Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Diamisha, multumesc pentru informatii . Mai incerc cu Revalidul ca l-am cumparat deja si daca nu da rezultate, o sa merg si pe varianta asta.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Salutare! Sunt de la alta odisee, Clopotei de ianuarie-februarie 2008... Mai arunc si eu cate un ochi pe aici, am vazut ca Babyzapi are probleme cu dermatita atopica..
Ai incercat Trixera de la Avene? Sau Stelatopia de la Mustela? O sa vorbesc eu cu colegele mele care au copilasi cu probleme asemanatoare sa imi spuna ele cu ce s-au vindecat... Din pacate, dermatita atopica devine o chestiune din ce in ce mai des intalnita..

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata, fetele!!

Andy, ceai de chimen, anason, fenicul...cam astea sunt. Dar sigur gasesti si acolo, in general firmele care au lapte praf, au si ceai pentru stimularea lactatiei....Hipp, Milupa, Humana...nu stiu in Canada care ar fi.

Cu dulciurile e grav de tot, probabil se trage de la alaptat, ca vad ca toate avem probleme Eu am incercat sa le elimin, si de cateva zile doar mai ciupesc cate o bombonica de ciocolata de la fii-mea cea mare, sau cate un patratel de cioco cand mananca ea
La mine kg sunt pe burta si solduri, fundul si picioarele sunt relativ ok, imi vin aproape toti blugii/pantalonii dinainte, doar ca nu-i pot incheia. Iar sanii....ii ador asa mari si frumosi, de-ar ramane asa ce bine-ar fi!!

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata fetelor! O calda, un ceai..?
Diamisha multumim pentru curs! Foarte interesant!
Flowers multumim pentru actele pentru CIC! Ai idee, dosarul e necesar sa-l depuna mama sau poate si altcineva?

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura al meu nu prea adoarme la tzatza. Ori il pun in pat dupa ce a papat, se mai foieste putin si adoarme singur, ori ii dau suzeta si dupa cateva minte o scuipa si adoarme. Pe el zici ca-l jignesti daca-i mai dai sa suga in afara mesei...de ex. ca sa adoarma..
David in schimb, doar la tzatza il adormeam.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Nu-i dau ceai in loc de tzata, intrebam ce metode de adormire aveti voi la bebelusii vostri, inafara de a molfai tzata?! Ca a mea si daca e satula pana-n varf, tot mai incape un pic de tzata ca sa adoarma
Acuma am adormit-o, am facut baita, apoi am papat si tzata, si lapte praf, apoi iar tzata, ragait bine si nani
Ce bine e!! Ma uit la un film cu sotu', copilu' mare e la bunici

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mersi Laura, uite ca n-am stiut ca zaharul tb fiert putin...
Tu spuneai ca incerci sa-i dai ceai seara sa nu mai adoarma cu tzitzi? Eu ii dau doar fte putin inainte de laptic, chiar cand se trezeste, ea ar papa toata sticla, insa no las, stam la ragait, mai povestim, schimbam scutecul si apoi tot laptele il las de baza. Seara , adica noaptea, ca avem o batgirl, adoarme pe la 1-2 noaptea, acum da semne de trezire, pana pe la noapte nu mai doarme. Si nici ziua nu prea doarme...asta e, avem copile curioase, cum sa doarma, daca pierd ceva interesant?

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

[/quote]

_
Poze cu noi
[/quote]

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

neataa fetitee!!!
bine v-am gasit si io la clubul scutecelor!!!!nu ma lungesc sa scriu ceva emotionant, ca n-am timp

babyzapi....am sapat sa vad si io poza cu problema, maaaaai...fugi iza nu mai sta asa cu bietu bebic...mi se rupe inima mie , doamne ajuta sa rezolvi cat mai repede probḷema!!!du-te la medic , urgent....las , nu te necaji, o sa treaca si asta...doamne ajuta baby...

am citit asa in mare, nu am retinut nume, super experienza mea de mamica (de o luna si ceva)zice asea..

io la baita ,apa de la robinet,cadita asezata pe buda ,prosop in interior, sampon...noi aici avem fissan(criss, mi se pare ca la tine vazui)...care e folosit de toata italia presupun...si gata...nu am vrut sa imi complic viata cu zeci de marci si tipuri de creme, sampoane...nici macar crema pt curulet...am cumparat-o si ..e acolo..nedesfacuta...nu il dau daca vad ca nu are nevoie..nu are rost sa il incarc cu toate cele...si uite...multu lu DD ca bebe e foarte ok..nu a avut pana acum nici o problema...nici macar muci..nici o bubita, nika..

io serios,nu vreau sa ma pun io...doamna x sa dau sfaturi, insa...cred ca e de ajuns apa ,sampon..si crema dupa baie,eventual...pt cine are verde la masat copchil plangacios dupa baie..

uleiul de masline,am intrebat ,nu are nici o relevanta...nici cald, nici fiert, nici rece.....il punem in salata ,il papam noi si pe urma si bebe...si asa i face mai bine...

referitor la prod de lapte, am obs si io...manac bine si stau calma...este lapte, sani plini ...bebe fericit!oboseala, stresu...nemancatul....ciuciu laptic...

cineva intreaba de constipatia la bebic...asta da problema...uite, nu mai retin cine intreba,scuse scuze...raspuns si io pt ca din pacate si alexandru baiatu meu ....oo doamnyee...nu face kk...da nu face deloc ..nu ca o data la 3zile...deeeci...in primul rand trebuie umblat pe la alimentatia mamei...nu dati imediat la cochil una alta...mancati voi o perioada de timp...chestii ,hai ca stiti ce...legume fierte...cu un fir de ulei deasupra ...nu suna buun dar...asta e...pe cat posibil culoare verde,broccoli,spanac,etc...supe, ciorbe...lichide....

daca nu se obs nimica,inseamna ca si bb are intestinul lui mai lenes, si atunci...na..io merg pe microclisme pt bb, nu pe supozitor...isi face efectul imediat, nu dauneaza , insa tot e naspa...off cu kk asta..ce problema...

in rest, nimic interseant pe la mine...astept sa vina mama din ro...si mai revin ca pe vremuri...ca is pe langa cu ce se intampla pe acilea, chiar daca raportez bebe suuuper cuminte ,senin,tot nu am timp...o zi spal perdele si geamuri, o zi dau cu var)))))hahaa...glumesc, m-am lasat....

eli,

pup si restul gagicilor...cum stati cu burtile, linia neagra,cururi mari???

meey spiridush,faina treaba facusi..excelent, bravo...iti trimit si io mai incolo poza pe mail, sa ne tragi si pe noi in poster...pusi...

mamaa ce as mai sta cu vooi, dar se trezeste inamicuuu...si mami fuge in 5 sec...sunt o mami subjugata,dar mie mi ok asa...foaarte ok..

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna dimineata mamici!

hai fuga la mine toate, am facut cafea, cafea cu lapte, expresso pt cine nu alapteaza, ciocolata calda, cafea fara cofeina, ceai fierbinte pt mamicutele alaptatoare. Cine mai doreste cine mai pofteste!!!! si bineinteles la "sfanta" noastra barfa.

otiliav, eu la 2 luni i-am facut Infanrixul Hexa, acum la 3 luni ii fac Rotarixul, iar la 4 luni ii fac Infanrixul IPV Hib (a doua doza pt ca prima s-a facut la 2 luni).
Intre Pentaxim si Infarix IPV Hib (care sunt identice ca tulpini de virusi) exista doar diferenta de producator. Primul este facut de PASTEUR, firma producatoare frantuzeasca si costa 120 lei, iar al doilea vaccin este facut de o firma producatoare englezeasca GLAXO si costa 250 lei. Acum depinde de buzunarul fiecaruia. Unii merg la 2 luni cu Infanrix, iar la 4 cu Pentaxim, dar eu am ales sa merg pe acceasi firma si i-am cumparat deja Infanrixul IPV Hib.

diamisha, eu m-am curatat in buric din prima saptamana cand am venit din spital cu un betisor de urechi inmuiat in spirt si s-a curatat tare bine.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

mariana28 ai PM

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Buna dimineata fetelor! O calda, un ceai..?
Diamisha multumim pentru curs! Foarte interesant!
Flowers multumim pentru actele pentru CIC! Ai idee, dosarul e necesar sa-l depuna mama sau poate si altcineva?

pozici

Amalia, eu stiu ca nu-i neaparat nevoie sa depuna mama dosarul. Eu am sa-l trimit pe sot cu el.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, scuzee acum am vazut ca tu ai facut prima cafeaua in dimineata asta. ok.....da-m atunci fuga la tine! eu vreau cafea ca nu sunt alaptatoare.

revin la mesajul postat anterior. otiliav si am uitat sa-ti spun ca si la 4 luni ii fac a doua doza (oral) de Rotarix.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput