Copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Agata a luat tot locul patru si de data asta, dar ca a fost mult mai aproape de locul trei, rezultatele pe elemente au clasat-o si pe 2 si pe 3, dar a avut si 5 si 6. Acum am ajuns, ca am mai stat sa privim copiii mai mari si de la nivele mai bune. M-am dus doar eu cu Agata, mi-am luat o cafea si am privit si eu in liniste spectacolul... frumos!
Si acum ma uit in jurul meu si nu stiu de ce sa ma apuc: curatenie, mincare, haine, pregatit totul pentru miine... sau ma duc si ma culc!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
La noi a fost liniste in seara asta pentru ca Bianca a ratat si cina si a adormit la desene. I-am facut baie, am lasat-o sa-si aleaga pijamaua ca sa evit un scandal si i-am spus ca pana-i pregatesc masa se poate uita la desene. Cand s-o chem o gasesc adormita. Am oscilat intre a o trezi si a o las sa doarma. Am zis ca mai bine stomacelul gol si mananca bine maine dimineata si mai bine recupereaza la somnic ca e in urma.
Ne-am asezat frumos eu cu hasbandul sa vedem un film, de cand n-am mai facut lucrul asta?!, dar nu mi-a placut si-am dezertat. Gasesc ceva la tv si-o sa adorm repede, dar nu inainte de a baga un ochi pe aici sa vad ce mai faceti.
Teddy sanatate Alyssei, poate scapati ieftin! Nu e ziua Oanei, sarbatorea si ea doi ani de forum alaturi de noi.
Nelia culca-te ca e cel mai sanatos, odihna inainte de toate...felicitari Agatei!
Daniela ce parsiva mica ai tu acolo
...unde ai citit de Marilena, ce dieta face? Vad ca mie nu vrea sa-mi spuna...spor la calcat maine, atunci.
Gabitza si poze ioc?
Apropos de poze, am vazut pozele lui Lili, imi place ce barbatel ai in casa, iti mestereste orice problema, pare chiar usor sa-ti asambleze si-un dulap, ma bucur ca e si tati prin preajma sa-l ajute, iar gaza mica e o scumpa cum doarme cu degetelul in gura pe post de suzeta, parca n-am vazut asa ceva la voi, nu foloseste, nu?
Maine cica e preselectie in mallul de langa mine la "Copiii spun lucruri traznite", m-am gandit s-o duc si pe Bianca, sa vedem daca ajung ca avem o programare la dentist cu Andreas.
Hai s-aveti o saptamana linistita!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gusta spune:
Seara buna.
Elisor si Daniela nu tin nici o dieta ci incerc sa pap cat mai putin dar mai scap si in dulce si tot asa.Am ajuns la frumoasele 67.5 kg nu ma mai incapea nimic.Mi-am luat azi si o bicicleta si sper sa revin repede la kg mele ca asa nu imi e bine.Daca as gasi vreo dieta magica credeti-ma ca as spune imediat dar se pare ca nu exista.
.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
eu am ajuns la 73 de kile
...n-am nici energie nici vointa sa ma apuc de slabit
...cand ma gandesc ca inainte de sarcina aveam 55 imi vine sa

.
nelia spune:
Da? Da' eu care am avut toata viata 49-52 de kile si acum sub 75 nu mai scad, ba am avut si 83!
Eu stiu reteta magica, si nu neaparat pentru slabit,ci pentru sanatate in general, da' cine sa se tina de ea, ca ar trebui sa schimbam tot regimul nostru alimentar si nu ne tin nici buzunarele si nici voita. Am inceput sa schimbam macar ce se poate. Fructe si legume crude cit cuprinde, sucuri facute in casa din ele de trei ori pe zi (pentru enzime), mai putina carne, cereale integrale, zaharul scos din alimentatie complet, portii mici, multa apa, miscare cit mai multa etc., etc. Dar vedeti voi, eu stiu ca asa trebuie sa fac, stiu ca trebuie sa fiu consecvent ca parinte ca sa am copii bine crescuti... dar cu stiutul ramin, practica ma tine fix o zi sau poate nici macar atit.![]()
Si legat de asta, Florentina, multumesc, mi-ai trimis un document care mi-a confirmat de fapt ceea ce stiam si inainte.
A fost admis Octav la masterul in stiinta informatiei de la universitatea eneglezeasca McGill!!! Sintem tare bucurosi! Frumos cadou, miine e ziua lui si chiar isi dorea mult sa fie admis, ca si la mine cind am ales ce fac acum, si el gasise in sfirsit un program de care sa fie incintat! Tare l-ar mai fi demoralizat daca ar fi fost respins, si era posibil, pentru ca sansele de a fi admis erau de 50%. Cum ne vom descurca din toamna, mai vedem, ca eu n-as vrea sa intrerupa nici programul inceput acum, ca asta e tehnic si ii da patalamaua pentru experienta de munca din ultimii 7 ani... la fel cum masterul i-ar pune in evidenta experienta de ani buni de munca in edituri din Romania.
Si pentru ca tot vorbeam de mincat sanatos, am impuscat niste gogosi nemtesti cu gem de prune...
Uite, astea sint.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
robotzica cucului spune:
Wow, Nelia, chiar aveti de ce sa fiti bucurosi! McGill e ...McGill!
Si foarte good timing, sa afle ca a fost admis chiar in ajun de ziua lui! La multi ani, si sa faca/faceti cea mai buna alegere din toamna incolo.
Oricum, sunteti pe directia care trebuie
, se zice ca in conditiile economice actuale, cel mai bun lucru de facut e sa te intorci la scoala. Sau sa faci un copil , si sa stai pe tuse, in speranta ca pana ti se termina maternity leave-ul incepe sa se dezghete situatia.
Desi, mira-m-as sa scapam asa usor.
gabitzam spune:
Nelia, felicitari pentru Octav! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Nelia- felicitari pentru Agata,Octav si desigur pentru tine ca fara tine nu cred ca s ar fi realizat niciuna din merite, parerea mea desigur.
Grupa biei a fost filmata si data la tv local cum stateau pe scaunele si cantau si gesticulau cu manutele, doar cateva secunde, era vorba desigur de criza gradinitelor.O idee buna ce vor dori sa o faca sa fie inclusi toti prescolarii inscrisi la gradi pe situl primariei, prin asta se vor anula copilasii care sunt inscrisi in mai multe gradi plus diferentele intre nr. de copii la grupe... vor cumva sa echilibreze nr.copiilor in grupe.
Bia participa la un concurs de colorat, singura din grupa, isi face ,,opera,, atunci cand ceilalti copii sunt pusi sa doarma sa nu fie deranjata..... .
Danelutza spune:
Buna dimineata si sanatate la bolnaviori. Isabella se lupta cu o tuse urita si astazi sintem la ultima zi de tratament, o fi iesit la iveala ca eu am inceput sa-i dau picaturi la prima tuse. Nici eu nu ma simt bine, am cam/nas infundate, dar o sa-mi treaca dupa micul dejun ![]()
Nelia felicitari Agatei si lui Octav. Lasa ca pina la toamna mai e cale lunga si o sa luati decizia corecta.
Teddy sanatate multa Alyssei, cum ati trecut peste noapte ?
Elisor eu o trezesc pe Isabella cind adoarme inainte de masa, ca altfel ma trezeste la miezul noptii sa manince, il mosteneste pe tat'su care maninca mai mult noaptea decit ziua
, si decit sa o las sa manince noaptea, mai bine miriie dar maninca la ora obisnuita.
Mercedes succes micutei desenatoare 
Si daca tot vorbiti de kg, sa ma laud si eu, iarna asta, care nu s-a terminat inca, am reusit sa pun doar un kg de sarbatori, pe care l-am dat imediat jos. De obicei ajungeam la 65 de kg, astea le-am avut si inainte de sarcina, nu inainte de a ma marita cind avea 56 si intr-un an am pus 10 kg
de care nu mai scap. Acum oscilez intre 60,5 si 61 si sper ca in primavara sa ajung sub 60, sper nu sint sigura ![]()
Va doresc o zi buna si o saptamina minunata cu multa sanatate.

Elvetia in miniatura
ChrisDun spune:
Onixone, felicitari pentru cei 2 ani de DC, la multi ani ! in continuare !
Nelia,
lui Octav si bafta la master ! Felicitari Agatei pentru locul 4 spre 3