu ca esti nerabdatoare sa ajungi in Belgia.

care va sa zica de-aia n-aveai tu somn az'noapte?

plec si eu din Bucuresti-un weekend minunat fetelor!

_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput