Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 9
pisix spune:
miki - L-arginina de la plafar e pulbere ? sotul meu nu agreeaza pulberele, prefera pastile
Si eu tot gemeni imi doresc Miki draga ...mai ales la cat de greu reusim noi, e firesc
Buna dimineata, fete dragi !
dalailana spune:
Buna dimineata!
Articolul e mai mult despre vascularizarea endometrului si mentinerea sarcinii cu ajutorul argininei, daca mareste cantitatea de sperma cu atat mai bine! Inseamna ca d-aia are sotul multi mililitrii de sperma!!!! ca ii dau batoane de susan non stop!
lasand gluma la o parte arginina din susan nu stiu in ce cantitati este si cat susan trebuie sa mananci ca sa ajungi la cantitatea dintr-o pastila. Totusi stiati ca se poate schimba voit ph-ul corpului doar prin dieta sau ca se poate scapa de endometrioza tot prin nutritie atenta...... cu siguranta se pot influenta sansele la bb nu doar prin pilule ci si printr-o nutritie foarte atenta care sa cuprinda magneziu, arginina, complex de b-uri etc.
April, daca sotul nu mai vrea pilule acorda-ti ragaz si compune variante de meniu care sa contina cantitati foarte mari de zinc si seleniu. De ex: seleniu se gaseste in nuci, porc, miel: ciorba de miel, baclava cu nuca etc. Pentru o informare foarte detaliata asupra alimentelor va recomand www.nutritiondata.com unde la tools se poate cauta alimentul care sa contina cele mai mari cantitati de seleniu si zinc de exemplu sau, se poate cauta valoarea nutritionala completa a unui aliment. Cand eram insarcinata imi calculasem un meniu foarte strict cu mult acid folic, magneziu, iod,vitamine, minerale si proteine.
Sunt curioasa ce alimente contin carnitina.........
miki-miki spune:
Pisule
e pastile www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/l-arginina,-500mg-90-capsule- aminoacid-esential-activant---812" target="_blank"> aici , www.prohepato.ro/comprimate/l_arginine_1000--p10006092" target="_blank"> aici, aici (astea merg si la femei deoarece sunt simple), pt barbati : www.webfarm.ro/products-page?product_id=90" target="_blank"> aici si www.enatural.ro/l-arginina-tribulus-terrestris.html" target="_blank"> aici
Nusyc
iti trimit painica, dar sa vedem ce imi iese ca aseara am citit ca tb sa-i gasesc reteta potrivita.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
miki-miki spune:
Dalailana unde ai stat tu pitulata pana acum? Uite cate info ne poti da
. Stiam ca endometrioza se poate corecta prin alimentatie si multe alte boli. O alimentatie sanatoasa ii face bine lui bb, greseala mea a fost ca am mancat cam multe E-ri , m-am ferit de ex de branza de la tarani sa nu fac listerioza si am mancat branza topita care aia e plina de E-ri. Apoi am desc branza din lapte pasteurizat
.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisix spune:
dalailana - hm, ce dragut ...cand o sa fiu gravida si eu voi face asa
miki - am citit ca ajuta si la slabire deci il caut imediat ![]()

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
miki-miki spune:
Fetelor
dc aveti fibrom sa nu luati l-arginina sau produse vascularizante cum mai e si BU pt ca ac il fac sa creasca. L-arginina e f buna pt implantare la femei, dc la Doppler nu se vede uterul bine vascularizat puteti lua L-arginina , eu am luat o jum de capsula la 8 ore si s-a prins bb. Dupa test nu am mai luat deloc dar data viitoare vreau sa consum alim bogate in l-arginina (painica de ovaz cu susan de ex)
dalailana spune:
Miki branza topita contine fosfati extrem de daunatori mai ales copiilor! E un balast alimentar ca si margarina si parizerul!
Cea mai potrivita ar fi fost branza telemea, de vaci feta pasteurizata ambalata. macar pentru sustinerea sarcinii ai luat ceva?
Foarte important pentru toate fetele de la acest subiect: suntem toba de carte pe tema infertilitatii stim valori normale ale spermogramei, stim structura aparatului genital masculin si a testicolului, stim aparatul genital feminin si mecanismul reproducerii, stim tratamente stim TOT pe tema asta DAR cand suntem luate prin surprindere si ramanem gravide nu prea mai stim atat de multe, nu? Si tocmai atunci ar trebui sa fim foarte informate ca sa pastram o sarcina atat de dorita!!!!!!!!!!!!, nu??????????????
In sarcina nu se mananca E-uri, pe cat posibil se mananca natural cu produse achizitionate de la magazinele BIO, sarcina noastra este una foarte pretioasa asa ca nu se cara mobila pe scari, nu se beau nici macar ceaiuri inainte de a se consulta lista de ceaiuri permise in sarcina......... etc.
Miki trage si tu un semnal de alarma pe tema asta te rog,pe tine te asculta fetele, esti patita ca si mine asa ca sti la ce ma refer!
pisix spune:
fetelor, promit ca atunci cand raman gravida (Doaaamne ajuta !) n-o sa bag nimic in gurita fara sa va intreb pe voi ![]()
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
dalailana spune:
Foarte bine, sa nu mai mananci nimic atunci!![]()
Si neaparat sa iei tratament de sustinere a sarcinii: utrogestan ( progesteron natural ( usureaza putin munca corpului galben), magneziu ( ajuta uterul sa se destinda), acid folic ( prefine defectele de tub neural la embrion). Dupa caz se mai recomanda si altele.
Sincer, daca raman gravida vorba lui amazulici: "Imi e si frica sa respir!" asa ca nici macar la servici nu mai vin, ma scol tarziu si fac plimbari in parc, mananc numai bio si merg in fiecare saptamana la ecografie!
miki-miki spune:
Dalailana eu am incercat sa trag un semnal de alarma la sub "cauzele opririi din evolutie a embrionului" dar nu m-au luat fetele in seama. Mi-au spus ca nu cred ca din cauza alimentatiei s-a oprit bb din evolutie. Eu in sapt 8 am mancat ficatei care au o cant f mare de vitamina A
, am citit ca da malformatii si ca e toxica pt bb. Eram singura acasa si mi-am cumparat ficatei de pasare (asta ca sa evit mezelurile cu E-ri) si fiind singura am tras de ei 4 zile(3/zi). Ultimii mi-au picat si greu la stomac. Mi-a aparut herpes la gura, clar ca s-a intamplat ceva cu sistemul imunitar atunci. Tot in sapt 8 mi s-a facut tuseu vaginal
. Cand am fost in sapt 9 la eco mi s-a spus ca bb s-a oprit din evolutie la 8 sapt. Stiam multe despre infertilitate dar la cap sarcina eram tufa, m-a luat pe nepregatite
. Eu mai citesc fetele de la gravidute prin fiv pt ca numai asa afli ce e ala DT, TT ... ce ai voie ce nu ai voie sa faci. Dc ti se intareste burtica tb sa-ti faci masaj.... dc esti constipata ce poti sa iei.... sunt f multe informatii .