Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Anca,zi-i ca este superba,nu frumoasa ! o sa franga muuulte inimi!!!
Legat de teste,asta am vrut sa zic si eu ...

Ellis,nu vreau sa iti tai pofta, dar stiu ca ficatul nu este prea recomandat in curele de slabire proteice: contin f.f. multe glucide
(asa scrie parca in Montignac..).Iar in combinatie cu uleiul,sunt cea mai proasta alegere dpdv dieta..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

nu-mi tai deloc elanul, e ficatel de pui, iar dc are multe glucide e fff bine ca eu tin atkins!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca poza asta e superbaaa: http://good-times.webshots.com/photo/2883306710101626593wmlMve ptiu-ptiu cat e de scumpa!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc fetelor pentru laude.Lavinia ar fii super tare sa vezi toate nebunele la un loc
Maria este fascinata de margele,intr-o seara a facut baie cu ele ca nu vroia sa le dea jos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ellis,eu credeam ca Atkinsul rec. proteine si lipide,nu glucide..este adevarat ca nu m-am documentat prea bine, eu nu mai experimentez ca am doua diete cu care stiu sigur ca slabesc (am mai incercat altele,fara rezultate...):Dieta Daneza, si una cu grapefruit

BB,poti sa o incluzi si pe Stefania mea: stie o multime de "scheme" de la Sebastian . Dar, cum "sarcinile" de acelasi fel nu se atrag, s-ar putea sa plece fiecare in treaba ei ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Multumesc fetelor pentru laude.Lavinia ar fii super tare sa vezi toate nebunele la un loc
Maria este fascinata de margele,intr-o seara a facut baie cu ele ca nu vroia sa le dea jos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

mey, si Eric e fascinat de margele, cercei, lanturi, ceasuri... ce sa mai zic atunci de domnisoare? cum ziceam undeva: are mama o fetita....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Ellis,eu credeam ca Atkinsul rec. proteine si lipide,nu glucide..este adevarat ca nu m-am documentat prea bine, eu nu mai experimentez ca am doua diete cu care stiu sigur ca slabesc (am mai incercat altele,fara rezultate...):Dieta Daneza, si una cu grapefruit

BB,poti sa o incluzi si pe Stefania mea: stie o multime de "scheme" de la Sebastian . Dar, cum "sarcinile" de acelasi fel nu se atrag, s-ar putea sa plece fiecare in treaba ei ..

scuze, nu am fost atenta, ma gandeam la lipide;chiar nu stiu ca ficatul are continut ridicat de glucide, asa o fi, dar indieta e permis; glucidele nu sunt permise in atkins; darficatei de pui eu tot mananc, cu sau fara glucide; am dat 6 kg intr-o sapt jumate

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, mult succes data viitoare ! Foarte frumoase pozele si Maria, mie mi-a placut cea in care se uita mirata la zapada. :) Si comentariul sugestiv.
Cami, nu stiu cum va fi mai incolo, dar acum nu are rabdare sa se joace prea mult cu ceva sau intr-un anume fel. Ieri de exemplu ne-am jucat cu masinutele si a ras mult, mai ales cand scoteam sunete ca vruuumm, vajj, de-astea. Dar dupa 10-15 min se plictisise, desi am mai diversificat putin. Singurul lucru pe care-l face cu placere e sa cotrobaie prin sertare si sa ne alergam prin casa. Cand am mers la pediatru era singura care alerga pe holuri si se ferea de noi sa nu o prindem si chiuia pe acolo. Oare e doar o faza? O sa fie mai atenti dupa, se vor concentra mai bine? Sau poate tine doar de rabdare?

Am fost si noi la pediatru cand am observat niste ganglioni pe lateralul gatului ei. Ne-a zis ca nu-i nimic, asa ar avea copiii. Acum cand citesc ce ziceti nu stiu ce sa mai cred.

Paula, noi te asteptam cu tiramisu ! Nu cred ca am mancat vreunul bun la un restaurant sau cofetarie, desi incerc cat pot de des. Adra, eu nu sunt in stare de asa ceva. Nu inca ! Momentan ma dau peste cap cu n feluri de mancare pt Maria. (pe care le refuza) Dar cand fac te invit cu mare placere !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:

ar fi tareee..... mi le si imaginez.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!!

roxy - felicitari si sarcina usoara!!! Numai mie nu-mi ies din prima ... Si apropo, nu-s numai anca si alina pe lista aspirantelor (nu mai retin cine spunea, scuze), pe mine m-a omis ... n-am zis ca poate va ridic adrenalina cu vesti de-astea bomba? Da' nu m-a bagat nimeni in seama ... Luna viitoare vedem ce si cum ...

bb - vazut sportiva echipata cu adidasi . Unde ai vazut poze cu Silvia? Ca n-am mai pus pe nicaieri in ultimul timp ...

ancaD - am mai spus-o .. moooooorrr dupa ochiii doctoritei tale ... ce sa fac sa iasa si la mine la bb2 ceva de genul asta ???

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooo!!!

bb - vazut sportiva echipata cu adidasi . Unde ai vazut poze cu Silvia? Ca n-am mai pus pe nicaieri in ultimul timp ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

pe messs... am vazut ca tot le-ai schimbat!!!

_

Mergi la inceput