Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 10
dalailana spune:
Asa e, stiu de subiectul cauzele opririi in evolutie a embrionului...... dar la subiectul asta sunt prietenele noastre!
Deci fara tuseu vaginal, fara alimente nepreparate insuficient termic ( oua crude, lactate nepasteurizate), fara alimente care contin excesiv vitamina A ( morcov, ficatei) etc. Cu pilule pentru sustinere, cu no spa cand sunt contractii si neaparat cu un ginecolog foarte bun in tara mai ales pentru fetele care fac fiv in strainatate: Tutunaru, Cocei, Marinescu etc.!
hudak_ali spune:
april 16
am fost ieri l-a szeged,haotarati sa facem un iad...am facut o ecografie cu ultrasunete pentru a vedea dr.marimea folicului in perioada de ovulatie...a iesit ok,folicul mare...tot bine...dar ceea ce m-a bucurat cel si cel mai mult a fost faptul ca sotul meu s-a razgandit in privinta iad-ului si a hotarat sa-si faca biopsie testiculara...doamne ajuta,poate o sa avem copilul nostru biologic,imi pare bine ca vrea sa mai lupte...va pup fetelor,multa bafta in continuare...
sa dea d-zeu ca noi toate sa reusim...pentru ca nimeni nu ar trebui sa treaca prin ceea ce trecem noi...
hudak_ali spune:
vreau sa va spun si voua ceea ce m-a frapat foarte tare la szeged...in ungaria poti face pana la 5 fiv-uri gratis...la noi...trebuie sa iti faci credit la banca...si nu e drept,mai ales ca in cabinetele care se ocupa de ferilizare e plin tot timpul...este un semnal de alarma pentru toti,mai putin pentru cei din ministerul sanatatii...care nu cred ca infertilitatea este o boala...inafara de semnarea petitiilor online,oare ce am mai putea face?
Brigit spune:
Fetelor 
cate informatii interesante ati gasit. Link-ul pus de Dalailana e super interesant, ma gandesc sa ii facem si lui loc pe prima pagina.
Nusyc
- pe prima pagina sau nu-reusita ta e una care noua ne da tone de sprante, mai ales ca am citit cat de perseverenta ai fost.
Mikishor, m-am executat si am modificat pe prima pagina legat de L-arginina. Vad ca pui in aplicare planul cu masina de paine - e bine ca te poti abtine, sincer va marturisesc ca eu nu mananc deloc paine de vreo 2 ani, si mi-e bine asa.
Hudak Ali, ma bucur tare mult ca ati decis sa luptati pentru sansa de a avea copilasul vostru.Chiar daca asta implica o biopsie.
Simt ca tre sa ma explic apropo de ideea de Donator, ca nu vreau sa intelegeti ca sunt gica-contra. Dimpotriva, cred ca e super OK faptul ca exista totusi o solutie pentru cazurile in care nu se gaseste absolut nimic, nici in urma punctiei/biopsiei. Si mai cred ca donatorii chiar sunt niste persoane super altruiste, sunt cupluri care altfel nu ar fi avut nici o sansa de a avea un copil. Cu conditia esentiala (din punctul meu de vedere) ca alegerea donatorului sa se faca pe baza unor informatii cat mai corecte si concrete , iar ei sa fie testati riguros. Al meu sot e mai deschis decat mine la ideea asta, eu inca nu vreau sa ma gandesc inca la asta pentru ca eu cred ca trebuie sa ne incercam intai sansa de a avea un copil al nostru. Daca nu se va putea si nu se va putea atunci poate ca ma voi gandi mult mai serios.
Legat de costurile pe care le implica procedurile iti dau dreptate si nu sunt singura care gandeste asa. Pe topicul Campanie de sensibilizare a responsabilitatilor sunt fetele care au initiat petitia. Recunosc ca nici eu pana acum in afara de a semna si de a comenta articolele de presa nu am facut mare lucru. Retinerile mele vin din cauza faptului ca nu dispun de foarte mult timp, insa cred ca e cazul sa le dau la o parte si sa pun umarul atat cat pot.
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui april16 Mikishor, m-am executat si am modificat pe prima pagina legat de L-arginina. Vad ca pui in aplicare planul cu masina de paine - e bine ca te poti abtine, sincer va marturisesc ca eu nu mananc deloc paine de vreo 2 ani, si mi-e bine asa. |
April
nici eu nu mananc paine multa, au fost luni de zile cand nu am mancat deloc, dar dc nu mananci paine mananci carne/mezeluri/branzeturi... mai multe si de aici => un colesterol mai mare(cum stai cu el?). Mananc max 3 feliute prajite/zi. Stii de ce ingrasa painea? Contine gluten , ac face sa creasca insulina care la randul ei duce la ingrasare. Oscilatiile de insulina din organism duc la ingrasare. In Buc exista o firma cu produse aglutenice (faina fara gluten, biscuiti fara gluten, paste.....) . Din pacate la mine in oras nu se gasesc pt ca stau la "Cotzofenii din dos"In listuta ar tb comentariile la L-arginina sa fie scrise fara culoarea rosu si lasat scris doar in ce se gaseste

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
fireyes spune:
April, legat de Simona Fica, ea e endocrinolog supraspecializat pe pr sexuale, deci si pt barbati si pt femei. pe sot nu l-am dus la ea. Am fost insa amandoi, separat, pt pr noastre la Corina Neamtu. Si ea e super ok, este si mai agreabila ca persoana, insa nu e la fel de informata.
Iti pot spune cazul nostru: sotul OATS severa, cu aprox.1,6 mil, din care 5% forme normale, adica ne raman vreo 80.000 bunuti, doar ca sunt extrem de lenesi, deci natural sanse 0,00...1%
Lui i-a iesit FSH la limita si LH muuuuuuult peste val normale (o ciudatenie LH, nu am gasit vreo explicatie). in rest nimic, nici varicocel, nici testosteron anormal. concluzia a fost ca probabil asa s-a nascut (asa a zis si urologul).
Eu insa aveam un TSH peste 2, deci in valori normale, dar cei din austria au zis ca trebuie sa fie sub 2 pt a avea sanse la fiv (sunt clinici din austria care nici nu incep fiv pana nu reglezi TSH<2).
Singura din Bucuresti care stia de TSH<2 a fost Simona Fica. Corina Neamtu a zis ca nu a auzit in viata ei asa ceva, dar ma rog, sa facem cum au zis austriecii... asta e singura retinere legata de ea.
Of, mai Miki, cum se putea sa nu stii tu de ficatei??? este si pe pagina de DC, la alimente permise/ interzise in sarcina. eu dupa primul fiv, dupa et, am mancat ca si cum eram gravi... bine, asta tot nu a ajutat. cred insa ca la tine nu a fost o problema, totusi, tu ai papat cantitati mici, ei se refera la excese in principal. herpes ti-a aparut si pt ca imunitatea scade f mult in sarcina si oricum ficateii nu sunt un fel de papa rezistent la trecerea timpului.
still counting: 1,2,...
Brigit spune:
Mikishorule, am incercat eu sa fac ce mi-ai zis cu listuta, sunt cam terminata de frica sa nu stric ceva pe acolo ca nu sunt f meseriasa.
Cu colesterolul total stau relativ bine, e 190 , limita maxima fiind 200, cu colesterolul HDL stau f prost, am sub 40 iar limita minima e 65. Deci pe asta trebuie sa il reglez cat se poate de repede, si am inteles ca pe langa nutritie un rol important il joaca miscarea si cica...stresul. Eu ma tin tare ca cica nu-s stresata, insa...
Fireyes, multumesc mult de tot de informatii. M-ai pus pe ganduri cu TSH-ul, am 2.05 la analizele facute in sept, de atunci nu l-am repetat ca mi s-a parut OK , limita maxima fiind 5.
Insa in "planul" pe care mi l-am facut as vrea ca in februarie sa imi fac analizele de Z3, 14, 21 si o sa refac si TSH-ul.
Intrebare pt Miki. Eu am luat Donavital 3 luni-sept, oct, noiembrie, in decembrie l-am intrerupt. Eu ma gandesc ca dupa 2 luni de pauza ar trebui ca hormonalele sa nu fie afectate in nici un fel. Eu am simtit ca Donavitalul imi face f bine, chiar nu l-as fi intrerupt, insa trebuie sa ma apuc sa "construiesc" incet-incet dosarelul in vederea FIV... Si-acu intrebarea: ajung oare astea doua luni de pauza? Intre timp n-am mai luat nimic, doar Magneziu (ca sunt cam la limita cu el)si acid folic
_
(aproape )Azoogirl
investigatii incepute in sept 2008
0->300.000, 90% f.atipice
hormonale OK(FSH 3.8, Testosteron 9.0)
dec 2008 analize genetice OK ian 2009 control urologic OK
2009-cautam clinica,incercam, trebuie sa reusim!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
pisix spune:
Fetele, intru in maaare vietza dar trebuie sa explodez undeva de entuziasm:
am fost la eco la d-na Corina Neamtu (mi s-a parut misto rau femeia) si mi-a zis ca ce am eu sunt chisturi fff mici, care se incadreaza in sfera normalului spre limita maxima.
Deci am verde la FIV, acum numai sa ma cheme d-ul Platou.
Oricum, cred ca a contat si faptul ca am facu sport zilnic in ultimele doua sapt, am bagat iar Vitex
Oricum, mi-am luat si Carpicon (mi-a zis si dr. Neamtu azi ca f bun) si Evening PrimeRose asa ca pana ajung in Belgia voi fi la fix.
In alta ordine de idei si Corina Neamtu a zis ca injectii cu gonal la barbati n-au ce sa strice, deci ... sunt pe directieeee
V-am pupat si va doresc un super-week-end !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
miki-miki spune:
Pisicutz
ma bucur tare mult ca te urci pe
. Mai, dar peste ce ecografisti dai tu acolo in Buc ? La ultima stimulare ti-au zis ca ai un cos de oo acum ca esti plina de chisturi
. Chisturi functionale avem toate dar pt fiv nu tb sa ai chisturi peste 3 cm si mai ales sa nu fie endometriozice. Eu am un chist endometriozic care in 2006 avea 3,5 cm si l-am scazut de-a lungul timpului cu zmeur si vitex. Inainte de stimulare il aveam de 2 cm iar la eco de la chiuretaj avea 1 cm. (utrogestanul luat 2 luni de sarcina l-a scazut ) .
Sa repeti infectioasele sa nu cumva sa ai un brontozarel (urocultura, cultura secretie si cele din col:chlamidia, ureaplasma si mycoplasma) . Sa iei vitex, pana la CM-ul cu stimularea pt ca reface ovarele si o sa ai oute bune.
Hai ca la anul o tii in brate pe Anna![]()
April
poti repeta anal, a trecut efectul Donavitalului. Cat despre listuta te descurci bine ![]()
Fireyes
am citit si eu listute cu ce e ai voie si nu ai voie dar pe nici una nu scria de ficatei. Eu din contra am zis ca sunt buni pt ca stiu ca sunt rec in anemie. Data viitoare plec cu temele facute la drum![]()
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
claudia79 spune:
Buna, fetelor,
nu am mai scris aici pt ca desi am facut fiv cu icsi pb principala eram eu. Acum asunt in puza de cateva luni, incerc natural dar ma preocupa faptul ca mi s-a zis ca al meu are terato. Nu stiu prea multe despre spermograme inafara sa compa ce vad cu limitele normale. Banuiesc ca aveti mai multa experienta de aceea m-am gandit daca puteti sa imi dati niste sfaturi prietenesti. i-a iesit la fiv la analiza mofologica 2 normal,) cred ca procentual)nomal scrie in paranteza>=5. mai are amorphous head 89 si acrosome defect 9. am facut icsi dupa cum ziceam si s-au fertilizat doar 3 din 6 oo.am transferat doar 2. exista un tratament naturist, vitamine sau sa taie ceva din obiceiurile alimentare care includ cafea, berica?nu fumeaza deloc si nu bea decat o bere la 0.33 la 2 zile. merci mult.