Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

va las cafeluta calda, poate va treziti

Monule iesim noi singure de la scutece, nu cred ca apuca sa ne dea subiectul afara , asta pentru ca sintem tare mindre ca avem copii mari

Cornelia sanatate multa lui Stefan

Teddy sanatate multa Alyssei

Gata, dispar, va doresc o zi minunata

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Olga, la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa treci cu bine peste perioada asta grea.

Elisor, pai aici e buba. Consecventa ma omoara si pe mine, dar am remarcat ca e singura care da roade. Cel putin Filip miroase de la o posta daca nu sunt constanta cu ceva si profita la maxim. Am de mult in plan un set de reguli de aur de la care sa nu se abata nimeni din casa indiferent de situatie. Problema este ca ma gandeasc ca n-ar trebui sa fie mai mult de maxim 5 ca sa fie treaba cat mai simpla si regulile sa fie si respectate iar eu as avea mai multe. O sa-mi fac o lista si o sa aleg numai si numai ce e mai important si ce ma doare mai tare.

Cornelia, felicitari pentru putzi! Si ma gandeam, stii ca la tine se potriveste ce mi-a zis mie medicul meu cand am nascut-o pe Georgia "La al treilea sa vii mai repede!"

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Elisor: multumim de intrebare.Suntem bine, cu urechile nu mai avem probleme de atunci, de cand in noaptea aceea i-a spart puroiul.Nu am timop ce e tata aici si stii cum este.Nu e ca atunci cand e mama, trebuie sa gatesc, sa plimb domnul etc.Am noroc ca il duce si il aduce pe Alex de la gradinita.Asa ca sunt prinsa intre hainute(sponsorizes 3 concursuri) , intre hartiile lui barbate-miu(firma principala), Alex si tata. Suntem bine, revin dupa ce pleaca el pe 24.Va citesc in schimb la cafea.

Cornelia, felicitari pt baietel!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela nu stiu cum reusesti dar faci asa o cafea buna , chiar si dupamasa o savurez cu placere, mai ales ca-mi place s-o beau rece.

Monu si eu m-am gandit nu demult la treaba asta cu plecatul de la scutece. Eu sigur voi fi nostalgica dupa perioada asta, ma tem sa nu ne imputinam si mai mult daca intram in alta categorie. Imi doresc sa creasca Bianca sa ma pot intelege din ce in ce mai bine cu ea, dar...nu asa repede, cand ma gandesc ca acusica face 4 ani, wau, cand naiba zboara timpul asta?!

OlgaT te mai intreb o data: ai primit felicitarea de sarbatori de la mine? Mi-ar parea rau sa nu fi ajuns.

Nelia il cheama Codrut dar 200% n-ai cum sa-l cunosti ca nu e o persoana cunoscuta. Ma bucur ca ti-a placut!

MamaJipa asa e, uitasem ca-l ai pe tata. Tot e ceva ca te scapa de dusul si adusul lui Alex. Bine ca sunteti sanatosi!

Andreea imi place cat de calculata si organizata esti, eu pot sa fiu asa dar numai strict pentru mine, cand ii implic si pe altii, in special pe cei din casa, ma pierd pe drum din cazua lor, of course. Succe sa-ti iasa planul!

Cum se mai simt bolnaviorii? Aly si Stefan?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca, Andra, Clara, Daniela (in ordine alfabetica ) va multumesc pentru vizionarea pozelor si pentru comentarii, m-am distrat citindu-le, mi-ati insesinat ziua !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stefan e binisor. A trecut cu bine noaptea, doar cu febra care a trecut dupa paracetamol, dare e cam blegut in continuare. Spre rusinea mea nu am ajuns si nu am cum s aajung nici azi cu el la doctor.

Androix, si mie mi-a zis dr-ul: Pe al treilea il nasti in masina

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Cornelia, eu ma gandesc ca daca l-oi face si pe-al treilea nu mai are ce sa mi se intample nou: La Filip mi s-a rupt apa, la Georgia nu s-a rupt dar aveam contractii eficiente, la al treilea ce se mai poate intampla? Sau mai bine dorm in masina la poarta spitalului SI ma mai gandesc ca poate a stiut el ce-mi spune, acum ca vad ca si tie ti-a zis medicul tau ceva de al treilea... Iar o iau razna, abia ma "linistisem" cum zicea Nelia

Elisor, nu sunt calculata decat in intentii si eu ma pierd pe drum. Ma gandesc la planul asta de ceva timp si uite ca inca nu l-am pus in aplicare, peste doi-trei ani cand o sa reusesc va zic si voua

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La multi ani OlgaT!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti

Cuscra multumesc de cafea, tare bine mi-a prins dimineata

Inca nu suntem bubosi dar" nu zic hop pina nu trec pragul"
Ma duc sa ma delectez cu pozele lui Elisor si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vai ce mi-ati facut...am visat azi noapte ca aveam varicela si eu si maica-mea...eram pliiiina de bube si ma manca pielea sa mor si nu intelegeam cum naiba am putut io sa fac varicela si in copilarie, si la 20 de ani, si la 30!

Multa sanatate la toti copilasii!

Mersi de urari, Alyssa se simte mai bine si azi am dus-o la gradinita, eu am in continuare dureri dar cu metoda mea de tratament (indiferentza crasa) ma descurc si mergem inainte.

Merg sa culc iepurasha, daca nu pic si eu la datorie langa ea, revin.

Mergi la inceput

Deci nu-mi spune ca tu ai facut varicele de doua ori!

Creatiile mele

Mergi la inceput