Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

BUna dimineata ca e 5 jumate, pardon intre timp s-a facut 6.L-am impachetat pe tata si l-am trimis la aeroport cu barbate-miu, cacai am tras la sortz, si a picat el de dus.Plus un serviciu contra serviciu, daca intelelgeti ce vreau sa spun(bine asta ca gluma ca tot pe el vroiam sa il trimit)

Daneluta, sanatate multa

Tdi: tare mult mai dureaza acomodarea asta la gradinita.Maine poimanie incepe scoala.
Ma duc sa ma culc.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Cornelia, felicitari pentru baietel !
Daca acum au rulat covorul doar Maria si Stefan, imi inchipui ce va fi la voi peste vreo 3 ani ...
Cat despre bagatul lucrurilor in nas, cand eram mica eram campioana la asa ceva (cred ca din cauza ca tocmai ma procopsisem cu o surioara mai mica): mi-am indesat un bob de fasole (care a si incoltit acolo!), apoi ceva bucatiele de carne fiarta si poate si altele, dar astea sunt celebre, mi le-a tot povestit mama, ca e nu tin minte. Bineinteles ca au fost extrase la spital, la urgente
In schimb tin minte cand am inghitit toate pastilele dintr-un flacon de Nilfan... profitasem ca bunica vorbea la telefon, si i-am cotrobait prin sertare. Mama zice ca atunci m-au dus la urgente si mi-au facut spalaturi

Sanatate multa bolnaviorilor si week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, parca nu-mi ajunge timpul. Acum Raducu mananca si mancare solida asa ca m-am facut de preparat cel putin o masa pe zi, ca supa o fac la doua zile dar fructele si branza zilnic, plus varatul mancarii in boticutz. Vrea mai multa atentie si program artistic, nu e ca atunci cand era pitic si dormea mult.

De azi dimineata am pus mancarea pe foc, am bagat la spalat, ie-am dat de manance copiilor, am curatat legume si am pus la congelator pentru raducu, deja am obosit

De cand vine Andrei de la gradinita suntem in vartej continuu. Luni dimineata imi mai trag si eu rasuflarea dupa weekend. Acum nu e acasa de stau eu pe net, e dus cu taica-su la bunici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza las'ca la batranete se vor intrece care sa-ti aduca un pahar cu apa sau care sa-ti gaseasca un loc mai bun la camin , glumesc normal, dar uneori ma trezesc gandindu-ma la batranetile dulci amare ce le voi trai sau nu. Ma bucur ca sunteti sanatosi, ca parca Andrei a avut ceva probleme in ultimul timp.

Cristina vai mie ce-ai mai tinut-o in priza pe mama ta, tare zbanghie ai fost, sa inteleg ca boaba aia de fasole a zacut ceva in nas de-a incoltit. Cred c-ai avut abonament la urgente.

MamaJipa gata, va destrabalati acum

E o zi foarte frumoasa, Dan cocheteaza cu ideea unui gratar in natura, daca si maine-i tot asa nu spun nu, dar acum ma cheama datoria, stiti voi, calcatul.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salut

elisor la munte mergem in Bulgaria, si da, il luam si pe Matei ca doar pentru el mergem.

Ada m-ai prins!!

Cornelia sa vezi cind or sa fie 2 baieti si o fata!!! bine ca ai reusit sa scoti hirtia.
Onixone din serviciu ai cistigat de 2 ori

ma duc pe contul comun sa caut parola sa vad si eu recitatoarea

nelia referitor la Obama, daca vei citi CV-ul lui vei vedea ca de la 18 ani se pregateste sa devina politician. ceea ce inseamna foarte mult, adica invat sa tin un discurs, sa ma port, etc,etc. in tarisoara noastra mica nu cred sa vezi asa ceva pina cind cineva nu va sesiza in primul rind ca a iesi in public ca politician nu este o chestie pe care sa o cumpaeri, sa o mostenesti,sa ti se cuvina, etc. chiar trebuie sa pui osul.
eu nu am urmarit pina acum ce se intimpla in SUA, dar la ceremonie mi-a atras atentia. A folosit toate semnele posibile pentru a iesi in public, de la imagine, la cuvinte, la simboluri, vezi biblie, trenul? destept. nu prea stiu eu cum scoate America din criza dar e alta poveste.

la juramint nu a gresit el ci judecatorul, ma rog o chestie minora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna seara pe ziua de azi

Am dormit aproximativ bine asta noapte, a avut domnisoara o tentativa de febra dar i-am taiat elanul cu un supozitor. Bineinteles ca a dormit singura in patut, asa ca s-a razbunat trezindu-ma de n-spe mii de ori, ba ca face pipi, ba striga ajutor, ba ma chema sa-mi dea pupici, ba sa-i dau apa, deci un show nocturn

Cornelia daca te ajuta cu ceva si eu cind eram mica am bagat in nas o buburuza de lemn, asa ca numai doctorul a reusit sa mi-o scoata. Dar erau acolo copii cu fasole, graunte incoltite, asta mi-a povestit mama mai tirziu. Deci hirtia, nu putea decit sa prinda o tira de mucegai

Elisor bafta la gratar pe miine si vreme buna. Si mie mi-e pofta de un gratar, dar deocamdata trebuie sa-mi trimit sotul dupa lemne la un prieten, ca s-au terminat si tare rau imi este ca nu pot aprinde ziua focul, sa-mi pun cafea in fata si picioarele la incalzit , asa ca sufar enorm

Teddy daca a mincat Alyssa la gradinita, parerea mea e sa o lasi la dormit in voia cea buna, sigur nu va plinge. Si ce injuratura romaneasca spui ca ti-a tras ? ca si pe mine m-a trimis Isabella o data la origini, dar a fost vina mea ca vorbeam singura prin casa, am trintit un lucru si injuratura respectiva, asa ca, am tacut si nu a mai repetat.

Ada eu sint obsedata de meningita, pentru ca am avut o colega care avea sotul medic mediatru si fetita lor a facut meningita, a fost declarata handicapata, cica acum si-a mai revenit dupa multe tratamente, dar tot mai are mici probleme.

Oana te asteptam la povesti, daca ai expediat pachetul in Romania, eu asa le spun pacheturi .

ChrisDun deci tu ai fost copilul cu fasolea incoltita in nas , eu am fost mai norocoasa, ca lemnul nu putea incolti

Beatrice noi avem noroc ca la gradinita vorbeste italiana, ca daca mi-ar veni acasa cu cuvinte in dialectul elvetian, cred ca ne-am lua la bataie, ca nu cunoastem nici un cuvint. Si Isabella trancaneste si pronunta foarte corect cuvintele, in italiana bineinteles, de aia mi-e cam teama sa nu o pierd pe drum cu limba romana . Dar facem excercitii de vorbire in romaneste si ea tot timpul imi spune: mama spune sanatate, tati spune salute si tot asa, repeta cum spune mami si cum spune tati. Probabil la voi e mai usor, ca vorbiti amindoi romaneste.

Mai vroiam sa scriu, dar am uitat tot ce am citit, a, ma duc si eu pe contul comun sa vad recitatoarea

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna! Va mai amintiti de noi?
Intru acum , ca dorm baietii. Cand ajung de la serviciu, tot timpul il rezerv pentru ei, nu calculator, nu tv, doar ei si atat. Ne jucam , ne distram, "citim" impreuna.
Am citit pe diagonala de febre si varicele. Noi acum o saptamana jumatate am fost asa: Catalin cu febre de 39.2 vreo 3 zile, Alexandru cu febra mai mica tot asa. Tuse, muci, lipsa apetitului. Acum sunt bine amandoi. Alexandru e pe ultima suta de metri cu pampersul de zi (azi am observat ca se poate tine din momentul in care spune pana ajungem la toaleta). Catalin e cuminte. Nu mai are fitze multe, ne intelegem de minune.
Azi am fost vreo 3 ore la locul de joaca si s-au distrat foarte tare.

TDI _ astept mesajul tau despre bluzita.

Sper sa intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

POZE de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Lucas: ca bine ai zis

Daneluta: da am trimis pachetul in romania.Ne-am distrat de minune, ne-am plimbat mult si am cheltuit bani pt toate proastiile.Tata si-a cumparat o groaza de haine(sub supravegherea mea bineinteles) de abia a inchis geamantanul.Asa face de fiecare data , vine cu o bluza si o pijama si se imbraca de aici(binem alea sport si le ia de aici), costume si altele pt birou le ia mama din romania.Alex a fost fericit sa il iaba aici, azi l-a vazut pe tata pe webcam si imi zicea aproape cu lacrimi in ochi ca vrea la bunii.Bine, vrea la bunii ca tata a luat playstation 2 ala vechi al nostru ca sa se joace el(nu stiu cand, ca nici timp de mers la wc nu are...dar ma rog...).

In rest toate bune si frumoase, alex cam stranuta dar l-am si plimbat saptamana asta de saracul si depasea pragul de oboseala si mergea mititelul cu capul in jos fara sa mai zica nimic.L-a un moment dat cand am trecut pe langa muzeu(care el l-a mai vazut) s-a luminat la fatza si a zis ca vrea sa vada dinozaurul si balena.Asa ca am intrat si in muzeu.Ploua afara si ne plimbasem destul in ploaie, cred ca vreo 4 ore.Ploua, iar se oprea, iar ploua, iar se oprea.

Hai gata ca ma duc sa hranesc copilul.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Yupiiii , am terminat de calcat , dar ma asteapta cele 5 masini de rufe spalate azi, pana se usuca mai e, nu-mi fac griji de pe-acum.

Da ce-ati avut cu nasurile voastre fetelor? Va concurati pe-aici la obiecte indesate...si Dan i-a povestit lu' fii-su ce copil cuminte a fost el doar ca si-a bagat un cui in nas fapt pentru care l-au tinut in spital vreo 2 zile pana l-a . Pe mine nu m-a tentat niciodata nasul si acum ma ia cu rau cand vad cum se baga furtunasele alea prin nas pana in stomac.

Daniela cumnata-mea a facut o greseala enorma cu copiii ei ca nu le-a vorbit niciodata in romana, noroc ca socru-meu merge in fiecare an la ei si asa au invatat, ea e prea comoda . Eu n-as mai putea bea cafeaua facuta clasic, adica pe foc, dar un semineu cu lemne mi-as dori si eu. Va doresc o noapte mai buna decat precedenta si sanatate sa se faca bine de tot!

Lucas daca ai ajuns sa mergi si iarna la bulgari inseamna ca ti-au cazut cu mare tronc.

MamaJipa noi facem exact pe dos cand mergem la maica-mea, ne spune sa venim doar cu hainele de pe noi, dar noi caposi ne caram o intraga garderoba si cand ajung si vad cate primesc si plus ce-mi mai cumpar si eu prin o aversiune fata de ce mi-am adus incat nu le port si sa vezi ce burdusiti ne intoarcem mereu ca la sosire trebuie sa aruncam geamantanele de stricate ce sunt . Las'ca-si gaseste timp tatal tau sa se joace la playstation, seara, cu mama ta

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput