Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Olga, la multi ani!!!

Cornelia, felicitari pentru baietzel!

Noi cam varza, Alyssa e racita si n-am dus-o la gradi zilele astea, pe mine ma dor tare rau oasele ca ploua incontinuu de 3 zile si abia ma mai tarasc, ba azi am condus vreo 3 ore intr-un trafic infernal si ploaie torentiala ca o prietena a ramas in drum si avea nevoie de ajutor, maine refacem schema ca sa-si ia masina de la reparat. Uneori urasc tzara asta unde fara masina esti ca fara picioare.
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

M-am amagit degeaba c-ati scris mult

Andreea pai nu e corect, la tine sunt micuti amandoi si poti sa-i duci (inca) de nas, dar eu nu stiu cum sa-i tin mai despartiti pe impielitatii astia, culmea e ca Bianca se tine ca lepra de frac-su care mai vrea sa-si vada si el de-ale lui. Daca ar fi asa simplu cu imbracatul ti-as zice sarumana de pont, dar crede-ma c-am incercat nspe variante, ea doar atata stie sa ne faca capu mare cu miorlaielile ei care devin agasante si mai degraba cedam decat sa ducem lupta la bun sfarsit...
Daca ratati acum varicela aveti sanse primavara urmatoare. Nici eu n-as zice nu la o varicela, daca tot e s-o faca mai bine cat e copila. dar la noi nu sunt sanse. Spor la invatat! Mult a fost putin mai e.

Monule rabdare si tutun cu publicitatea, eu mi-am vandut caruciorul tot aici si l-a trimis la mama naibii in brosteni.

OlgaT ma gandesc ca nu a mai ajuns felicitarea, asa-i?

Robotzica imi place ca ai devenit mai activa

Simona sunteti varicosi au ba?

Cristina si pe mine ma cam revolta stilul asta romanesc de a baga in copii poezii cu toptanul dar am citit ca acest proces urat de multi inclusiv de parinti le stimuleaza memoria.
Mi-a spus si mie Oana din Cta de Redoute si sunt convinsa ca merita sa iei de la ei dar ramane problema transportului. La tine e simplu cu varul.

Daniela daca mai aveam si grija coditelor imi trageam niste palme sa ma binedispun inainte, eu o tesal nitel si-i pun repede o agrafa si gata freza, simplu

Lucas simpatic bancul cu evreii, mi-a placut mult si replica lui Toni Grecu (tare mult imi place de el). Si Bianca are parul suvite blonde si am patit-o si eu ca ma intreaba lumea dac-am vopsit-o

Marilena hai bsa te sustinem si noi, spune-ne si noua

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Teddy sanatate la amandoua, ia-o din start cu tratament, chiar si babesc si poate aveti sanse sa scapati usor.

Bianca are o tentativa de raceala, se plange c-are nasucul infundat dimineata, in timpul zilei mucisori plus o tuse nu foarte prolifica dar totusi exista, sper sa nu se complice simptomele si sa scapam cu atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc!

Gabi, sigur e baietel, ca s-a distrat doctorul: prima imagine care a aparut pe monitor i-a confirmat asta si tot radea si spunea ce bine se vede. Exact ca la Stefan.

Elisor, nu avem nici nume de baiat, ca numai nume de fetite visez. Doru s-a bucurat. Ii era frica sa nu ii manance urechile inca o fata . Asa, lasa ca mi le mananca mie .

Tedi, multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Cornelia ha, credeam ca numai baietii dau batai de cap, dar inclin sa-i dau dreptate lui Doru

Clara ce mai faceti? Nu mai spui nimic si in plus nici in poze nu va pot vedea, imi cere parola, n-am gasit pe contul comun nimic, m-am jucat eu cu cateva inercari evident nereusite. Trimite-mi parola pe pm, plssss!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

of! Stefan e bolnav. Sambata spre duminica a facut febra mare, apoi duminica toata ziua a fost blegut. Nu l-am dus la gradi nici ieri, nici azi, dar pentru ca parea bine, ziceam ca il duc maine. Dar acum a vomitat, e galben-galben, spune ca il doare burtica, il doare gatul si ii curge nasul . Toate astea in mai putin de o ora. Ma gandesc sa nu fie o viroza urata.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Cornelia si eu inclin sa cred ca e o viroza, enteroviroza, dar dupa simptome poate fi si apendicita, care se manifesta in cazul acut cu febra si durere acuta in tot abdomenul. Eu zic sa-l vada cineva cat mai curand. Sanatate multa micutului blondin!

Daca aveti timp si chef sa aruncati o privire la www.dropshots.com/elisibia3#date/2008-12-31/21:08:51" target="_blank"> Revelion 2009
E acolo si-un cantecel care mie imi place tare mult si mai ales de cei care ne-au cantat si incantat, toata familia sunt muzicieni. Nelia, in special pentru tine e ca stiu ca-ti place muzica folk sau ma insel?

Fetelor din Ro va uitati la campionatul european de patinaj? Superb!!!

MamaJipa ce-i cu voi? Il mai dor pe Alex urechitele? mai aveti probleme cu sanatatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, cum il cheama pe tipul care cinta? Mersi, da, imi place foarte mult muzica folk si ce am vazut la voi tare mi-a mai adus aminte de revelioanele noastre din tinerete si nu numai... ce nopti, ce prieteni, ce de-a chitari, ce de muzica, ce distractie dom'le! Fuse, fuse si se duse!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, ma gandeam, voi stiti ca in cateva luni ne dau afara de la scutece?! ca avem copiii de 4 ani. :) ce senzatie sa ai copil asa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va multumesc din suflet de urari. M-ati facut sa simt ca e ziua mea chiar daca sotul nu e langa mine, chiar daca e iarna, chiar daca uneori sunt trista. Multumesc!

Mergi la inceput