Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 10
abramburika spune:
Vad ca vorbiti de mancaruri si tiramisu' ... s-a dus si ultima urma de modestie din mine dar fac un tiramisu' bestial ... E singura prajitura care imi reuseste mereu, ca in rest sunt 0 la cap. dulciuri. Si e si ff usor de facut
...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
bb - aha, am inteles. Credeam ca ai citit pe blog .. ca pe-acolo am pus mai recent poze cu Silviuta si mami din tineretile ei ![]()
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Amy26 spune:
| Citat: |
| anca si alina pe lista aspirantelor (nu mai retin cine spunea, scuze), pe mine m-a omis ... n-am zis ca poate va ridic adrenalina cu vesti de-astea bomba? Da' nu m-a bagat nimeni in seama ... Luna viitoare vedem ce si cum ... |
Petro,eu am citit ce-ai scris atunci...da` mi-am zis ca poate nu inteleg eu ce trebuie si m-am abtinut sa comentez ceva.
nush, aveam impresia ca nu vrei un al doilea bb asa rpd dar iata ca m-am inselat.
Te asteptam si pe tine cu vesti bune

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
abramburika spune:
ancaD - aici Mariuca e exact Nica din Amintirile lui Creanga
..
_
abramburika spune:
amy - ai inteles bine, lucram la bb2
. Numai ca mie nu-mi ies din prima ...
_
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika ancaD - aici Mariuca e exact Nica din Amintirile lui Creanga _ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
buna comparatia... dar daca i-ai pune un cojocel pe ea, ar fi ca si Barba Cot din 'Iarna pe ulita' a lui George Cosbuc...
alte pareri?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
deci lista e deschisa, da???![]()
Anca
Alina
Petro
Roxxy e deja pe val...![]()
ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)...![]()
Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj...
![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
Daaa, buna ideea, andreea!!! Deci, cu cine mai seamana Mariuca?? ![]()
_
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 deci lista e deschisa, da??? Anca Alina Petro Roxxy e deja pe val... ma inscriu si eu(da' de luna viitoare)... Cine mai doreste? Cine mai pofteste??? Curaj... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
SI TU,ANDREEA??!!!!
mey fetelor,se pare ca-i molipsitoare `treaba`
cine urmeaza??
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha, ai doi copii frumosi si reusiti!! iar tu arati super!!!! ![]() ![]() |
Multumesc Lavinia!

Chiar voiam sa te intreb ce-ti veni cu rinoplastia?Tu esti atat de tanara si de frumoasa...

Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...