Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
Hmmm..... toata lumea pleaca din Buc numai eu nu, as pleca si eu dar nu am mai fost pe acolo de 2 ani
. Eu nu plec nik , fac treaba, spal /gatesc/aspir/ud florile.... pun tablourile pe pereti, deci stau ichisa in casa WE asta. Vreau si eu afaaaara
Pisule
ma bucur enorm pt tine, DOAMNE AJUTA!!!
sa fie ultima clinica la care te duci, dl ala Platou sa-ti indeplineasca visele, sa ti-o puna pe Anna in brate si sa uiti toti anii astea de suferinta.
April
WE placut , incarca-ti bateriile ca ai nev de ele pline.
Fetelor zilele trecute intr-o seara am primit un tel pe mobil (un apelant fara numar) si era un bb mic care deabia vb, voia sa vb cu mamica lui. Zicea : mama.... mama . M-au trecut toti fiorii si mi-au dat lacrimile. Mi-am dat seama ca a fost o greseala si i-am spus ca nu e mama si ca cine i-a format nr a gresit, sa mai formeze inca odata.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
csana spune:
seara buna, fetele!
n-am mai scris de mult, dar v-am citit constant.
practic, au trecut 60 de zile de cand barbatul meu face zilnic Gonal F. Ieri am facut o spermograma la dr. Matei si rezultatele ne-au adus cu picioarele pe pamant, pentru ca noi, in naivitatea noastra ne asteptam la rwezultate spectaculoase. Hai sa va zic mai clar
spermograma noiembrie; vol. 4 ml
nr. 1,2mil/ml
mobilitate A+B 40%
forme normale 18%
diagnostic oligoyoospermie severa+astenoteratoyoospermie moderata
spermograma ianuarie 2009: vol 5ml
nr. 1,4 mil/ml
mobilitateA+B 50%
Forme normale 34%
diagnostic oligozoospermie severa
nu stiu ca sa mai zic. s+a imbunatatit ceva, dar tot putini sunt
dr. MATEI spune ca e bine, si ca practic abia suntem trecuti de jumatatea spermatogenezei si ca peste o luna, cand vom termina tratamentul, o sa putem vedea adevaratele imbunatatiri. zice ca mobilitatea si nr
celor functionali 700 000/ml, ne dau sperante pentru o IA. dar mai asteptam o luna.
oricum tratamentul cui Gonal F zilnic ne-a stors buzunarele
as vrea sa cred ca nu l-am facut degeaba.
practic FSH ul sotului meu, 1, ii inhibase total producerea de
.e ca si cum noi n-am avea ovulatie.
fetele, care va pricepeti, spuneti-mi ce parere aveti de rezultatele spermogramei.multam, 
andrabirni spune:
Pisix, sa fie
anul asta.

Nusy, iti tinem pumnii si te asteptam numai cu vesti bune.

copilutzu spune:
Seara buna , dragutele mele!!!
Iata-ma ... am aparut in peisaj...
Ma bucur sa va gasesc foooarte active !
Mikisor te pup pe obrajior!!
Ma bucur ca ti-ai revenit repede!!
Nusyc cu bebic , un pupic pe burtic din partea mea!!!
Pisoiul meu drag (pisix) super activ si super optimist .
Iti doresc ca drumul tau sa fie usor si lin, si sa reusesti!!!
AndrutzaBirni surioara mea ,
Ce mai faci???
Stiu ca nu este frumoasa urarea dar ... le urez Bine ati venit fetelor noi!!!
Pup si imbratisez toate fetele!!
Scuze ca am intrat doar sa impart pupicei in stanga si dreapta dar noutati nu am....
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
claudia79 spune:
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/content/abstract/17/3/659
buna fetele am gasit un articol referitor la L-arginina, cica pt femei nu e bun pt fiv 
dear_bambie spune:
Buna dimineata!!!
Pisix, ce vesti minunate!Mult succes sambata!!!
Miki-miki
Copilutzu
Nusy

April
si restul fetelor cu drag!
Noi asteptam intalnirea de joi, cu Dracea! Am niste emotii...
Va doresc o saptamana minunata!!!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Brigit spune:
Neatza, am revenit cu bateriile incarcate![]()
Mikishorule, ai noroc ca nu stai in Bucuresti, iti spun eu ca e mai bine mai departe de lumea dezlantuita.E si-o melodie a celor de la Vama Veche (Alt oras), care se potriveste fain in context:
De-as putea s-opresc orasu-n loc, si-apoi c-o guma sa sterg fiecare bloc;
Din bucati de plaja sa cladesc un alt oras in care oamenii zambesc;
Vreau sa traiesc pe o strada desenata de-un copil,
Sa fiu si eu un desen sub pasii mici ai fetei gri;
Orasul ne-nvata sa nu mai zambim
Orasul ne-nvata mereu sa fugim;
Azi ploua bacovian, e o vreme de te baga in depresie imediat.
Csana, pe mine ma intereseaza f tare subiectul FSH. Am pus si pe prima pagina un studiu care a aparut in revista urologia, din pacate nu mai merge, au probleme cu pagina lor, era pe www.revista-urologia.ro si vad ca tot domeniul e in aer , nu doar pagina cu pricina;sper sa il repare. Eu l-am salvat si daca vrei ti-l trimit pe mail daca nu ai reusit sa il citesti.Oricum dupa 3 luni in 48% din cazuri se inregistrasera progrese f mari , unii au obtinut sarcina si natural.
Schimband insa tonul optimist, si fara intentia de a te descuraja in vreun fel, informatiile mele cu privire la IA sunt ca trebuie sa existe 5 mil de gigei rapid progresivi (mobilitate A+B). Poate fetele stiu mai bine, eu de la IA mi-am luat gandul...
dear_bambie-tinem pumnii pentru prima intalnire cu Dracea. Te vezi cu ea la Gynera sau la Giuli?
Io-s inca in mare dilema apropo de clinica la care sa facem prima incercare. Inca sunt in faza de cules feedback.
Pup fetele, o saptamana excelenta va doresc!
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
dear_bambie spune:
April
, ne vedem la Gynera si tot acolo vom face si fiv-ul! Am un feeling, ca dr si clinica ne vor purta noroc... acum sper sa fi facut alegerea corecta!![]()
Va tin la curent!
cu drag toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
pisix spune:
Miki – fiecare activitate de we are farmecul ei …
Si eu sunt increzatoare data asta ca am ales cum trebuie dar … pana nu vezi, nu stii cum e
Csana – asa cum spunea si april, in studiul respectiv spunea ca resultatele se vad dupa 3 luni, atat dureaza spermatogeneza. Insa eu nu stiam ca tratamentul cu Gonal se face zilnic, auzisem de 2 sau 3 ori pe saptamana...
Andrabirni – hmm, tu tot timpul esti aici sa-mi tii pumnii. Iti multumesc 
Copilutzu – nu prea esti in apele tale ... nici n-ai raspuns daca vrei sa faci la Giuly sau la Gynera...
Claudia79-
multumim din suflet pt link, m-am speriat putin pt ca eu eram hotarata sa iau L-arginina. Fetelor nu ar trebui sa luam medicamente decat cand stim sigur ca functioneaza...
Dear_bambie – te inteleg perfect, dar te asigur ca in afara de o asteptare enervanta sa intri restul va fi minunat ... dr Dracea e super-misto. Nu uita sa-ti faci listuta cu intrebari ca vei fi emotionata si vei putea uita ce sa o intrebi.Bafta si asteptam vesti!
April – eu sunt la munte, dar ploaia parca spala vesel strazile.Si norii pufosi ascund jucaus varfurile muntilor. Totul imi pare asa cald si relaxant ... si mi-am dat seama ca totul tine de stare de spirit. Eu sunt happy si optimista asa ca pt mine ploaia e superba. Stau intr-o pijama pufoasa, ascult muzica in surdina si ...caut aranjamente de flori pt botez
O saptamana minunata tuturor fetelor !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles