Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
abramburika spune:
Pai roxy nu se pune, ca e deja pe val, cum ai zis tu. Ne asteapta la viitoarea odisee, sa faca oficiile de gazda primitoare
.
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin. |
Ai reusit! Ai reusit!
Felicitari!
Chiar ai fost o mamica f cuminte de-a venit Mosul cu asa cadou.
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
SI TU,ANDREEA??!!!! mey fetelor,se pare ca-i molipsitoare `treaba` cine urmeaza?? AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)![]() |
stii cum ai facut acuma? ceva de genu: Si tu Brutus???

Amy, tu nu te bagi??? Haide mai! Ne facem propria noastra odisee..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Pai roxy nu se pune, ca e deja pe val, cum ai zis tu. Ne asteapta la viitoarea odisee, sa faca oficiile de gazda primitoare _ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
corect, corect...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristi07 spune:
Roxxy, felicitari!
Ce fetite dragute..cu codite cu margele...cu elefantul in spate ![]()

Cristina si Radu 3.12.2007
Amy26 spune:
| stii cum ai facut acuma? ceva de genu: Si tu Brutus??? Amy, tu nu te bagi??? Haide mai! Ne facem propria noastra odisee.. |
je
???!!nope,inca...(idem BB Yasmi
am mai atacat eu subiectul asta cu soata si mi-a adus la argumente contra de m-am lasat pagubasa.
deocamdata, traiesc plina de emotii bucuria voastra

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy80 spune:
Mai e putintel timp sa ne intalnim si la odiseea asta. Asa ca munciti, munciti
.Oricum eu nu m-am inscris inca. Parca nu-mi vine. O s aincerc sa ma inscriu sapt viitoare.
| citat din mesajul lui abramburika Pai roxy nu se pune, ca e deja pe val, cum ai zis tu. Ne asteapta la viitoarea odisee, sa faca oficiile de gazda primitoare _ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Roxxy80 spune:
Multumesc
. Am fost f f cuminte.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ai reusit! Ai reusit! Felicitari! Chiar ai fost o mamica f cuminte de-a venit Mosul cu asa cadou. Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
tare emotionata
geo_ionita spune:
Felicitari ROXXY!!!! Sa ai o sarcina usoara si multaaaa sanatate!
Ce frumosssss!!!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
Roxxy80 spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari. Sunteti niste scumpe toate
.
tare emotionata