Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra multumesc de cafea, mi-ai furat meseria pe ziua de azi

Nelia sanatate multa lui Lisandru.

Androix cind faci lista cu regulile care trebuiesc respectate, nu ne-o dai si noua, poate rezolvam macar citeva din problemele dezordonatilor . Ma rog, mie mi-ar trebui sa-l rezolv intii pe barbat

Elisor nu ne-ai mai spus, ai rezolvat problema dintilor, ai mai ajuns la doctor ?
Hai sa-ti povestesc ca am patit-o dimineata, m-a urlat Isabella o gramada, ca vrea nu stiu ce bluza pe care a vazut-o la alta fetita, dar culmea vroia sa-i dau o rochitica de vara , i-am explicat ca afara e frig si nu se poate imbraca asa, iar ea ma tot ruga, hai mami, numai o data . La urma am invins eu

Oana s-a obisnuit Alex la gradinita noua, ii place ?

Gata, dispar ca vad ca nu aveti chef de vorba

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

bat darabaua, poate totusi mai apare careva

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

io aud !!

cumpar si eu niste consecventa ca inconsecventa am de pot sa dau si la altii.

a fost tare frumos afara, parca era primavara nu ianuarie. am vazut site-ul cu jocuri si va mai dau unul rif . org
pe 1 feb vrem sa mergem la munte un pic, citeva zile. poate,poate il punem pe skiuri.

Nelia
sanatate la Lisandru

Cornelia cum se mai simte Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Alyssa a stat azi la gradi pana la 12!
Cu sanatatea suntem ok, e loc si de mai bine.

Slaba miscare azi pe aici...cum se mai simt bolnaviorii?
Multa sanatate la toata lumea!

Ski...io mi-am rupt un picior si multe degete de la maini la prima mea vacanta de ski la predeal prin '95...mi-am pus pofta-n cui la sportul asta...pe Aly o s-o invatz sa se dea cu sania!

Mergi la inceput

Teddy io ma dau cu punga, dar n-am zapada , sau ar trebui sa zic, m-as da cu punga . Si tu cind ai de gind sa o lasi pe alyssa la program intreg, ca acusi face fata patru ani si trebuie sa-si aduca fidanzatul acasa

Lucas ai gasit sa cumperi consecventa ?

Gusta ce faci, ai cazut din cada dupa canapea ?

Haideti sa va povestesc, am fost luni la aniversarea unei fetite din grupa cu Isabella. Mai fetelor erau vreo 20 de plozi cu mamici, tatici, bunici si mi-a fost atit de rusine, ca toti o cunosteau pe Isabella, bineinteles ca mamasa cunostea vreo 5 copii cu mamicile lor, in rest sint bita, nu cunosc pe nimeni
aaa, le-a dat la sfirsit la invitati cite o gentuta mica cu ruj, lac de unghii si clame de par, asta la fetite, iar la baieti cite o masinuta, acum am motiv de cearta in fiecare zi, ca Isabella se unge toata pe fata cu rujul si vrea si lacul de unghii. Am amenintat-o ca daca desface sticluta, i-o arunc la care ea mi-a spus ca si mami se da pe unghii
Mai eu nu sint nebuna, dar mi se par prea mici pentru ruj si lacuri de unghii

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, pai acolo sarbatorita da cadouri la invitati?
Da, e prea devreme pentru ruj si lac de unghii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Danelutza, zi ca tu n-aveai unghiile colorate in copilarie!? Imi amintesc ca disperam orice posesoare de oja sa ne dea si pe noi pe unghii, era ceva facinant la varsta aia. Cu machiajul nu mai vorbesc, cand sora-mea avea vreun an-doi am pictat-o pe toata fatza cu fardurile lu' maica-mea si ruj din ala verde ce devine roshu si nu mai trece cateva zile! Pe mine m-am fardat la ochi cu creion (din ala de desen!) si am facut infectie de-am ajuns la operatie, era sa raman fara un ochi!

Mergi la inceput

...am uitat sa completez mesajul cu ASA NU!
...eu am facut o gramada de pozne in copilarie si acuma vad ca-s folositoare...stau cu ochii in 14 pe atomika sa nu pateasca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, pai asa se explica, TDI

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput