Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Vreau sa intreb si eu mamicile cu experienta cam pe la ce varsta devin si bebei mai intelegatori, mai cuminti, mai etc....intelegeti voi ce vreau sa spun Sa nu credeti ca nu sunt rabdatoare dar in unele zile cum e asta incep sa imi pierd rabdarea de la atat frichineala, maraiala ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eiiii...:) Imi permit sa raspund si eu, desi sunt semi-experimentata. Cand merge sa vezi ce va fi! Si cand nu va intelege de ce nu ii cumpreri cine stie ce... Personal, cred ca e cea mai usoara perioada asta prin care trecem acum. Vei vedea, uneori logica unui ccopil mic e taaaare intortocheata.
LE: Incearca sa dormi si tu odata cu el, sa mai prinzi putere.
am mamica obosita!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
dyanira spune:
Alexa si mami, Andrei are program de papa destul de strict adica ore fixe pe care le respecta in fiecare zi si de somn nu chiar asa strict dar e tare marait si plangacios si ma gandeam ca de la o anumita varsta nu mai plang nici ei atata....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
300 oauuuuuu m-ai speriatttttt si mai tare!!!Deci mai bine e acuma???Greu tare atunci...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui dyanira Vreau sa intreb si eu mamicile cu experienta cam pe la ce varsta devin si bebei mai intelegatori, mai cuminti, mai etc....intelegeti voi ce vreau sa spun Sa nu credeti ca nu sunt rabdatoare dar in unele zile cum e asta incep sa imi pierd rabdarea de la atat frichineala, maraiala ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Try.... NEVER!
fiecare varsta / etapa are frichinelile si bazaielile ei...
rabdare... si tutun...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
dyanira spune:
Sa inteleg ca dupa ce se insoara o sa fie ok, nu???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:

afara parca ninge cu flori de cires.
ca sa nu zic... cu buchetele de conopida! maine dimineata, dezgrop masina... brrrr... altfel o mai vad la primavara...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui dyanira Sa inteleg ca dupa ce se insoara o sa fie ok, nu??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Glumesc, la ora asta tarzie...
Imediat ce isi fac un program de somn, e mai simplu. Cand sunt treji, cererile sunt fara oprire... rasfatul, bazaitul pentru diverse, dar sunt simpatici si te distezi de minune. Important e sa doarma toata lumea suficient, mai ales tu, ca sa suporti distractia.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
gaia.nevia spune:
din ciclul ce se poate face in doua ore si nu te omoara dar te face mai puternic....![]()
am petrecut ultimele doua ore cam asa: schimbat pitic mic, mufat la biberon; pitic mare urcat pe scaun si uitat la pitic mic; miros pestilential venit de undeva... de unde, de unde.... de la mic nu, atunci de la mare...
terminat cu biberonul... dus pitic mare la dush... schimbat, jucat/ras/urlat/alergat in pampersi prin toata casa... tocat ceapa, aruncat in oala... pus varza oparita peste.... rezultat cu inca cateva miscari gratioase varza calita... sortat rufe in trecere pentru masina de spalat... sterilizat biberoane... spalat vase...
asezat jos.
Greeesit... venit tati... dreptzi!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
claudinna spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Nikolici, da Dumnezeu si iese totul perfect la botez. Ref. la crestere... pai daca era piticot ocupat sa creasca in lungime, cum putea sa se tina si de graficul cu greutatea?! ce-i asta, stiinta exacta? Nu cred ca e o problema daca a facut una, cealalta vine dupa. Oricum cresterea e in etape, acu lungime, acu greutate si tot asa... nu se umfla de-odata si isi dubleaza si volumul... Daca chiar tii la analiza laptelui, vezi daca nu fac astia la IDS (unde ne trimitea Tutu sa ne facem analizele, pe Dorobanti langa gradinita). fata si si mama sa nu se streseze!Am si io o intrebare. Pentru bbei hraniti cu formula, v-a recomandat pediatria ceva suplimente (sub 6 luni)? EDIT: m-am exprimat aiurea. Ma refer la fier si calciu, e nevoie, sau este destul (ca. in lapte, si fe. in copil, pana la 6 luni, parca asa citisem...) Merci Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
nu mi-a recomandat absolut nimic!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Leah spune:
Maaama, ce-a crescut odiseea intr-o zi cat n-am avut eu net, de o ora stau sa va citesc. Si tocmai m-a strigat tati sa vad ca mandra noastra is ia avant sa se rostogoleasca, dcci gata, de azi ridicam bara de protectie la patut. Ma uitam azi la ea si mi se pare cam grasuta, are 6500 g la 3 luni si o saptamana, si falcute cam umflatele. Doctorita mi-a recomandat sa ii inlocuiesc masa de noapte cu ceai, a facut vreuna din voi asa ceva? Parca nu ma lasa inima...cand o vad cum plange de foame.
Printesa Eliza