Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

dupa cum va spuneam aseara am fost prin magazine, cam pe fuga ce-i drept. m-am speriat cand am vazut ce-i afara cum ningea, burnita, dar am scos copilul asa.....o mai calesc nitzel.
ne-am luat costume de schi pt ca cica asa ne-a promis soata ca ne scoate in lume sa schiem. noi....eu si brianna....ca elllll sta pe bara, bea ciocolata calda si ne asteapta sa ne facem noi de cap. anul asta va sta cu moro mou si va face pe baby sitterul, na! ca i-am gasit o ocupatie sa nu se mai plictiseasca.

soata face ca un copil mic cand vede zapada daca la el la tara lui unde sunt 40 de grade nu a vazut niciodata zapada......acum cand da primul fulg de nea se zbenguie si ma cheama la fereastra sa vad marea minune. anul trecut a condus si el prima data pe zapada
ii explic frumos cum sta treaba cu fulgii de nea, ca-s de diferite forme, ca niciunul nu este identic ca celalalt
daca in primul an cand el a venit la romanica si a murit de grig iarna si a fost bolnav cu 40 temperatura acu dupa 7 ani s-a calit si el.
in Atena cand mai ninge o data la 10 ani, daca sunt 5 cm de zapada afara pe sosea se declara situatie de urgenta si se inchid scolile, institutiile, bancile GATA toata lumea sta acasa!!!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, Brie, multumim pt tratatie, nu va certati, onoram bucuroase toate bauturile energizante.

Amalia, si Ioana mea e jignita profund daca o pun la san cand nu ii e foame. Protesteaza puternic, ba chiar plage daca insist. Cu Darius era fix invers, niciodata nu rata prilejul sa mai ia o gurita de laptic si sa se mai rasfete putin la san.

Ocean, multumim pt minunata lista cu ce trebuie sa facem, m-am distrat copios. Unele le stiam, unele insa m-au lasat cu gura cascata.

Noi am facut ieri vaccinul, suntem bine, nicio reactia adversa, poate o repriza de plans nervos aseara, da' nu se pune.

Nu mai stiu ce sa mai fac cu ea: isi suge mainile aproape tot timpul. Noapte cand se trezeste, nu plange (n-a plans niciodata, se foieste si fornaie pana o iau la masa), ma trezesc pt ca o aud cum isi suge pumnisorii. Stiu ca asa cunosc ei lumea, prin gustat si lins, da' oare cat ii ia sa-si cunoasca propriile maini?

Azi vine baiatul, azi vine baiatul

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
bria, andy multumi de tratatie
brie imi imaginez ce frig trebuie sa ii fi fost sotului prima data cand a ajuns la noi la zapada...cat despre toata lumea acasa asta e bestiala
bertha chiar asa ma gandeam si eu ..mai cat dureaza chestia asta cu pumnisorii?

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

oceanborn..moama da lunga e lista si nu se mai termina pia cine face toate superstitile alea, ha?
cherie zi asa esti relaxata, pai sa vina mama odata sa te vedem mai des pe acilea...zau ne e dor de tine
spiridusuleeeeeeee la apel te rog

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu beau cafea si alaptez, nu mi se pare ca ar avea vreun impact asupra bebelinei cafeaua mea de dimineata Nu beau cola, si nu prea pap ciucalata, mai ales spre seara. Si mai beau si cate o gura de vin rosu din cand in cand, ca nu ma pot abtine cand avem musafiri
Bebeloiu' papat si adormit, iar mami descarca filme si desene animate pentru creatza. Ii descarc acuma Bolt, animatia ce-a luat Globul de aur parca

Apropo de bubite, la noi s-au mai retras, de fapt are perioade. Daca se agita sau se enerveaza, se inrosesc si bubitele mai tare. Noi suntem cu baia cu tarate la 2 zile si in apa doar calduta, plus crema emolienta Stelatopia. Babyzapi, cum mai e Raphael???

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Neatza...si eu sunt la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brieee cum sa ma supar! Bucuroasa vin la tine pentru o cafea....m-ams aturat de stat in casa!. Eu alaptez...da' ce...cafea beau dimineata, ca altfel vai mama mea si cu tensiunea mica pe care o am si cu orele cam stirbe de somn..
Cherie ce m-am bucurat sa vad ca ai intrat! Taare dor imi era de tine! Mai bada si tu 2 randuri din cand in cand! Ma bucur ca sunteti asa bine!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

hop si io la cafea
am beut la Crinuta,beau si acum...n-are nici o treaba...,nu-i deloc agitat...ba chiar prea somnoros,ziua! ca noaptea-i vraiste...nici o ordine intre supturi/treziri si ragaieli...totul anapoda
sa inteleg ca efectul cafelei isi face de cap noaptea?noooo,nu pot sa cred...deci continuam cu cafeluta de dimineata
cioco si alte din fam lui cico,zilnicccccla naiba...eu nu cumpar ever cioco sa mananc...poate doar pt praji...,dar de cand cu mosii,toata lumea de-a fost pe la noi a adus cioco...si-am umplut juma de dulap cu cioco...pai daca tot este acolo...ar fi chiar pacat sa nu mananc...si pe lanaga mine si Crinuta...ea un sfert eu trei sferturi...ca-i dau si lu' Raducu nah'...deci pap zilnic cioco si cafea si toata lumea-i fericita...jieeeeeee

Olivia,
first o imbratisare sincerasecond...,uleiul il pun pe cap azi...il masez cu deshtele,il pieptan si-l las acolo...o zi,doua...a treia zi il spal cu sampon.asa are sanse sa-si faca treaba...dar daca il pun azi si-l spal tot azi,nu mai are nici un efect...sau poti sa-l speli doar cu apa...,da!dar fara sampon
Otilia,
si eu te pot trimite la un cab in Buc,unde poti face vaccinul.da,la frigi se tine.mi se pare fff complicat sa retin toata schema aia de vaccinare...,tu o ai scrisa sau memorata,de curiozitate?
Gabriela,
la ambii copii am facut vaccinul de la stat...,pana acum nici unul dintre ei nu a facut nik...febra,lipsa apetitului,agitatie...
la ambii le-am dat un supozitor cu paracetamol,dupa vreo 5 ore de la vaccin si am masat usor locul cu pricina.
Cherie,
de muuult ma tin sa spun si uit...la baita si noi avem 21 de grade...,ba chiar si la masaj,masaj care dureaza in media cca 20 de min...,n-are nici o treaba...asta-i temp ideala pt el.nici eu nu-l dau cu nimic,daca nu are nimiccrema de fundulet zace nedesfacuta si prevad c-o sa expire ca si la Crinuta...,n-au avut nici o bubita la funduletpana acumde doua ori pe saptamana spal cu sampon si sapun...,in rest doar cu apa si uleiul de la masaj
Anca,
de ce ii dai ceai inainte de lapte?nu ti-e teama ca in timp va scadea prod de lapte?
Laura,Anca,
eu n-as indulci ceaiul,sant sanse f mari ca mai tarziu la diversificare sa nu accepte 'n' legume/fructe pt ca nu sant dulci cum sant ei obisnuiti.e ca si cu temp laptelui...,daca se obisnuiesc cu lapte cald...si o data ii dai lapticul calai,il va refuza pt ca nu-i la temp pe care o stie el...(apropo de asta...,stiu un baitel care accepta numai laptele in bibe de la frigider)

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ai PM

Babyzapi ce mai face bb Raphael?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Vin si eu la cafea, nu pot fara cafea oricat as incerca. Cu Ana am reusit fara cafea si tot era super agitata, acum se cunoaste ca am doi copii, oare la al treilea ma apuc de fumat ?

Ca bine zici cu cioco. Eu cred ca avem nevoie de dulciuri ca sa fie laptele de mama dulce si bun, nu-i vina noastra ca asa-i reteta de laptic, suntem niste victime, ne chinuim, ne dor dintii.

Citat:
citat din mesajul lui brie
otiliav, eu la 2 luni i-am facut Infanrixul Hexa, acum la 3 luni ii fac Rotarixul, iar la 4 luni ii fac Infanrixul IPV Hib (a doua doza pt ca prima s-a facut la 2 luni).
Intre Pentaxim si Infarix IPV Hib (care sunt identice ca tulpini de virusi) exista doar diferenta de producator. Primul este facut de PASTEUR, firma producatoare frantuzeasca si costa 120 lei, iar al doilea vaccin este facut de o firma producatoare englezeasca GLAXO si costa 250 lei. Acum depinde de buzunarul fiecaruia. Unii merg la 2 luni cu Infanrix, iar la 4 cu Pentaxim, dar eu am ales sa merg pe acceasi firma si i-am cumparat deja Infanrixul IPV Hib.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Brie, mersi. Adevarul este ca-s cam scumpe cele de la Glaxo, nu stiu cata lume si le permite. Eu aici le-as face gratis dar cum cel mai probabil vom fi in Ro in martie, trebuie sa rezolv cumva, ori iau avionul si vin cu ea sa-i fac vaccinul in Norgevia (dar asta presupune sa aibe neaparat pasaport in acel moment) ori sa stiu exact ce pot face similar in Bucuresti.
Daca saptamana asta imi spune asistenta de la ce firma le au ei si ce dozaj, atunci stiu clar ce am de facut, ca nu vreau sa aleg eu intre Pentaxim si Infanrix ca nu-s eu pediatra. Oricum vad ca in Norvegia se fac mai incet, ei fac la 3 luni ce se face la noi la 2 luni.
Iar ei nu fac BCG si cel de hepatita B, Engerix, ca-s considerate boli eradicate, Elisa le-a facut ca va calatori intr-o tara cu risc, adica Ro .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput