Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

vLeau si eu sa stiu caLe-i duda cu stelute, inimioare, fulgi de zapada si text la ID... cum se face?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu sunt mai ramasa in urma si raspund asa pe masura ce mai citesc.
Pro alaptat in public: am alaptat in restaurant, la banca, la notariat, in parc, la cabinetul medical. A marait o tipa la mine la banca cum ca ceva loc public, rusine dar ea manca un mar si am zis senina: eu nu il mai alaptez aici daca nici tu nu mai molfai la mar ca amandoi mancati.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Super tare replica ta! Imi place ca esti mereu pe faza

Si eu am alaptat in parc, la resto, in taxi. Am grija sa-mi acopar sanul cu o paturica ceva si gata, cui nu-i convine sa nu se uite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Gaia ne tin bebeii astia in forma, nu gluma.

Nikolici stai linistita, totul o sa fie bine, iar cu bagatul in cristelita ai vazut ca atatia bebei s-au balacit si nu au nimic.
La noi s-a oferit preotul sa ii dea numai un pic de apa pe frunte, dar nu am fost de acord, am zis sa fie botez in toata regula.

Anca bestiala pisicutza ta. Eu am si pisica si radeam de piti ca a invatat mai multe de la Katze decat de la mama. Uneori cand sunt in alta camera nu stiu daca e pisica sau pitica. Daca nu vine spre mine cand intreb ce se intampla inseamna ca e pitica.

Boo se vede ca e tare iubit razaciosul tau.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, saritorul original se prinde de tocul usii cu o clema cu arc. Merge de la 5-6 luni (bebe poate sta in fund singur, isi tine capul, si spatele) pana la 12 / 13 kg.
Problema cu 12-13 kg este ca nu rezista reglajul pe inaltime la greutati mai mari de atat (e un disc cu sistem de blocare sigilat intr-o capsula de plastic, prin care trece panglica) si incepe sa alunece usurel in jos de pe la 11 kg. Pana acolo merge as designed.

Tati a dat gauri in tavan, si a prins in dibluri 2 agatatori prin care a trecut panglica. Lucru serios, caci fiecare diblu tine 700kg si sunt cate 2 per agatatoare, iar carabinele sunt de alpinism si rezista la 3000kg forta. O sa fac o poza cu angrenajul later on... - a renuntat la clema cu arc si a pastrat frana pe maximum, deci nu mai are unde sa alunece. Mie sincer mi-ar fi placut in tavan un leagan din ala ca din parc (chilotii albastri) dar de unde sa faci rost de asa ceva... lasa ca sunt buni si chilotii cu avion, cu modificari

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, pe aici suntem.Sunt asa incantata ca incepe sa doarma dupa -amiaza si ca stam amandoi impreuna in pat (altfel nu stiu daca doarme, ca ma cauta- de fapt pe dna tzitzi- cu ochii inchisi din jumate in jumate de ora)....poate ne facem si noi program.
Voi ce mai faceti cu ochisorii suparati?

Gaia, fulguletii si alte chestii de sub semnatura sunt primite pentru participare la diferite campanii umanitare de pe DC.Iar semnatura o poti schimba tu daca ai un anumit numar de puncte..te duci la "Foloseste punctele" de sub "profilul personal" in stanga ferestrei si apoi "Atribuie-ti titulatura".Daca ai numarul cerut de puncte (pe care il faci functie de cate mesaje ai pe forum) poti sa scrii ce vrei.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de ieri. N-a fost an, pina acum, sa-mi ureze atita lume "La multi ani!". M-am simtit tare bine. Si am avut si musafiri, a fost foarte dragutz, Ania a fost cuminte tare si, cadou de ziua mea, a si dormit azi-noapte de la 22:00 pina la 10.

Aaa, Musette, am primit cadou o masina de facut piine. Hihi, ce tare imi doream. Acum o coc pe prima. Accept orice sfaturi de la tine, care probabil esti deja experta.

N-am apucat sa scriu despre bilantul de 3 luni, o fac acum.
De masurat n-am masurat-o, iar greutatea e 5900. Deci a luat 750g. Eu m-as fi asteptat sa aiba peste 6 kile, in primele doua luni a crescut mult mai accelerat, si de mincat a mincat muuult mai mult. Recordul de pina acum e de 280ml la o masa si cam toate (6/zi) sint in jur de 150ml. Ma rog, nu e grasa (nici nu-mi doream) dar e sanatoasa si bine dispusa.
Gingureste la greu, scuipa, stropeste, scoate limba, isi baga miinile in gura, se uita dupa noi, zimbeste aproape non-stop, tine jucarelele in miini si si le baga in gura, face abdomene (ajutata, se ridica in funduletz si sta asa, ii place la nebunie), se tine bine pe picioare (in brate la noi, sprijinita de pieptul nostru) si, all in all, e un copil adorabil.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Despre diversificarea bebeilor alaptati exclusiv am gasit date foarte faine si ...relaxate pe site-ul pe care l-am mai mentionat eu www.lalecheleague.com. Se zice acolo ca alimentele de diversificare trebuie date dupa supt, pe post de desert la inceput, mentinindu-se o atitudine de joc - copilul exploreaza gustul , textura, mirosul, toate noi, cu lingurita, mina lui sau de pe degetul mamei. Diversificarea poate fi aminata fara nici o problema si dupa 6 luni, incepindu-se chiar si pe la 9 luni, mai exact cind copilul da semne ca e pregatit. Mie mi-au fost de un real folos informatiile de acolo, ca mi-au schimbat ideile rigide despre diversificare pe care mi le-au bagat aia in cap,in facultate si care de obicei nu se potrivesc decit unui nr. f. redus de copii - vorbesc din experienta.
Deci, mamicilor nu va speriati daca puiutii vostrii nu reactioneaza la diversificare dupa cum spune nenea/tanti doctor!

Subscriu la aceasta parere.
Eu o sa ma ghidez, pentru diversificare, dupa cartea "The Baby Book" a doctorului William Sears, care mi se pare, si pe acest subiect, foarte pertinenta, cu explicatii clare.
In cartea aceasta, printre altele, am citit ca, la 6 luni, aportul cognitiv al diversificarii este net superior celui nutritional. Bebelusul isi ia, in continuare, tot ce trebuie din laptele matern si/sau formula (imbogatita cu fier, zice el). E important, insa, ca bebelusul sa experimenteze gusturi noi, texturi, culori etc.

Uitati www.askdrsears.com/html/3/T030500.asp" target="_blank">aici schema de diversificare propusa de el. Nu trebuie decit sa va logati, sa introduceti un nume si o adresa de mail, ca sa o vedeti.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Vreau sa intreb si eu mamicile cu experienta cam pe la ce varsta devin si bebei mai intelegatori, mai cuminti, mai etc....intelegeti voi ce vreau sa spun
Sa nu credeti ca nu sunt rabdatoare dar in unele zile cum e asta incep sa imi pierd rabdarea de la atat frichineala, maraiala

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

VOI VEDETI CUM NINGE AFARA?!?!?!?!

CA-N POVESTI!!!! Sunt niste fulgi cat pumnul de mari!!!!!
Fi-miu e afra cu taica-su si se joaca in ninsoare!!!
E SUPER!!!!!

Noapte buna tuturor bebeilor!!! Maine va puteti plimba cu saniutza!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna!
noi cred ca tocmai trecem peste un puseu:) cipri se comporta ca un bblush de citeva zile, maninca din ora in ora si doarme ala'n'dala.
diana, rabdaaare. alexa s-a schimbat undeva pe la 4 luni. avea program de somn si papa destul de strict, dar sti cum e, fiecare copil e diferit.
revin si eu cu alaptatul in locuri publice, in carefour, prin parc, asteptind la dr
fug la baita

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput