Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dupa ce n-am intrat atata vreme, azi vad ca ma mananca degetele. Ce-mi zice Catalin acum pe seara. Eu ma uitam la nu-s ce stire si el incerca sa imi zica ceva. Vazand ca nu-s atenta, se pune in fata mea si zice:"mamii, uita-te la mine cand vorbesc cu tine ca nu vorbesc singur la luna".
Iar Alexandru mi-a zis deunazi,inainte de a pleca la serviciu: "viau ssstai acasssa, mami" . Cu un dulce sasait. M-a topit definitiv.

Consecventa-inconsecventa: aici mai lucrez si eu. De obicei cand le promit ceva, ma tin de promisiune. Nu administrez palmutze (si atunci una singura) decat foarte rar si in caz de extrema urgenta, gen trantit Alexandru sau lovit Catalin cu vreo masinuta. Se pastreaza ora de culcare de cand erau mici: 21-21.30 , mai tarziu pot sa vreau eu ca nu am cu cine discuta. Cum se aporpie ora fiecare e in pat cu jucariile preferate.

Nelia - bun exemplul cu familia de anglofoni. As vrea sa fiu si eu asa

Gata de data asta, ma duc la culcare, ca maine e o noua zi: calcat, aranjat, bibilit , ca sunt singura cu ei pana pe seara.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
V-am lasat destul sa dormiti , hai trezirea, uitati si ...

Astazi din pacate vremea e mohorata, parca ar fi una de noiembrie, nici urma de soare, in schimb cald.

Cum se prezinta bolnaviorii?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata, Elisor asa devreme?

noi la bulgari mergem de ani de zile, nu e noutate, sincer deocamdata costul este mai redus decit la noi.bine si in austria e mai scazut, dar e cam departe deocamdata pentru noi.

aici nu e asa mohorit, o sa iesim la cumparaturi,pe la piata un pic.

aurasa eu trag acum de Matei sa coborim ora de somn. dar se si trezeste tirziu dimineata, pe la 10-10.30.

Mergi la inceput

Ssssttt ca iese soarele...pentru o zi de ianuarie mi se par mult cele 12 grade, cica weekendul viitor va ninge, numa' sa nu mai vina gerul ala crunt ca fug la ecuator

Eu am comanda s-o duc la yaanik, un loc de joaca.

Noi o trezim la ora 7 pentru gradi, iar seara se culca in jur de 22,30 - 23, s-a intamplat sa depaseasca si ora asta. E adevarat ca la gradi doarme la pranz dar totusi mi se pare ca doarme cam putin.
Totul e pana se linisteste in pat, ca atata se frichineste, canta, povesteste de ma adoarme pe mine

Lucas cand Matei va incepe iar gradi sigur nu se va mai scula la ora asta, banuiesc ca nu mai doarme la pranz sculat la 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o cafea , iote ca va servesc si cu o tigara pentru fetele care servesc, asa poate apare lumea la scris.

Elisor felicitari pentru terminatul rufelor de calcat. eu mai am vreo doua perechi de pantaloni, doua fete de masa si gata pina la urmatoare masina de rufe . Noi cafeaua o facem intr-un aparat din asta italian, dar tot pe aragaz, ca nu ne place de nici o culoare gustul cafelei facuta cu aparatul electric, parca e cafeaua prea slaba pentru gusturile noastre , dar de baut imi place sa o beau linga focul aprins si sa mai stau si cu picioarele la caldurica . Plimbare placuta, deci nu va duceti la gratarel ?

Oana sanatate multa lui Alex, ai grija ca bintie virusii prin aer de pe toate continentele. Cica in Italia bintuie virusul australian si foarte lume sta la pat . Cum merge mica ta afacere, sper ca bine

Aurasa si Isabella spune la fel, "mami uita-te la mine", ii explic ca aud cu urechile, iar ea insista cu "ho detto uita-te la mine", iar daca o cert se uita in sus si nu ma baga in seama, iar daca o intreb ce face imi spune "ma uit la luna" (asta a invatat-o de la mine ).

Lucas la noi trezirea e la ora 7,45 iar in week-end la ora 8 pentru ca e obisnuita cu programul de mers la gradinita. Seara culcarea e la ora 21, desi aseara am dus-o in pat la 22 cu gindul ca dorm si eu mai tirziu, dar am gindit gresit ca nu m-a lasat

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Daneluta: da, inca alex stranuta vad si ii curge putin nasul.VAd ca febra nu afacut, deci e bine.
Afacerea merge si nu merge.Slabut totusi.Acum sponsorizez 3 forumuri care au trafic destul de putin dar am zis sa incerc si asta.O sa vedem daca cresc sau nu vanzarile.Pana acum nimic, dar mai asteptam.

Elisor: :Alex se culca pe la 20:30 dar el nu mai doarme la pranz.Aseara am facut exceptie si s-a culcat in jur de ora 23:00 si ne-am trezit la 10:00.Prima data s-a trezit la 8:00, l-am trimis sa faca pipi si i-am zis sa se bage in pat cae 5 dimineata.Noi avem draperii in dormitor ca dehh....soatza sa doarma mai mult la nevoie, si uite asa il pacalim si pe Alex.
Aseara a venit un prieten pe la noi si a stat barbate-miu pana la vreo 1:30 dimineata cu el, eu am vazut un film si am adormit la tv, si la ora 2 soata avea chef de jughineala.Am zis pas , si ma gandeam : vino la o ora decenta la mine nu noaptea cand mie imi icau ochii in gura.Desi am dormit mult parca tot obosita sunt si nu stiu de ce.Poate vremea de cacao.
Acum ma gandeam ca sunt cu voi de 2 ani si vreo 2 luni.In viata mea nu am scris pe nici un forum, si oricum sincera sa fiu nu citesc decat toipcul nostru, altceva nu citesc decat daca postati link-uri aici.Asa ca La multi ani pt mine!!!Eteeeee...ca am chef de sarbatorit acum!!!

Hai ca fug ca am treaba...si vrea cineva sa vina la noi la cafea!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Daniela spor si tie la calcat desi cred ca termini pana postez eu. Nu mai mergem la nici un gratar ca vremea e nasoala, am crezut ca va iesi soarele dar se pare c-a fost un mare fasssss, de fapt ce vreau, ca e exact cum au spus la meteo.
Cu ademenitul fetelor nu cred c-ai vreo sansa, e weekend, sunt acasa sotiorii
Isabella cum se prezinta?

MamaJipa atunci LA MULTI ANI sa fie dar da si tu un pahar de suc, apa sa alunece mai usor cantatul, ca-ti si cant daca vrei Ehe, ce tinerei sunteti daca aveti chef de jaga-jaga in creierii noptii
Bianca doarme la gradi ca in weekend n-am eu bafta asta, si aici iar sunt inconsecventa

Am fost la Yaanik cum spuneam si am dat peste un party, doamne ce vacarm si nebunie a fost, Bianca nu prea era in elementul ei, n-a avut chef sa se joace, in schimb le-a ajutat pe fete sa stranga bilele si alte jucarii dupa plecarea petrecaretilor. Eu am fost superfrustrata ca mi-am luat laptopul stiind ca au net si n-am reusit defel sa stau.

Dan imi pregateste Pilatesul, vad ca la sala oricum nu ajung si altfel ma termina sedentarismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana cred ca sotul tau iti pusese gind rau, vroia sa-i faca pereche lui Alex, iar tu somnoroasa ai ratat momentul .

Elisor n-am terminat de calcat, ca eu nu fac treaba duminica, am sa le termin miine. Am eu o pasarica, de fapt sintem nascute si eu si Isabella duminica, asa ca sarbatorim, iar astazi a mai fost si sarbatoare mare in calendar, asa ca ma odihneam chiar daca era luni . Sa stii ca nici Isabella nu doarme simbata si duminica, astazi eram asa obosita de-mi venea sa-i dau vreo citeva sa o adorm la propriu. M-am plins lui Tito ca nu m-a lasat sa dorm, la care ea a inceput sa tipe ca a vrut sa doarma, dar nu a lasat-o mami . Mama, daca o auzea vreun psiholog ma bagau la racoare, ca nu las copilul sa doarma .

Laura ca un semn sa stim ca esti bine

Gusta bafta la slabit, eu am inceput sa maninc mai putin si bag in mine cite un kg de fructe pe zi, ma rog fac salata de fructe pe la ora 4 si o maninca toata odata , s-a speriat sotul, dar eu am probleme si cu scaunul, asa ca fructele rezolva tot si tot citind despre boli, am vazut ca-i bine sa mincam cit mai multe fructe si verdeturi, cum cu buruienile nu prea le am, atunci sacrific fructele

Olga ce faci, cum te simti singurica cu Tony ?

Olga M, NewMami, Florentina, Mygirl nu mai spuneti nimic ?

Pe Ruxel am zarit-o pe la alte subiecte si m-am mai delectat cu poze de pe blog-ul ei.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi azi am facut turul bunicilor, dimineata la unii, dupamiaza la altii.
Acum pe seara programul de "distractie" obisnuit. Calcat morman, pregatit ghiozdanul de gradinita, baie, taiat unghiile (cu scandal). Mai stau sa-mi trag sufletul nitel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Onixone, e ziua ta? Atunci La multi ani!!!

Noi am inceput ziua cu febra, 38 cu ceva si scade fara antitermic, sper sa avem o noapte usoara si sa-i treaca repede!
Gata si week-endul asta...

Mergi la inceput