Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello fete dragi!

Ma tot zbat sa scriu si eu un mesaj, dimineata citesc repede la birou si deschid fereastra de mesaj si pac! Toata lumea vrea ceva, am nu stiu ce urgent de facut si stau cu fereastra asa pana imi dau seama ca nu mai am timp sa zic nimic:(

Am vrut sa transmit felicitari Neliei pentru Agata si pentru Octav! Bravo!!!!
Sunt cam nauca acum, nu ma mai deschis paginile vechi dar am vazut ca a scris Flore, Newmami. despre copilasi. Newmami eu am avut alergii pana in adolescenta spre tinerete cand am scapat brusc.
Mercedes, felicitari Biei La noi cel mai "frumos" deseneaza pe faianta cu cariocile alea cu oite care se curata de pe orice, e cea mai mare placere a ei. Am ai facut cateva poze acum, e caraghhioasa rau, are f multa imaginatie, mana si-o face ea in timp.
La noi ultima chestie pe care e acum setata esta cantatul in engleza. Au invatat My Bonnie lies over the ocean, tot timpul canta si se straduieste sa spuna cuvintele bine. Voce nu pot sa spun ca are dar ea canta:)))

Elisor, ce ai facut la preselectie? Ma intrebau si pe mine bunicii daca nu vreau sa o duc dar mi-e ca spune lucruri traznite :))))))))))))
Apropos de cifre si numarat, pitica stie sa numere dar face si asocierea, adica nr de cu cifra, aum imi spunea ca mai are trei patratele de desenat.
Gata, trebuie sa ies ca ma capiaza, aprinde/stinge lumina ca la inchidere:))
Ah, sa nu uit de poezie, Elisor o sa o scriu, in filmuletul al domnisoara uitase un vers, avem si varianta buna dar nu o mai pun.

Va pup

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!

Am vazut lume noua...

Cu preselectia a fost un mare fasss. De fapt a fost inscriere si nimic altceva, desi in reclama asa spunea sa venim cu copiii la preselectie. Important e c-a venit "nenea iantu" cum ii spune Bianca, ne-a dat autograf, ne-am pozat cu el si am completat un formular despre copil. Preselectia se va tine la Bucuresti si vom fi chemati. In cazul asta nu cred ca voi merge. Daca preselectia era aici si in cazul reusitei da, atunci veneam la Buc, dar numai pentru preselectie nu m-as deranja.
Sunt unii parinti care considera ca a insufla copilului tupeu e o chestie super misto si wau, ce copil simpatic am! Am avut neplacerea sa revad o fetita, fosta colega cu Bianca la cresa. Pe maica-sa nu o cunosc, dar taica-su e genul "Tolea" in varianta mult mai silfida, dar acelasi flegmatic, plin de el si "vai, cine mi-s eu" si copilul este copia fidela a parintelui la scara mica. L-a agasat pe Iantu care in final i-a spus "esti transpirata, stai si tu linistita" dar se vedea pe el ca e la limita rabdarii. Desi ne-au dat bon de ordine cu numar se imbulzeau parintii de zici ca primeau cate-o bucatica din Iantu. In orice caz mi-a lasat un gust amar, dar mi-a placut de Iantu, un barbat finut, fara aere de vedeta, pe gustul meu. Pentru mine nu e important deloc sa apara la tv, eu am dus-o mai mult pentru distractie, amuzament si s-o vad cum se descurca.
L-am dus si pe Andreas la dentist, mi-a placut ca nu i-a fost teama deloc iar data viitoare va merge singur. Inca de doua ori si rezolvam cu dantura, ramane a mea pentru care imi trebuie bani grei si curaj mult.

Spalatul pe cap nu mai este o problema cam de vreo jumate de an. Am convins-o sa stea linistita si sa lase caputul pe spate, la inceput i-am permis sa aiba prosopelul la indemana sa-si stearga ochisorii daca din greseala ii intra vreo picatura, intre timp s-a convins ca e totul in regula si acum se intinde singura pe spate si-si uda perisorul si la fel ca Sergiu a lui Lili se distreaza de ea cand plangea

Sunt atat de obosita incat visez la o raceala numa sa stau si eu acasa sa ma odihnesc, stiu ca suna aiurea dar sunt epuizata, somnul e de proasta calitate.

Citesc si revin.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna
Nelia - ce facultate frumoasa!!! eu am absolvit Facultatea si Masterul de Bibliologie si Stiinta Informarii. Am colege care lucreaza in Arhive, dar cele mai multe in biblioteci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Ehe, doua zile la rand pe forum – lux de-a dreptul. Dar astept sa-si termine tool-ul migrarea bazei de date. Nu ca n-as avea ce face in timpul asta … dar n-am chef – net asa ca ma dau pe net.

Nelia, sarut’mana de detalii – suna frumos, sa termine cu bine, si sa-si gaseasca locul. MBA $30,000 nu-I rau – se poate si mai mult ! Eu am dat in Canada pe 9 luni un curs Microsoft $17,500 – asa ca unele domenii sunt mai scumpe, altele mai putin scumpe .

Clara, exact de asta imi e si mie frica ca nu o sa-I depisteze de la ce face reactie . Problema e ca el se umfla, foarte tare, e inspaimantator, si nu-l mai putem scoate de pe medicatie. Intrebarea mea e cat o sa-l tina tot asa? Nu mi-am putut inchipui ca sunt chiar atat de pacatoase si greu de depistat de la ce …

Clara, Lili sarut’mana de comenatriile haioase. M-am delectate cu ele la cafeluta de dupa-masa .

Lili, pune baiatul pe avion il astept eu aici. Doamne ce fericit ar fi Patrick sa aiba tovaras de joaca de varsta lui. Ti-l iau in vacant any time.

Elisor, bravo Biencutei – eu zic ca daca va selecteaza sa mergi cu ea, macar de amorul copilului ca e dulce foc. Dupa cum descrii tu pe “Nea Iantu”, daca ti-a placut asa de mult, mai ca-as pune de-o cunostinta – m-as baza pe gusturile tale . O dentist, il am si pe asta pe lista sa sun si sa ma duc cu Patrick. E cam timpul … dar cand sa le fac pe toate…
Pot si eu sa ma bag cu tine la o “raceala” fictive. Dar nu vreau sa fiu beteaga, doar sa dorm muuuuuuult. Dar mai intai sa o ia cineva pe soacra, caci cu ea acasa mai bine overtime la munca.

Danelutza, hai ca aseara am oferit cafea suficienta ptr. dimineata asta iar tu te-ai retras asa de rapid.Nici eu nu stiu cum se descurca saraca femeie cu 8 cand eu n-am curajul nici macar la nr.2 Imi ajunge unul, care ma tine busy si nu ma plictisesc.

Aurasa, am reusit sa vad pozele cu piticii tai, din pacate tare greu merge webshots-ul – sunt tare dulci, si cel putin din poze se pare ca se inteleg tare bine. Asa-I ca-I mai usor cu doi copii de cand ai inceput munca (vorbesc cum te intelegi cu ei, rabdarea) chiar daca esti mult mai obosita.

Laura, hai please mai inveseleste-ne cu mesajele tale pline de umor la cafeluta de dimineata.

Alti merg la nani, eu back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fir-ar, am pierdut mesajul, am zis ca mai scriu un rand si-mi aduc incarcatorul, n-a fost sa fie ca m-am lacomit sa mai scriu un rand si m-a lasat bateria si scrisesem atatea raspunsuri pe care nu ma simt in stare sa le mai reiau, poate maine...punctez doar cateva chestii

Nelia felicitari Agatei, mie imi place perseverenta si ambitia ei de a face mereu mai bine decat utima data, de a progresa. Felicitari lui Octav pentru master, imi dau seama ce mult inseamna cand ti se implineste un vis, iar cand e vorba de studii conteaza si mai mult si LA MULTI ANI sa aiba noroc, realizari, sanatate si fericire alaturi de minunata lui familie, sper ca stie lucrul asta !

Lucas daca ai timp da-mi si mie site-urile cu vacante la juma de pret, eu la o simpla cautare n-am gasit decat preturi cel putin la fel ca-n 2008, singura reducere era de 10-15% la achitarea pana la sfarsitul lui aprilie.

Andreea si pentru mine acelasi mister reprezinta cursele low cost, niciodata n-am gasit ceva convenabil pentru destinatia dorita. Imi spunea o colega de servici ca iti trebuie multa rabdare sa gasesti chilipiruri si sa bati toata ziua netul.

Daniela ce vis frumos reprezinti tu pentru mine cu kilele tale, daca mi-oi mai gasi vreodata ambitia pierduta poate reusesc sa redevin ce-am fost candva. Anul trecut am batut recordul la cure de slabit, mai bine zis la cat de des si multe am inceput si ce repede le-am abandonat si culmea e ca cu cat curele sunt mai multe cu atat kilele te iubesc mai mult si se lasa greu duse. Mie mi-ar trebui niste exercitii dar seara sunt asa de franta ca nu ma mai simt in stare sa topai.

Cornelia noi n-am avut buget tot anul trecut, asa ca in unele privinte am somat, partea de rk nici n-a existat, fara buget n-am avut plan asa ca analiza indicatorilor s-a facut doar pe realizat, simplu nu ?

Imi salvez restul mesajelor si le voi citi la servici ca acum chiar nu mai sunt in stare.
Va pup, pe maine!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

New Mami - am alt tonus, nu ma simt obosita deloc, dimpotriva, inceperea serviciului mi-a reincarcat bateriile. Poate si pentru faptul ca imi place mult ceea ce lucrez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iuhu

Am gasit un site fain, nu stiu cum de l-am ratat pana acumm, ecu cantece pentru copilasi
ma rog, sunt multe site-uri de gen dar la asta imi place cum lalaie tantica aia my bonnie lies over the ocean:))))
www.kididdles.com
Si am descoperit ca Ralwka are pe Iulia la aceeasi gradi cu gargarita mea.
Da, Lucas da-ne si noua te rog site-ul
NewMami, la voi se manifesta altfel alergia, e tare greu pentru Patrick, trebuie sa ii faceti multe investigatii, sper sa ii dati de cap.
Aurasa, ce frumos suna facultatea e care ai facut-o. Ma bucur ca ti-e bine la job, era timpul si pentru tine oricum sa iesi din rutina statului acasa cu copilasii.

Ce vreme urata era dimineata, batea vantul sicuumezeala asta e asa scabos. Noio mai ducem doar azi pe Teodora la gradi si maine o duc la mama si va sta si saptamana viitoare. Eu stiu ca e vacanta de pe febr osaptamana, educatoare ami-a zis sa o tin acasa daca pot de unde am dedus ca e deschisa totusi gradinita. Oricum am zis sa mai facem o mica pauza si a picat bine ca educatoarea care ar fi fost dimineata sapt viitoare va intra in medical si vor fi piticii impartiti pe la alte grupe. Teodorei nu ii pica prost ca ei ii place sa faca turul claselor si sa se joace si cu alte chestii, dimineata se uita la grupa mare si ii place ca aia fac tot felul de materiale haioase si le au expuse.
Ce ti-e si cu omul, cand esti mic vrei sa cresti mai repede si cand esti mare vrei sa fii iar mic:)))
Hai ca imi aduc aminte de toate traznaile: ieri i-a spus luitati ca dna educatoare M nu e niciodata vesela si nici dna MAriana (eustiu ce e cea care serveste la masa dar cred ca a incurcat tati ceva, tipa e zambitoare si vb mereu cu gargarita), doar dna E e vesela si dna Popa si Dna Gina - astea sunt femeile de servici:))
Dar de edu aia are perfecta dreptate, am remarcat si am discutat cu Adi despre asta, nu de fata cu ea ca e cu antenele intinse dar ce simt copiii astia tot.
Gata, am batut campii destul:)) Astept sa sune doamna care vine dsa faca curat aici ce e prima data cand vine la noua locatie si am zis ca ma duc sa o iau din statie. Ma enerveaza ca intarzie si pe urma o sa se vaite ca e mult de treaba, dincolo era spatiu muuuuuult mai mic si nu avea mare lucru de facut. Am zis sa vina mai devreme pana nu ajunge toata armata de colegi si sa stea printre picioarele lor dar vad ca e cucoana:))

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello!

Cloreta, probabil e vacanta de activitati didactice. Eu nu-l tin acasa pe Filip pentru ca a stat toata saptamana trecuta si luni a plans iar cand am plecat. E foarte tare, socra-mea a inventat o minciuna pe care i-o tot turnam copilului. Nu stiu cat e de bine, dar acum daca il mai linisteste un pic asta e. I-a spus ca ea sta toata ziua cu el la gradinita, dar pentru ca nu are voie sa stea acolo se ascunde in dulap SI de fapt toti parintii stau ascunsi in dulapurile de pe hol. A fost foarte hainos Filip cand vorbea intr-o zi cu tati: am facut nu stiu ce la gradi, nu stii? Nu stiu, de unde sa stiu? Pai nu ai stat in dulap? Asa ca acum asta ii spun si eu ca ma bag in dulap, dar tot de mine a intrebat-o pe mamaie cand a venit sa-l ia, cik de ce nu am venit eu. Asa ca nu-mi mai permit pauze de gradi, decat daca e bolnav.

Iar merge forumul greu Azi mai am un examen la 12. Ar trebui sa mai repet un pci dar nu ma pot urni... Offff.

Elisor, deci eu pot sa zic ca incet incet patrund taina curselor low cost. Majoritatea preturilor fantastice pe care le-am auzit erau pentru italia. De exemplu niste prieteni pleaca in aprilie cu 3.5 milioane doua persoane dus intors. Daca ma gandesc ca Madrid e la o distanta dubla de bucuresti fata de roma, ar trebui sa rezulte un pret dublu, deci 7 milioane. E, nu e asa: minim 15. Aici nu inteleg eu. Oricum cei care au cele mai bune preturi sunt my air dar aia chiar nu fac zboruri decat in italia. Aici o fi vreo smecherie... Inca ne mai gandim, nici nu stiu exact cand am licenta si mi-e ca ne agitam si ajungem cand sezonul de reduceri se termina, sau cand nu mai gasim nimic... Om vedea.

Gata, ma duc sa mai repet o data grila aia ca-mi sta pe cap. Si p-orma plec la scoala.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Elisor, fa-ti curaj cu dentistul, cu cat astepti mai mult cu atat iti trebuie mai multi bani. Ti-o spun din propria experienta. Acum cativa ani am avut o perioada de sase luni cand am lucrat numai pentru dentist. Cum luam salariul, ma duceam si il donam la cabinet. Ba cateodata mai trebuia sa pun si in plus .

Anca, tare rau e cu alergia lui Patrick. Daca spui ca se umfla dupa ce ii opresti medicatia, inseamna ca e inca prezent alergenul. Din cate stiu, de la alergenii din aer nu apar reactii atat de dure. Sa nu fie cumva de la un aliment pe care il mananca zilnic, gen paine, lapte (eu ma gandeam la gluten) sau pasta de dinti. Sau, ca sa o dau pe gluma, poate are alergie la soacra ta .
Pe Sergiu ti l-as trimite si maine, dar tare mi-e ca il faci pachet inapoi dupa o zi . Vorbeste de iti face capul calendar, se deplaseaza numai prin fuga si categoric ti-ar rezolva toata ordinea din casa .

Aseara eram rupta de oboseala si dupa ce i-am dat lui Sergiu o strachina de lapte cu taitei m-am gandit sa-l pacalesc si sa-l trimit la culcare fara sa-i mai dau cana ritualica de lapte. Il imbrac in pijamale, il bag in pat, si cand sa plec din camera ma intreaba "Mami, si cum ramane cu laptele meu?"
Tot aseara m-a pus sa-i desenez un elefant. M-am chinuit, cu 'talentul' meu, sa-i fac ceva care aduca oarecum cu realitatea si la sfarsit i-a spus lui taica-su ca i-am desenat o pisica cu trompa. Dupa asta l-am intrebat ce face elefantul cand vrea sa manance frunze dintr-un copac. Raspunsul lui - 'se ridica pe varfuri'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, bafta multa la examen!

Pfuaaai, cat m-am luptat cu Andrei in dimineata asta sa mearga la gradinita. I-am dat crenvusti, a vrut ou. I-am dat o bluza, a vrut alta. Tot cauta scuze, ca il doare "butica si patele", ca face pipi,kk, ca vrea apa, orice. Pina la urma a inceput sa planga ca el vrea sa stea acasa. Il vede pe Raducu deja maricut, se joaca cu jucariile, ba mai nimereste si cate o jucarie de-a lui, si nu-i convine ca el sa plece si eu sa stau cu Raduc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput