Semn pe cer al Stelei Betleemului! - Chisinau

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Cortexia, Doamne ajuta!
Xenocid, ham si denizel sunt carcostasi vechi pe toate topicurile ortodoxe. Kariguld din cand in cand. Restul....cand e plictiseala!
Inca ceva postari si ajungem la intrebari de la inceputul crestinismului. Eu ma opresc aici. Nu voi mai comenta la nici una din postarile lor!

Tzuni, da, cred ca este adevarat!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

ptiu,necredinciosilor, ati venit sa luati in ras "minunea " fimeii? I-ati stricat deja Postul Pastelui,Postul Craciunului.... oare al cailor se pune?

Buey Larisa,io cred ca daca faci 456843 matanii si citesti ultima balanta pe 2008 ii intorci la credinta pe paganii carcotasi!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

misha71, uite..alta argumentare a prietenei tale! Cine pe cine jigneste?

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

tulai

iertati-ma, dar asta e ca ceapa aia pe care am taiat-o eu odata si inauntru avea un smiley face. Sau cand eram gravida am cumapart cu Kiwi care seamana a fetus. Acu ale mele sunt pe bune

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

tot...din categoria argumentari..si tot pentru misha71!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

larissssa, iata-ma, daca ti-era dor de mini.

si ca sa nu fie off topic total, lumini "e" multe pe lume, si toate sunt de la Dumnezeu, asa ca... pana la urma o fi ceva adevar in steaua de la amiaza

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Si aici o argumentare...

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Draguta mea...dupa toate argumentarile astea tot mai crezi ca am eu ceva cu voi?
Si asta nu e nimic! Pe topicul vostru daca as intra as gasi cu siguranta multe alte grozavii! Hai...indrazneste sa zici ca nu!

Inca ceva, cand nu mai stii ce sa zici....mai bine taci!
Sper totusi ca pana dimineata topicul asta sa fie inchis!

Multumesc acusor..., mi-a placut modul in care ai redactat raspunsul! Frumos! Bravo!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Argumente?
Pai:
1. kokiy a recunoscut ca vorbeste neintrebata
2. kari: "cine are un aparat foto performant, poate face astfel de minuni..."
3. xenocid: a argumentat pe scurt ceea ce acusor a detaliat, insa dupa spusele tale: "Xenocid, ham si denizel sunt carcostasi vechi pe toate topicurile ortodoxe." Vezi cum faci diferente? Pe ei ii ierti, pe noi nu. Asta e!
4. Gabriella a sesizat diferentele pe care le faci si pe care ti le-am spus mai sus, insa ea in loc sa dea cu parul, incearca sa o dea pe gluma. Nu degeaba ii zic ca e Guestus in varianta feminina
5. kay nu crede in imaginea aceea. Asta e clar. Argumentele ei sint cele expuse. Pot fi si alte anomalii (in kiwi sau ceapa) care nu pot fi considerate neaparat minuni.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Bine, fie cum zici tu. Si nu noi te chinuim, ci tu singura faci asta. Te chinui sa alungi cu pietre 10 oameni pentru ca o idee de a ta nu este acceptata. Asa ceva nu se face. Au murit multi oameni in '89 pentru ca noi sa ne certam liber pe acest forum. Macar pentru ei eu ma retrag.
Noapte buna! Si sincer imi pare rau ca nu poti trece peste unele chestii fara importanta de altfel.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Au luptat pentru libertate in exprimare asta neinsemnand: jgniri, zeflemea, etc si toate cu tinta...ca nu fu' asa la intamplare.

Nu trebuie sa faci acum pe nestiutoarea! Tu stii foarte bine de unde atata inversunare din partea "grupului"!

Imi pare rau ca te-am suparat. Da' puteai sa stai si tu cumintica fara sa iei apararea grupului si atunci cand nu e cazul!

ce le-ai mai tradus! Pe ele, argumentele!
Pe xeno, denizel si kari...ii stiu de pe alte topicuri si stiu de ce scriu ce scriu.

Uite cum fu' treaba kioky va informa de topicul asta si normal ca ati simtit nevoia sa dati cu subsemnatul! Numai ca na...in stilul caracteristic! Asa ca draguta mea, nu mai pozati in victime, liber cugetatoare si dornice de exprimare...ca lucrurile nu stau tocmai asa!

Eu sa fiu in locul vostru acum si sa stiu tarasenia de la celalalt topic m-as rusina...tare! Dar...in stilul caracteristic n-o veti face!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Draguta mea...dupa toate argumentarile astea tot mai crezi ca am eu ceva cu voi?
Si asta nu e nimic! Pe topicul vostru daca as intra as gasi cu siguranta multe alte grozavii! Hai...indrazneste sa zici ca nu!

Inca ceva, cand nu mai stii ce sa zici....mai bine taci!
Sper totusi ca pana dimineata topicul asta sa fie inchis!

Multumesc acusor..., mi-a placut modul in care ai redactat raspunsul! Frumos! Bravo!

S-o ajutam pe Alexia!

Ce "grozavii" ai putea gasi? Si de ce trebuie sa argumentez topicul NOSTRU in topicul TAU? Ne faci cumva reclama mascata si nu ma prind io la ora asta? Daca e asa, iti multumesc. mai off-topic decit pina acum: in topicul nostru sint numai fete cu inima mare si fete care au trecut prin multe grozavii, insa care dor PE VIATA. Astea-s "grozaviile" pe care le vei gasi. Si hazul de necaz pe care il facem sa uitam de tot raul care e in jurul nostru, de toate bolile si suferintele prin care am trecut fiecare dinte noi. ASTA e topicul nostru, ASTA E MAHALAUA noastra.

Acusor ti-a argumentat in detaliu ceea ce toata lumea ti-a spus: nu e minune naturala, e o minune a tehnicii. Bine ca macar pe ea o crezi.

Mergi la inceput

Tocmai ca sintem un "grup" nu am putut sta "pe linga". Nu am avut nici cea mai mica intentie sa ma cert cu tine, am vrut doar sa stii ca nu sintem chiar asa cum ne crezi. Eu le cunosc pe fetele astea si ceea ce le-a inversunat pe ele a fost faptul ca ai urmarit-o pe kay la noi pe topic, numai sa-i zici "vreo doua", chestie care nu se face, indiferent cum ar fi ajuns discutia. Iar "grase" sintem toate care tinem o dieta (si eu tin Scarsdale ), daca asta te-a deranjat de fapt.

Mergi la inceput

misha71, bai esti de tot. N-am zis ca o cred! Asta ai inteles tu!

Daca eu am o poseta identica cu poseta ta de acasa, asta nu inseamna ca e poseta ta. Daca noi oamenii stim sa modificam un desen si sa facem o stea mai ciudata, nu inseamna ca Bunul Dumnezeu nu stie sa faca una adevarata! Silogism iubita, pe la filosofie acolo se invatara!
Dar greu mai greu!

Hai sa inchida odata cineva topicul asta sau vorba prietenei tale Gabriela...sa cada netul in batatura... ca nu mai pot cu voi!

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Draga nu am urmarit-o pe kay! Nu-s de unde ati scos-o si o tot tineti! Nici nu am jignit-o cu nimic! Asa a inteles ea! Chiar ii vorbisem in cel mai normal mod posibil, despre posibile frustrari alimentare ce le poate avea un om ce tine cura de slabire. Ca a interpretat total aiurea dupa ce chiar ea venise cu un mesaj de-a dreptul oribil, gen "na, na ca mananci la 5, cand nu e cazul" e problema ei!

Si nu sunt grasa iubita...take a look! Sunt poze la semnatura daca nu ma crezi. Ca sa nu mai zic ca apelativul grasa l-a folosit exact cine nu trebuia! ( ca nah...)

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput